Doğru mu ne millet niye çırpınıyo kimse görüşmuyo ailesiyle. Uzmanlar bas bas bağırıyor taşıyıcı kim anlayamazsınız diye kaynanan bilemez onlarda olupolmadığını ki kaynin vs gidip geliyormuş gitmeyinnnArkadaşlar bir çocuğum var 3 yaşında ve hamileyim. Aynı binada kaynanam gilde var. Onların evinde iki tane çalışan var bunun dışında sokağa cikmiyo kaynanam zaten. Neyse bız eşimle karar aldık oraya gitmemeye hamileyim.kucuk çocuğumuz var covid 19 nedeniyle önlem yani. Kendi aileme bile.gitmiuorum bizimkiler anlayışlı ne olur ne olmaz hamilesin birde diyolar. Ama kaynanam bizde bişey yok ki hastalık bilmem ne diyo çaktırmadan. Sizce önlem almam gerekmez mi. Üstelik evlerine girip çıkan bir evli kaynım var o da çalışan biri. Kaynanam gile gelip gidiyorlar arada eltimle . . Sizce doğru mu bu yaptığım abartimi tamam benim.esimde çalısiyor ama onlem amaçlı bu onlarda üç çalışan var gibi yani hem. Kaynanam bizimkilere gidecek olursam aman gitmeyin diyo ama.kendilerinr geldimi bizde bsy yokki falan diyo aynı binadayiz diye.
Kaynananin cani dayak istiyorArkadaşlar bir çocuğum var 3 yaşında ve hamileyim. Aynı binada kaynanam gilde var. Onların evinde iki tane çalışan var bunun dışında sokağa cikmiyo kaynanam zaten. Neyse bız eşimle karar aldık oraya gitmemeye hamileyim.kucuk çocuğumuz var covid 19 nedeniyle önlem yani. Kendi aileme bile.gitmiuorum bizimkiler anlayışlı ne olur ne olmaz hamilesin birde diyolar. Ama kaynanam bizde bişey yok ki hastalık bilmem ne diyo çaktırmadan. Sizce önlem almam gerekmez mi. Üstelik evlerine girip çıkan bir evli kaynım var o da çalışan biri. Kaynanam gile gelip gidiyorlar arada eltimle . . Sizce doğru mu bu yaptığım abartimi tamam benim.esimde çalısiyor ama onlem amaçlı bu onlarda üç çalışan var gibi yani hem. Kaynanam bizimkilere gidecek olursam aman gitmeyin diyo ama.kendilerinr geldimi bizde bsy yokki falan diyo aynı binadayiz diye.
Benim annemde ayni bizde bisey yok gelin cocuklari al da gel dedi. Bugun yine soyledi parkta herkez oturuyor hava guzel gelin dedi. insanlar ya anlamak istemiyor yada bunun bilincinde degillerArkadaşlar bir çocuğum var 3 yaşında ve hamileyim. Aynı binada kaynanam gilde var. Onların evinde iki tane çalışan var bunun dışında sokağa cikmiyo kaynanam zaten. Neyse bız eşimle karar aldık oraya gitmemeye hamileyim.kucuk çocuğumuz var covid 19 nedeniyle önlem yani. Kendi aileme bile.gitmiuorum bizimkiler anlayışlı ne olur ne olmaz hamilesin birde diyolar. Ama kaynanam bizde bişey yok ki hastalık bilmem ne diyo çaktırmadan. Sizce önlem almam gerekmez mi. Üstelik evlerine girip çıkan bir evli kaynım var o da çalışan biri. Kaynanam gile gelip gidiyorlar arada eltimle . . Sizce doğru mu bu yaptığım abartimi tamam benim.esimde çalısiyor ama onlem amaçlı bu onlarda üç çalışan var gibi yani hem. Kaynanam bizimkilere gidecek olursam aman gitmeyin diyo ama.kendilerinr geldimi bizde bsy yokki falan diyo aynı binadayiz diye.
Yani konuyu ilk açıldığı anda okudum. Ve o kadar sinirim bozuldu ki... yorum yazacaktım. Fakat neyse dedim. Yazmadım.gil bir bağlaç mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?