Sosyal medya fotoğraf ...

Evli olduğunu düşünürdjm evlide değilse tam bir odun olduğunu öyle biriylede işim olmaz o sevmiyorsa ben seviyorum nasıl olucak peki

5 yıllık evliyim benim eşimde foto koymaz ama sosyal medya hesabının şifresi bende hep açık pc de zaten aktif kullanmaz genelde oyun oynarım ben yani bazı insanlar hoşlanmıyor illa birşey olması gerekmez

5 yıllık evliyim benim eşimde foto koymaz ama sosyal medya hesabının şifresi bende hep açık pc de zaten aktif kullanmaz genelde oyun oynarım ben yani bazı insanlar hoşlanmıyor illa birşey olması gerekmez
Ama sifresini de vermiyormus. Esiniz gibi degil bisiler karistirdigi %100. Karistirmiyorsa bile gozu disarida.

benim eşim de koymuyor ya benle ilgili bişey
o yüzden bişey diyemicem

Fotoğraf koymak,sevginin ölçütü değildir.Hoşlanmıyordur.Tercih etmiyordur.Ailesi ve akrabalarının meraklı sorularıyla karşılaşmak istemiyordur.Ben ilşkinin boyutuna davranışlarına bakarım.Resim koymuş koymamış çok önemli değil.Foto koyupta ayrılan aldatan niceleri var.

Ne yorumlar yapılmış ne yorumlar.
Millet sosyal medya bağımlısı olmuş iyice.
Ben de hiç koymam.Yapılan yorumları da kaldırırım koysam bile.
Etiketlerden rahatsız olurum bazılarını kaldırırım.
Zorunda da değilim.Ayrıca üye olmadan sosyal medyadaki onlarca grubu,sayfayı ve paylaşımlarını nasıl göreceksiniz ki ? Hepsini aynı anda görebiliyorum bu yüzden kullanıyorum.

Merhaba boşu boşuna bunu sorun haline getirmeyin lütfen.

Bende 4 yıllık ilişkimde hiç bir zaman fotoğraf paylaşmadım. Açıkcası karşı tarafında paylaşmasını istemem.

En yakın arkadaşlarımda benim gibidir.
Gerçek olan sosyal medya değildir. Lütfen gerçeği ve sanal alemi karıştırmayın.

Ayrıca ne o sürekli fotoğraf paylaşanların halini de görüyoruz.
Içiniz rahat olsun.
Sorun yok ortada.

Sevgilerimle,

Ve bir kere şifresini aldığımda hareketler dökümüne bakmistim sürekli eski kız arkadaşlarını aratmış sürekli ama.. Birde bizim eski işyerindeki bir kızı. Face ye girdiğinde sürekli bakmis

adam aranıyor

birde o koymadan sen ne diye milletin gözüne sokuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…