Sosyal medya ilişkisi, lütfen yardım

Yanlış anlaşılmak istemem ama şu dönemde eli yüzü düzgün, karakteri oturaklı, işinde gücünde eğitimli, mesleği olan bir erkek, gündelik hayatında ve arkadaş çevresinde ilişki yaşayacak birilerini bulamayıp instagramdan sağa sola talepler gönderiyorsa ben bir bit yeniği ararım. Ya gösterdiği yüzü doğru değil ya da bu yüzün altında farklı niyetler, kötü özellikler var ki durum buralara gelmiş derim. Artık samanlıkta iğne aramak gibi düzgün bir adam bulmak çünkü, hele ki ağzı laf yapan girişken bir adam olsa hiç sanmam o kadar iyiyse dışardaki hemcinslerimiz onu boş bıraksın

Bilimsel konuşmalar yapacağını düşünüyor
Bilimsel konuşma olmasa da donanımlı biri olmasını istemenin nesi kötü anlamadım, sürekli ucuz rap şarkıları dinleyip küfürlü konuşan saçma sapan saç şekilleri yapıp havalı olduğunu düşünen siyaset sanat nedir tek kelime edemeyen erkek çocuklarından hoşlanmıyorum, bu para peşinde olduğum anlamına gelmez
Kendini savcı polis olarak tanıtan kişilere itibar etmeyin
Evet en doğrusu

Kabul ettiğimde direkt dmden tanışabilir miyiz mesajı geliyor sürekli resim numara görüntülü konuşma istiyorlar o yüzden öyle düşündüm
Minik kelebeğim, seni bu kafayla çok üzerler. Kapat bence o sosyal hesabi, kimseyle tanisma oradan. Kurslara git, etkinliklere katil. Daha saglikli.

Ve evet bu kisiler iyi niyetli degil. Sen de goruyorsun, kabul etmek istemiyorsun.

Yengenc ben 18lerimdeyken bi motosiklet Kulübü uyesiydim. Ama oyle serseri filan değil hepsi iyi işi gücü olan eğitimli insanlardı.
Bu işin sonunda bir kaç erkek arasinda kavga çıktı üstüne bu kavgaların suçlusu da ben olmuştum. BU minik bir ornekcik.

O kadar masum hislerle arkadaşlık kuran erkek cok fazla göremedim. Samimiyet biraz artınca sahiplenmeye başlıyorlar Türk erkekleri. Ya da ben o ince çizgiyi o zamanlar onlara göre ayarlayamiyirdum

Bir kaç erkek arkadaşım var sadece onlarla da uzun yıllardır tanışıyoruz.

bence anlattığınız kişilerin sosyal medyalarından gayet belli ne istedikleri ama erkek arkadaşınız ile cinsellik yaşamayıp bu adamlardan medet umuyorsanız en azından yaşadığım cinselliğin karşılığını almayı mı umuyorsunuz ben anlamadım.

Tanımadığın kişilerin isteğini almak bir hata onlara güvenmek bir hata, ve onların doğru-yalan olup olmadığını nerden biliyosun erkek milleti değil mi işi bitince bırakır bir sonrakine geçer.

Tam tersi cinsellik yerine sosyal medya ciddi bir ilişki için çok düşük ihtimal de olsa ciddi bir ilişkinin başlangıç yeri olabilir mi diye sordum ama suçlanmadığım hiç bir şey kalmadı

Aman kardeşim uzak dur. Manyaktır, belalı tiptir sapıktır. Güven yok kimseye. Kaç yıllık kocalar karılarını doğruyor öldürüyor Kimseyanlış anlamasın. Tabii ki tek tük internetten evlenen var. Genelinden korkuyorum ya

Buna Kadir bile inanmaz
Sizi neden inandırmaya çalışayım ki bir konuda fikrinizi sordum sağolsun insanlar yol göstermeye çalıştı, tanımadan etmeden suçlayıcı konuşmanıza gerek yok hoşunuza gitmediyse yorum yapmazsınız olur biter

Ne istedikleri çok belli değil mi sizce.
Yaş büyük olabilirler ancak asla olgun değiller. zaten çok olgun olsalar sizin yaşınızdaki biriyle sosyal medyadan takılmazlar. Tamamen zamparalık peşindeler. erkeklerin yaşı büyüdükçe manipülasyonları da artıyor.Yaşınıza yakın birinin size veremeyeceği zararı bunlar bunlar rahatlıkla verir. Uzak durun bu adamlardan.

Merhaba öncelikle sizi cinsel ilişkiye zorlayan sevgilinizden kurtulduğunuza çok ama çok sevindim. Kesinlikle tek amacı cinsellik ve yaşadığınızda %95 sizi terk edecek cünkü istediğine ulaşmış bir heyecanı kalmamış. İnstadaki erkeklere gelecek olursak, kimsenin kariyerine zekasına mesleğine kanma. Ben yaşadım ve gördüm. %99unun tek amacı cinsellik oluyor. Mümkünse biraz yaşıtlarınla takılmaya çalış.

Meslekleri doğru bile olmayabilir. Bence cok sacma bisey ayrıldınız diye sizden üst statüdeki insanlarla ne alaka sosyal ağdan tanismak , yani ben buraya takildim neden sizden üst kidemli kişiler özellikle hedef kitle? Ne yapacaksınız onlarla

Sosyal medyada tanıştığınız kişilere güvenmeyin. Tanımadığınız kişileri eklemeyin. Daha çok gençsiniz. Gerçek hayatta gerçek ilişkiler yaşayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…