Sosyal medya aşk sendromları

Bilemiyorum biraz görüşüp kendime bağlasam sözümü dinler gibi geliyor sürekli bu yüzden bitiriyorum annemde sende sorun o senin su an biseyin değil sabırlı ol dedi kararsızım bu arada takip ettikleriyle aynı klasmanda değilim zaten kıskancak bi durumum yok arkadaşı filanda olabilir bilmiyorum

Size bir sey soyleyeyim mi universite okurken bir arkadasım bana bağlanacak o zaman istediğimi yaptıracam diye sabırla bekledi ve erkek arkadaşının her türlü hatasını sineye cekti. sonuc cocuk ona bağlanmadı üstelik aldatarak terk etti.

Zaten onları yapıyorum okulumu okuyorum allahın izniyle iyi bi bölüm ve okuldayım kendine kendine gelin güvey olma durumu yok bunun düzgünlükle ne alakası var iliskim olsun istemem beni kalitesiz yapmaz o 21 yaşından değil yas farkımız var 5 yaş
Ben ilişki kalitesiz yapar demedim ki ?
21 yaşında flörtüm vardı.
Ben hayatta ki hedeflerden bahsettim. 21 yaşında böyle böyle yalnız öleceğim demeniz bana tuhaf geldi sadece.

Size bir sey soyleyeyim mi universite okurken bir arkadasım bana bağlanacak o zaman istediğimi yaptıracam diye sabırla bekledi ve erkek arkadaşının her türlü hatasını sineye cekti. sonuc cocuk ona bağlanmadı üstelik aldatarak terk etti.
Yok canım herşeyi affetmem de bu çok büyük bi sorun değil ama bu bile soğuttu beni

21 yasinda duygusal boslugumu kitaplarla doldururdum ben. :confused: Duygusal olarak ac hissetmek icin baya bir sure yalniz kalmak gerek ama simdiki gencler cok hizli.:KK37:
Gençler hem hızlı hem de hedefleri erkenden evlenmek olmuş durumda.
Burada 24 yaşında olup yaşıtlarım üniversite bitince hepsi evlenecek ben evde mi kalacağım diyen gördü..
Sanırım yaş daha da inecek..

Umarım fevri kararlar almazlar.:110:

Adam sürekli bunu yapıyorsa herkesle flört ediyor işte
Seni çok fazla umursamıyor

Merhaba hanımlar. Uzun süredir takipteyim sürekli başıma gelen bir konuyu danışmak için konu açtım . Çünkü hep aynı hatayı yapıyorum neyse. Flört edilen erkeğin , size yazan sürekli arayıp ilgilene baya baya yürüyen bir erkeğin instagramda her gün 2 3 tane olmak koşuluyla yeni kız takip etmesini nasıl yorumlarsınız ? Ve bundan hoşlanmadığınızı bildiği halde . Ortada tam bir iliski yok takmamalı mı yoksa aranıyor diyip en başından bitirmeli mi? Yorumlarınız çok önemli iyi forumlar yaşım 21 bu arada
Araniyor

• Beğen
Reactions: 000
Bilemiyorum biraz görüşüp kendime bağlasam sözümü dinler gibi geliyor sürekli bu yüzden bitiriyorum annemde sende sorun o senin su an biseyin değil sabırlı ol dedi kararsızım bu arada takip ettikleriyle aynı klasmanda değilim zaten kıskancak bi durumum yok arkadaşı filanda olabilir bilmiyorum

Şimdilik bir izleyeyim ben nasıl olsa sonra kendime bağlarım, bakış açısı o kadar sıkıntılı ki. Sorunuzun cevabı öncelikle: Aranıyor. Ha sizden hoşlanmadığını ya da size bağlanmayacağını göstermez bu; zamanla belki başka bir yöne gider ilişkiniz ama bu durum karşınızdaki insanın opsiyonlarını açık tuttuğunu ve bir yandan arayışta olduğunu gösterir. Bu karakter size uyar mı, onu düşünün. Zira bir laf var, tırnak içinde söylüyorum; erkek terbiye edilmez, terbiye olmuşu alınır. Olmayacak adamların peşinde yıllarını geçirmiş biri olarak söylüyorum, birini kendine bağlamaya çalışıyorsan o insandan hayır gelmez, gelmiyor.

Size sürekli yazması sizinle birlikte başkalarıyla konuştuğu anlamına gelmiyor ki.Pek çok kişiyle konuşup birini seçip diğerlerini engelleyecek daha da kötüsü kimseyi seçmeyip hepsiyle konuşmaya devam edecek.

Merhaba hanımlar. Uzun süredir takipteyim sürekli başıma gelen bir konuyu danışmak için konu açtım . Çünkü hep aynı hatayı yapıyorum neyse. Flört edilen erkeğin , size yazan sürekli arayıp ilgilene baya baya yürüyen bir erkeğin instagramda her gün 2 3 tane olmak koşuluyla yeni kız takip etmesini nasıl yorumlarsınız ? Ve bundan hoşlanmadığınızı bildiği halde . Ortada tam bir iliski yok takmamalı mı yoksa aranıyor diyip en başından bitirmeli mi? Yorumlarınız çok önemli iyi forumlar yaşım 21 bu arada

Ben bu konuda biraz karşı tarafı kendi haline bırakmaktan yanayım,belli ki yeni tanışmışsınız ilişki başlamış mı o da tam belli değil doğal olarak bütün duygusal yatırımını henüz size yapmamış doğal olarak doğru kişi misiniz onun için henüz belli değil yani arayışı bu bağlamda devam ediyor olabilir. Duygular yoğunlaşınca diğerleri kendiliğinden kaybolur bence. İlk tanıştığımız ay “ ilk ve son aşkımsın bik bik” diyen daha güvenilmez bence.

Valla boyle durusu olmayan, omurgasiz erkekleri insan yerine koymuyorum ben. Boyle bir ornek var hayatimda, hem de 3 senedir ama biz sosyal medyadan tanismamistik. Baslarda hoslandim ama biraz sosyal medya hesaplarini kurcalayinca ve tanimadigi insanlari ekledigini falan gorunce aman dedim.

Hala yaziyor bana, hala benim onu hic arayip sormadigima iliskin sitemlerini siraliyor ama bende kredisi olmadigindan takmiyorum bile ama hayatima guzel dokunuslari oldugundan bir vefa borcum oldugunu dusunerek cikarmiyorum hayatimdan.

Velhasil, bu tip insanlar adam olmaz da, edilmez de. Zamanini harcamayin.

21 yasinda duygusal boslugumu kitaplarla doldururdum ben. :confused: Duygusal olarak ac hissetmek icin baya bir sure yalniz kalmak gerek ama simdiki gencler cok hizli.:KK37:
Evet ya şimdiki gençleri anlamıyorum gezip dolaşıp kariyer peşinde olmak gerekirken koca peşindeler... bence instadaki storyler yüzünden oluyor millet düğün fotoları koyuyor herkeste bir yarış onda var bende de :KK70:olsun

Şimdilik bir izleyeyim ben nasıl olsa sonra kendime bağlarım, bakış açısı o kadar sıkıntılı ki. Sorunuzun cevabı öncelikle: Aranıyor. Ha sizden hoşlanmadığını ya da size bağlanmayacağını göstermez bu; zamanla belki başka bir yöne gider ilişkiniz ama bu durum karşınızdaki insanın opsiyonlarını açık tuttuğunu ve bir yandan arayışta olduğunu gösterir. Bu karakter size uyar mı, onu düşünün. Zira bir laf var, tırnak içinde söylüyorum; erkek terbiye edilmez, terbiye olmuşu alınır. Olmayacak adamların peşinde yıllarını geçirmiş biri olarak söylüyorum, birini kendine bağlamaya çalışıyorsan o insandan hayır gelmez, gelmiyor.
Haklısın . Teşekkür ederim

Evet ya şimdiki gençleri anlamıyorum gezip dolaşıp kariyer peşinde olmak gerekirken koca peşindeler... bence instadaki storyler yüzünden oluyor millet düğün fotoları koyuyor herkeste bir yarış onda var bende de :KK70:olsun
İliskimiz olsun istemek başka koca peşinde olmak başka. Kimseyle yarışa girende yok size öyle gelmiş .

Canım güven duymadığın bir kişi var karşında emin ol çok yıpranırsın ben emin olmadığım bir ilişkiye atmazdım kendimi...
Daha çok gençsin uygun biri çıkar karşına...
Aynen ben zaten aman kesin olsun seviyorum diye bi cümle kurmadım bu yüzden bitirilir mi onun ikilemindeyim

Aynen ben zaten aman kesin olsun seviyorum diye bi cümle kurmadım bu yüzden bitirilir mi onun ikilemindeyim
canım bende anladım seni demek istediğim kafanda ikilemler varken sağlıklı ilişki olmuyo o nedenle kendini ateşe atma demek istedim

Back
X