Sosyal medya fotoğraf ...

Ve bir kere şifresini aldığımda hareketler dökümüne bakmistim sürekli eski kız arkadaşlarını aratmış sürekli ama.. Birde bizim eski işyerindeki bir kızı. Face ye girdiğinde sürekli bakmis

Bence de masum değil.

Ayrıca bu ne böyle sır küpü gibi sosyal medya. Hadi sevgili koymuyor, arkadaş vs. etiket bunları neden reddediyor? Neden hesap açmış ki o zaman?

Ve bir kere şifresini aldığımda hareketler dökümüne bakmistim sürekli eski kız arkadaşlarını aratmış sürekli ama.. Birde bizim eski işyerindeki bir kızı. Face ye girdiğinde sürekli bakmis

İşte bu kötü..
Karakteri böyle diyecektim ama, bazıları belli bir sebepten de yapabiliyor.

Bu kız arkadaşıyla koyuyor muydu? Ayrıca 1-2 kere bakması meraktandır, sürekli baktığına göre unutamamış bariz.

kızda yapmasın. hata nerde başlıyo biliymusunuz? bizim ilk önce bazı şeyleri yapmamızda. ilk biz tanıştırırız ablamızla fln, ilk biz fotoğraf yükleriz sosyal medyaya.

ben kendime ders çıkardım gerçi.

sosyal medyayı sıkıntı yapmayın bu kadar. ama sizde profilde 'ilişkisi var'ı fln kaldırın

Öyle mi dersiniz
bizzat dedim az önce :/ sonuçta facebookun amacı belli, ya eşin dostun, ailen, sevgilinle paylaşımlar, fotolar vspaylaşırsın, ya da sevgilinin yaptığı gibi milleti takip edersin sinsice, niye sürekli birilerini aratıyo, takipte demek ki kafası bi şekilde meşgul başka birileriyle bence

Bu kız arkadaşıyla koyuyor muydu? Ayrıca 1-2 kere bakması meraktandır, sürekli baktığına göre unutamamış bariz.
Daha öncesini bilmiyorum ki koyuyormuydu ama hadi hiçbirine koymasin whatsappa koyabilir bence sonuçta sadece telefonundaki kişiler görüyor

Bana pek değer vermiyor gibi hissediyorum bazen

Bana pek değer vermiyor gibi hissediyorum bazen

kimse için üzülmeye değmez. annemiz babamız bile bazen bize kıyamadıkları için kızmaz, kırmaz.

değersiz hissediyosanız iyi bi düşünüp taşının.

Bir kere eskiden takıldigi bi kizla yazismalarini yakaladim kiz nisanlandi. Kıza şey demiş; ellere gittin vs sonuna gülücük koymuş. Şakaydı vs dddi kızı aradim. Kızda o benim arkadasimi seviyo dddi :S

Pek arkadasi yoktur tanismadim

Ben arkadaslarimla ailemle foto paylaşiyorum diye bana kiziyo. Ağır ol biraz öyle sürekli paylaşim yapılmaz diye insanlar yanlış düşünürmüş

Ne zamam barıştınız en son yeni hatmı alsam mesajıma cevap yazmadı demiştin bu o kişimi

Benim eşimde hiç koymazdı sevgililik döneminde. Ben beni saklıyor sanardım hep tartışırdık. Ne kadar gereksizmiş. Nişanlandık hemen foto yükledi. Nikah yaptık yükledi. Ve ben yükle demeden. Çok sıkmayın. Yanlış anlamayın ama sevgililik çok ciddi değil. Nişanlı olsanız koymasa haklısınız derim ama sevgiliyken kpyulmayanilir. Bence sizde çok paylaşmayın. Benden tavsiye.

Evli de değil , o zaman çok mu kıskanç acaba , belki seni ve ailesini kıskanıyordur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…