Sosyal medya ilişkisi, lütfen yardım

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için doğru insanı gerçek hayatta bile bulmak zor malesef

Onları hedef kitle olarak belirleyen ben değilim fark ettiyseniz onlardan gelen takip ve arkadaşlık isteklerine güvenilebilir mi diye sordum danıştım
Konunuz, yorumlara verdiğiniz cevapla, üniversite okuyan kafa bu mu ya? 14-15 yaşında ergen kız çocuğu kafası düşünceleri bunlar
Benim kapasitem bu kadar abla acaba sizin engin düşüncelerinizden faydalanabilir miyim diye düşündüm ama görüyorum ki eleştiri ve suçlama dışında sizin de pek bir görüşünüz yok

Benim eşim hakim kendi halinde bir adam ama dediğiniz gibi insanlari smdi hakim, doktor ve savci diye tanımlamak cok zor herkes kafayi yemiş gibi gerçekten
Maalesef öyle. Eşinizi tenzih ederim ama bu makamlara artık torpille de çok kişi alındığı için kalite her anlamda düştü. Hem mesleki kaliteleri düşük hem karakterleri. İyi insanlar çıksın karşımıza dilerim.

Konunuz, yorumlara verdiğiniz cevapla, üniversite okuyan kafa bu mu ya? 14-15 yaşında ergen kız çocuğu kafası düşünceleri bunlar
Son açtığı konu dolmanın pirinçlerinin pişip pişmemesi olan biri için çok iddialı bir cümle olmadı mı be abla

kendimden yaşça ve statüce yüksek olan doçent doktor hakim vs meslekteki tanımadığım kişilerden takip istekleri alıyorum
Vay be, "beni ne mühendisler ne doktorlar istedi"nin 21. yüzyıla uyarlanmış haliyle hiç karşılaşmamıştım
ama hepsinin takipçileri nedense teşhiri seven tarzdaki yüzlerce kadınlardan oluşuyor.
Bkz. Mizojini nedir.

Kızım hayırdır 21 yaşında neyin acelesi bu?
Otur, okulunu oku br yavrum.
Seni ham ederler sonra demedi deme:)
Senden cinsellik için ayrılan çocuktan da iyiki ayrılmışsın bi naneye yaramaz mış zaten.

Bir erkeğin Instagram, tiktok kullanması başlı başına bir sorun zaten. Hele hele, teşhiri seven kadınları takip ediyorsa bu adamdan ne eş ne sevgili olur. Erkeklerin bir çoğu bedava seks peşinde. Kız kabul etmezse, onu suçlayıp ayrılıyorlar. Seks yapamayacağım kadına neden para yedireyim diye düşünüyorlar.siz terkedilmemişsiniz, bir pislikten kurtulmuşsunuz. Instagram'daki kişilere de inanmayın. Kendine Dr, avukat yazanların bir kısmı yalan söylüyor.bir tanıdığım f-16 pilotu zannettiği erkek arkadaşı ile evlendi. Adam dolaba üniforma bile asmış. Meğerse askerliğini bile yapmamış biriymiş. Çalışmaya gidiyorum diye Kıbrıs'ta kumara gidiyormuş. Kızın evine hırsız girdi ve ne kadar altını varsa çalındı. Hırsız kocası çıktı. Bir buçuk sene sonra boşandı ama bu süre zarfında hayatı ve psikolojisi kaydı. Çok dikkatli ol derim.

Sosyal medyadan tanımadığın sırf statü sahibi diye istek attığın adamlar seninle başka ne düşünebilir?
Aranıyor diye düşünüp cinsellik odaklı yaklaşır .
Sorun senin tanımadığın kişileri eklemen.
Erkek arkadaşın cinsellik yaşamadığın için seni terk etti eee bunlar ne isteyecek?
Kendine gel biraz akisa bırak doğru insan zaten gelir seni bulur.
Böyle giderse harcarlar benden söylemesi

Yaşlılar daha fena söyleyeyim.
Bende küçükken bu mantikla düşünürdüm.
Kendimden 12-13 yaş büyük tiplerle de gorustum ciddi dusunur vs diye ama yok yani onlarda cinselliğe getiriyordu konuyu .
Gencecik yaşımda moruklarla uğraştım o kadar pişmanım ki .
Keşke şöyle yakışıklı kendi dengim tiplerle olsaymisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…