Sosyal izolasyon aynı bina kaynanam gil

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.746
133
40
Arkadaşlar bir çocuğum var 3 yaşında ve hamileyim. Aynı binada kaynanam gilde var. Onların evinde iki tane çalışan var bunun dışında sokağa cikmiyo kaynanam zaten. Neyse bız eşimle karar aldık oraya gitmemeye hamileyim.kucuk çocuğumuz var covid 19 nedeniyle önlem yani. Kendi aileme bile.gitmiuorum bizimkiler anlayışlı ne olur ne olmaz hamilesin birde diyolar. Ama kaynanam bizde bişey yok ki hastalık bilmem ne diyo çaktırmadan. Sizce önlem almam gerekmez mi. Üstelik evlerine girip çıkan bir evli kaynım var o da çalışan biri. Kaynanam gile gelip gidiyorlar arada eltimle . . Sizce doğru mu bu yaptığım abartimi tamam benim.esimde çalısiyor ama onlem amaçlı bu onlarda üç çalışan var gibi yani hem. Kaynanam bizimkilere gidecek olursam aman gitmeyin diyo ama.kendilerinr geldimi bizde bsy yokki falan diyo aynı binadayiz diye.

Valla hanımefendi korkutmak istemem ama hamile bir kadın koronadan öldü geçen hafta duymadınız mı? 8 aylık hamileydi bebeği karnından aldılar kurtardılar ama bi kaç gün sonra da bebeği öldü haberlerde duymadınız mı?

Korkmuyorsanız kaynananız GİL e gidin. Laf sokmasın diye.
o kayınvalideyi korona değil ben öldürürüm ağzına ağzına lafları çakarak.

Tabiki de doğrusunu yapıyorsun kendini,karnındaki cocugunu ve evdeki 3 yasinda ki yavrunu korumak zorundasın. Onlar da riske girmemiş olur böylece.
Sokağa çıkma yasağı geldi kac yere. Bu insanlar ne kadar anlayissiz ve vurdumduymaz akıl alır gibi değil.
Verin cevabını geçin. Doğumunu za da az kalmış zaten başınızı belaya sokmayın.

Arkadaşlar bir çocuğum var 3 yaşında ve hamileyim. Aynı binada kaynanam gilde var. Onların evinde iki tane çalışan var bunun dışında sokağa cikmiyo kaynanam zaten. Neyse bız eşimle karar aldık oraya gitmemeye hamileyim.kucuk çocuğumuz var covid 19 nedeniyle önlem yani. Kendi aileme bile.gitmiuorum bizimkiler anlayışlı ne olur ne olmaz hamilesin birde diyolar. Ama kaynanam bizde bişey yok ki hastalık bilmem ne diyo çaktırmadan. Sizce önlem almam gerekmez mi. Üstelik evlerine girip çıkan bir evli kaynım var o da çalışan biri. Kaynanam gile gelip gidiyorlar arada eltimle . . Sizce doğru mu bu yaptığım abartimi tamam benim.esimde çalısiyor ama onlem amaçlı bu onlarda üç çalışan var gibi yani hem. Kaynanam bizimkilere gidecek olursam aman gitmeyin diyo ama.kendilerinr geldimi bizde bsy yokki falan diyo aynı binadayiz diye.
Doğru mu ne millet niye çırpınıyo kimse görüşmuyo ailesiyle. Uzmanlar bas bas bağırıyor taşıyıcı kim anlayamazsınız diye kaynanan bilemez onlarda olupolmadığını ki kaynin vs gidip geliyormuş gitmeyinnn

Kaynananin cani dayak istiyor

Benim annemde ayni bizde bisey yok gelin cocuklari al da gel dedi. Bugun yine soyledi parkta herkez oturuyor hava guzel gelin dedi. insanlar ya anlamak istemiyor yada bunun bilincinde degiller

Kaynananiz bilimde baya uzmanlasmis kimde hastalik oldugunu test yapmadan biliyor.valla dun aksam gordugum goruntulerden sonra kim ne yapsa sasirmam artik.iki hafta sonra dun yaptigimiz cahilligin bedelini odeyecegiz.

gil bir bağlaç mı 🙄
Yani konuyu ilk açıldığı anda okudum. Ve o kadar sinirim bozuldu ki... yorum yazacaktım. Fakat neyse dedim. Yazmadım.

Allah aşkına konu açarken azıcık dikkat edelim. Yalvarıyorum.

Ben kimseden "de/da" "ki" bağlaclarını ayrı yazmasını istemiyorum. Ondan geçeli çok oldu zaten. Ama yazılan konu da okuyanın asabını bozmamalı.

Azıcık Türkçeye benzemeli.

Back
X