Ve bir kere şifresini aldığımda hareketler dökümüne bakmistim sürekli eski kız arkadaşlarını aratmış sürekli ama.. Birde bizim eski işyerindeki bir kızı. Face ye girdiğinde sürekli bakmis
Ve bir kere şifresini aldığımda hareketler dökümüne bakmistim sürekli eski kız arkadaşlarını aratmış sürekli ama.. Birde bizim eski işyerindeki bir kızı. Face ye girdiğinde sürekli bakmis
Bu kız arkadaşıyla koyuyor muydu? Ayrıca 1-2 kere bakması meraktandır, sürekli baktığına göre unutamamış bariz.Ve bir kere şifresini aldığımda hareketler dökümüne bakmistim sürekli eski kız arkadaşlarını aratmış sürekli ama.. Birde bizim eski işyerindeki bir kızı. Face ye girdiğinde sürekli bakmis
Bir erkek 2 yıllık ilişkisinde sosyal medyaya(Facebook,instagram,whatsapp vs) hiçbir şekilde fotoğraf koymuyorsa,ilişkisini belli edecek tek bir durum vs yoksa ve ısrarla yapmıyorsa yeterince sevmiyor mudur? Ama kız koyuyor,iliski durumu vs yapıyor. Erkek yorumlari,etiketleri vs de kaldırıyorsa.. Ama bu erkek ailesiyle, arkadaslariyla bile fotoğraf koymuyor. Arkadaşlarının yorumlarini bile siliyor, etiketlerini vs kaldırıyor aynı Zaman'da..
bizzat dedim az önce :/ sonuçta facebookun amacı belli, ya eşin dostun, ailen, sevgilinle paylaşımlar, fotolar vspaylaşırsın, ya da sevgilinin yaptığı gibi milleti takip edersin sinsice, niye sürekli birilerini aratıyo, takipte demek ki kafası bi şekilde meşgul başka birileriyle benceÖyle mi dersiniz
Daha öncesini bilmiyorum ki koyuyormuydu ama hadi hiçbirine koymasin whatsappa koyabilir bence sonuçta sadece telefonundaki kişiler görüyorBu kız arkadaşıyla koyuyor muydu? Ayrıca 1-2 kere bakması meraktandır, sürekli baktığına göre unutamamış bariz.
Bana pek değer vermiyor gibi hissediyorum bazenkızda yapmasın. hata nerde başlıyo biliymusunuz? bizim ilk önce bazı şeyleri yapmamızda. ilk biz tanıştırırız ablamızla fln, ilk biz fotoğraf yükleriz sosyal medyaya.
ben kendime ders çıkardım gerçi.
sosyal medyayı sıkıntı yapmayın bu kadar. ama sizde profilde 'ilişkisi var'ı fln kaldırın
BarıştıkSen ayrilmamışmıydın
Bana pek değer vermiyor gibi hissediyorum bazen
Bir kere eskiden takıldigi bi kizla yazismalarini yakaladim kiz nisanlandi. Kıza şey demiş; ellere gittin vs sonuna gülücük koymuş. Şakaydı vs dddi kızı aradim. Kızda o benim arkadasimi seviyo dddi :SBu kız arkadaşıyla koyuyor muydu? Ayrıca 1-2 kere bakması meraktandır, sürekli baktığına göre unutamamış bariz.
Pek arkadasi yoktur tanismadimBaşka kız arkadaşlarıyla yada eski ilişkilerinde boy boy fotoğraf koyuyordu ama şimdi yapmıyorsa bir sorun var derdim ama kimseyle istemiyormuş. Normal hayatta arkadaşlarına sevgilim diye tanıştırıyor, sizinle el ele geziyorsa sorun yok bence. Bende sosyal medyada sevgilimle yayınlamıyorum hoşuma gitmiyor açıkçası.
Ben arkadaslarimla ailemle foto paylaşiyorum diye bana kiziyo. Ağır ol biraz öyle sürekli paylaşim yapılmaz diye insanlar yanlış düşünürmüşbizzat dedim az önce :/ sonuçta facebookun amacı belli, ya eşin dostun, ailen, sevgilinle paylaşımlar, fotolar vspaylaşırsın, ya da sevgilinin yaptığı gibi milleti takip edersin sinsice, niye sürekli birilerini aratıyo, takipte demek ki kafası bi şekilde meşgul başka birileriyle bence
Yok yok degil. Evlerine vs gittim ablalariyla yeğenleriyle tanistimAklıma tek bir şey geliyor evli değildir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?