Sosyal medya bağımlısı kocam

vanityfairr

No pain no gain
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
1.714
2.585
333
35
Merhabalar,
Eşim işi gereği sürekli seyahat ediyor ve sürekli bunu facebook ,twitter uzerinden bildirimlerle yayımlıyor ,deli oluyorum .Ben de mi bir tuhaflık var bilmiyorum ama bu durum canımı sıkıyor ,yediği yemekler,manzara resimleri,kaldığı otellerin resimleri,gece iş yemekleri,hatta gece yarısı 2 de yatarken beni hiç aramadan facebook da yatıyorum karımı cok özledim yazması ...

Çok sinir oluyorum bu duruma belki önemli bir dert değil ama görmek istemiyorum nedense ,okuma diyeceksiniz ben okumasam çocuklar söylüyor ya da akrabalar arıyor ya da yazıyor ..
Ben mi abartıyorum yoksa siz de olsanız kızarmısınız çok merak ediyorum çünkü ona göre ben büyütüyorum her olayı ...

ben insanların özelini herkesle paylaşmasını doğru bulmuyorum . seni özlediyse seni arar ve bunu söyler ... biraz herkese göstermek için yapıyor gibime geldi benim ... birde evli bir erkeğin veya kadının sosyal medyayı bu kadar yoğun kullanması bana garip geliyor . bence haklısın eşinle konuşabilirsin rahatsız olduğunu söyle ... artık kaç yaşında adamsın sana yakışmıyor de bence ben olsam öyle derdim ...

Ah cok teşekkür ederim kimse yazmayınca kendimi gözden geçirmeye başlamıştım ...Konuştum yalnızım hoşuma gidiyor diyor ,neler yaptığını herkes gibi ordan görmek beni kırıyor ama bunu anlamıyor ,çocuk gibi her an orda

Sizi aramadigi halde bunu oraya yazması ne garip
Tribünlere oynuyor demek
Kendisini uyarsaniz, bu durumdan hoşnut olmadığınızı belirtseniz
Yada sordunuz mu , ne diyor
Her anını, gerekli gereksiz herseyini o platformda paylaşan insanlar var.
Sen çok haklısın arkadaşım
Bana da abes geliyor:26:

Son düzenleme:

Ayda ıkı hafta seyahatte oluyor ,evdeyken herşey normal ama bir yerlere gidince an be an yayında ...Ben de herkes gibi onu ordan görmek istemiyorum ,o zaman ara diyor yine ben suçlu oluyorum aramadığım için ...Bayan arkadaşları yorum yapıyor gülüşüyorlar tamam tanıdık bildik kişiler ama bir garip hissediyorum kendimi ..Söylediğim zaman beni kıskançlıkla suçluyor ya da saçmalıyorsun diyor evet benden bahsediyor beni sevdiğini söylüyor ama ben hoşlamıyorum neden herkes görsün okusun ne gerek var ,bana söyle ya da bana yaz sadece mesaj olarak diyorum ama yok anlatamıyorum..

ben çok rahatsız olurdum
seninle yapmadığı her şeyi paylaşması başkalarından farklı bi ilgi toplaması gibi görünüyor
açık sahada değil birebir göstersin ne hissediyor ve yaşıyorsa

Evliliğin de eşle huzuru kaçırmaya değer mi bu mevzu icin
Söylemişsinde yani
Bağımlılar sanırım
Ayni şartlarda çalışan is arkadaşlarımız var.yani her ay seyahat eden
Bahsettiğin durum hepsinde mevcut.ayni paylaşım şekli
Yeni ergen gençler gibi takılıyor, muhabbetler ediyorlar ws.coluklu cocukli evli barkli adamlar
Bu abarti hali yakistiramiyorum gerçekten

Yeri geldiginde enine boyuna ciddi ciddi tekrar konuş en iyisi arkadaşım
Yapacak başka birşey yok malesef

arkadasım esın kac yasında bılmıyorum ama yatıyorum karımı cok ozledım demek nereye cekersen otarafa gıdecek bı soz bana axıkcası yanlız yattıgı ıcın ozel hayatınızdan ayrıntı vermıs gıbı geldı bence gercektende hıc hos bı durum degıl sıze bırebır soylesın esını ozledıgını elaleme bıldırmesıne hıc gerek yok bence dıger yer bıldırımı yapması veya yedıklerı onlarada hıc degınmedım bıle yanı emınım bu durumu tuhaf karsılayanlar vardır ınsallah senı dıkkate alır

bazıları hayatını gözler önünde yaşamayı seviyor.benim kuzide böyle kocasıyla nerde ne yemiş, ne yapmış resimli açıklamaları var bende merakda kalmıyorum(hani hepde merakdaydım yaa)

Son düzenleme:
bence de abartı olmuş biraz
sanırım eşin görteriş yapmayı seviyor
ilgi çekmeye çalışıyo gibi geldi bana

bu kadar abartılı şeyler çocukça geliyo bana

ona uygun bir dille, ergenlerin yada boşlukta olan kişilerin bu tür bağımlılıkları olduğunu, kendisi böyle biri olmadığı için rahatsız olduğunuz belirtin bence. umarım geçici bir durumdur.

ben eşiniz gibiyim eşimde sizin gibi. ama ben kendisini etiketlerdim birçok şeye resim vs. sonra ya etiketleme anlamadım valla bi resim çekiliyoruz biyerde sen bir payaşıyosun ertesi gün iş yerinde odaya bisürü insan geliyo oo oradamıydınız şunumu yaptınız diye herkes niye bilsinki ya dedi. bende artık onu eklemiyo etiketlemiyorum.

Ben bu yuzden kapattim facebooku .
Yanlis anlamayin esiniz icin demiyorum ama resmen insanlar yarisa girmis . En ozel anlarini mahremlerini uzerimize kusuyorlar gibi geliyor . Millete ne benim ne yedigimden nerde ne ictigimden nereyi gezdigimden kiminle gittigimden artik o kadar abartildiki bazi insanlar sirf birseyleri face de paylasmak icin yasiyor gibiler . Allah akil fikir versin esiniz resmen tribunlere oynuyor.Tahmin edebiliyorum sizi ne kadar rahatsiz ettigini bende olsam kesinlikle sinir olur bi sekilde vazgecmesini salardim .

bende hic hoslanmam boyle seylerden 3.bebegimizde ben daha ayilmadan narkozun etkisinden bakdim belki 40kisi aramis ayildim esim dediki arabadan sarjini getireyim geleyim bir bakdim 40 kisi aramis sooookkkk oldummillet nerden biliyor benim dogurdugumu sabahin korunde dedim hatta gazeteci ailecek gorustugumuz abide geldi bebek geldi diye resmi koycakmis gazeteye kendimi demet akalin gibi unlu hissettim yaaa abi nerden duydunuz dedim esim sagolsun internetten duyurmus herkese melegimiz yeryuzune geldi demis ona bile kizdim kime neeee bizim cocugumuzdan diye tartisdik sonra butun akrabalar bizim bebegin fotograflarini print yapmis facebookdan kocam guvenlik ayarlarini yaptigi halde nasil aldilar diye sooookkk oldu ve kapatti butun hesaplari kurtulduk birkackez bakdim esimin facebookdan koskacaman millet vekili turk bayan bile muzun fiyatini elestirmis esimle yazismislar bende taniyorum bayani yoookkk artik dedimherkes herseyi paylasmis iiiiiyyyyy sinir olmustum iyi oldu kapattik valla artik bilmiyorum kimin ne otelde kaldigini kimin hangi marka arabasi kac odali yati kati var kiminle ask yasiyor ohhhhhh kafam rahat artik

Hayir, Sen abartmiyosun
Cokda haklisin... bende hic Sevmem, sinir olurum hatta!!

Hayatini ozelini neden orda paylasirki insan veya neden
cokta onemliymis gibi herseyin resmi cekilir
Orda yayinlanir NE GEREK VAR !!
seni ozlediyse arasin soylesin, orda show yapmaya ne luzum var...
esinle konusmalisin ciddi bir sekilde yapmamasi gerekiyo.

bence de gereksiz yaptığı...
uyar bi bakalım gerçi böyle paylaşımlarda bulunan o kadar çok insan var ki eşin kendini pek tuhaf bulmuyodur eminim...

gece yarısı 2 de yatarken beni hiç aramadan facebook da yatıyorum karımı cok özledim yazması ...

Valla arkadaşım bu cümlesi beni güldürdü sana yazacağı yerde ... Gösteriş yapar gibi biraz yaa :))

eşinizi takip ediyorum olsaydım komik bulurdum ve takip etmekten vazgecerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…