5 yıllık evliyim benim eşimde foto koymaz ama sosyal medya hesabının şifresi bende hep açık pc de zaten aktif kullanmaz genelde oyun oynarım ben yani bazı insanlar hoşlanmıyor illa birşey olması gerekmez
5 yıllık evliyim benim eşimde foto koymaz ama sosyal medya hesabının şifresi bende hep açık pc de zaten aktif kullanmaz genelde oyun oynarım ben yani bazı insanlar hoşlanmıyor illa birşey olması gerekmez
Bir erkek 2 yıllık ilişkisinde sosyal medyaya(Facebook,instagram,whatsapp vs) hiçbir şekilde fotoğraf koymuyorsa,ilişkisini belli edecek tek bir durum vs yoksa ve ısrarla yapmıyorsa yeterince sevmiyor mudur? Ama kız koyuyor,iliski durumu vs yapıyor. Erkek yorumlari,etiketleri vs de kaldırıyorsa.. Ama bu erkek ailesiyle, arkadaslariyla bile fotoğraf koymuyor. Arkadaşlarının yorumlarini bile siliyor, etiketlerini vs kaldırıyor aynı Zaman'da..
Bir erkek 2 yıllık ilişkisinde sosyal medyaya(Facebook,instagram,whatsapp vs) hiçbir şekilde fotoğraf koymuyorsa,ilişkisini belli edecek tek bir durum vs yoksa ve ısrarla yapmıyorsa yeterince sevmiyor mudur? Ama kız koyuyor,iliski durumu vs yapıyor. Erkek yorumlari,etiketleri vs de kaldırıyorsa.. Ama bu erkek ailesiyle, arkadaslariyla bile fotoğraf koymuyor. Arkadaşlarının yorumlarini bile siliyor, etiketlerini vs kaldırıyor aynı Zaman'da..
Fotoğraf koymak,sevginin ölçütü değildir.Hoşlanmıyordur.Tercih etmiyordur.Ailesi ve akrabalarının meraklı sorularıyla karşılaşmak istemiyordur.Ben ilşkinin boyutuna davranışlarına bakarım.Resim koymuş koymamış çok önemli değil.Foto koyupta ayrılan aldatan niceleri var.
Ne yorumlar yapılmış ne yorumlar.
Millet sosyal medya bağımlısı olmuş iyice.
Ben de hiç koymam.Yapılan yorumları da kaldırırım koysam bile.
Etiketlerden rahatsız olurum bazılarını kaldırırım.
Zorunda da değilim.Ayrıca üye olmadan sosyal medyadaki onlarca grubu,sayfayı ve paylaşımlarını nasıl göreceksiniz ki ? Hepsini aynı anda görebiliyorum bu yüzden kullanıyorum.
Ve bir kere şifresini aldığımda hareketler dökümüne bakmistim sürekli eski kız arkadaşlarını aratmış sürekli ama.. Birde bizim eski işyerindeki bir kızı. Face ye girdiğinde sürekli bakmis