Akıl tarafı şaşırttı
Böyle ne idüğü belirsiz kişileri bir de uzman diye tavsiye ediyor. Kafa yapısı uyuyorsaAhaha çok doğru
Böyle ne idüğü belirsiz kişileri bir de uzman diye tavsiye ediyor. Kafa yapısı uyuyorsa
Tuzlu suyla yıkansaydı kocası kul köle olurduKK'daki şu kadar aklı başında kadının fikirlerini beğendiremedik Nuranka'ya. Demek ki öyle uçuk kaçık fikirler vermek gerekiyormuş
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için doğru insanı gerçek hayatta bile bulmak zor malesefMerhaba öncelikle sizi cinsel ilişkiye zorlayan sevgilinizden kurtulduğunuza çok ama çok sevindim. Kesinlikle tek amacı cinsellik ve yaşadığınızda %95 sizi terk edecek cünkü istediğine ulaşmış bir heyecanı kalmamış. İnstadaki erkeklere gelecek olursak, kimsenin kariyerine zekasına mesleğine kanma. Ben yaşadım ve gördüm. %99unun tek amacı cinsellik oluyor. Mümkünse biraz yaşıtlarınla takılmaya çalış.
Ulan bu abazalarda hep aynı tornadan çıkma. Hakim olsa kaç yazar leş gibi insanlar ya.Kabul ettiğimde direkt dmden tanışabilir miyiz mesajı geliyor sürekli resim numara görüntülü konuşma istiyorlar o yüzden öyle düşündüm
Zaten 21 yaşında imişsin. Çok küçüksün daha.Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için doğru insanı gerçek hayatta bile bulmak zor malesef
Onları hedef kitle olarak belirleyen ben değilim fark ettiyseniz onlardan gelen takip ve arkadaşlık isteklerine güvenilebilir mi diye sordum danıştımMeslekleri doğru bile olmayabilir. Bence cok sacma bisey ayrıldınız diye sizden üst statüdeki insanlarla ne alaka sosyal ağdan tanismak , yani ben buraya takildim neden sizden üst kidemli kişiler özellikle hedef kitle? Ne yapacaksınız onlarla
Benim kapasitem bu kadar abla acaba sizin engin düşüncelerinizden faydalanabilir miyim diye düşündüm ama görüyorum ki eleştiri ve suçlama dışında sizin de pek bir görüşünüz yokKonunuz, yorumlara verdiğiniz cevapla, üniversite okuyan kafa bu mu ya? 14-15 yaşında ergen kız çocuğu kafası düşünceleri bunlar
MalesefUlan bu abazalarda hep aynı tornadan çıkma. Hakim olsa kaç yazar leş gibi insanlar ya.
Benim eşim hakim kendi halinde bir adam ama dediğiniz gibi insanlari smdi hakim, doktor ve savci diye tanımlamak cok zor herkes kafayi yemiş gibi gerçektenUlan bu abazalarda hep aynı tornadan çıkma. Hakim olsa kaç yazar leş gibi insanlar ya.
Maalesef öyle. Eşinizi tenzih ederim ama bu makamlara artık torpille de çok kişi alındığı için kalite her anlamda düştü. Hem mesleki kaliteleri düşük hem karakterleri. İyi insanlar çıksın karşımıza dilerim.Benim eşim hakim kendi halinde bir adam ama dediğiniz gibi insanlari smdi hakim, doktor ve savci diye tanımlamak cok zor herkes kafayi yemiş gibi gerçekten
Son açtığı konu dolmanın pirinçlerinin pişip pişmemesi olan biri için çok iddialı bir cümle olmadı mı be ablaKonunuz, yorumlara verdiğiniz cevapla, üniversite okuyan kafa bu mu ya? 14-15 yaşında ergen kız çocuğu kafası düşünceleri bunlar
Vay be, "beni ne mühendisler ne doktorlar istedi"nin 21. yüzyıla uyarlanmış haliyle hiç karşılaşmamıştımkendimden yaşça ve statüce yüksek olan doçent doktor hakim vs meslekteki tanımadığım kişilerden takip istekleri alıyorum
Bkz. Mizojini nedir.ama hepsinin takipçileri nedense teşhiri seven tarzdaki yüzlerce kadınlardan oluşuyor.
Bir erkeğin Instagram, tiktok kullanması başlı başına bir sorun zaten. Hele hele, teşhiri seven kadınları takip ediyorsa bu adamdan ne eş ne sevgili olur. Erkeklerin bir çoğu bedava seks peşinde. Kız kabul etmezse, onu suçlayıp ayrılıyorlar. Seks yapamayacağım kadına neden para yedireyim diye düşünüyorlar.siz terkedilmemişsiniz, bir pislikten kurtulmuşsunuz. Instagram'daki kişilere de inanmayın. Kendine Dr, avukat yazanların bir kısmı yalan söylüyor.bir tanıdığım f-16 pilotu zannettiği erkek arkadaşı ile evlendi. Adam dolaba üniforma bile asmış. Meğerse askerliğini bile yapmamış biriymiş. Çalışmaya gidiyorum diye Kıbrıs'ta kumara gidiyormuş. Kızın evine hırsız girdi ve ne kadar altını varsa çalındı. Hırsız kocası çıktı. Bir buçuk sene sonra boşandı ama bu süre zarfında hayatı ve psikolojisi kaydı. Çok dikkatli ol derim.Değerli hanımlar bir konuda size danışmak istiyorum, hesabımı sırf bu yüzden açtım. 21 yaşındayım hemşirelik okuyorum, bir kaç ay önce erkek arkadaşımın cinsellik yaşamak istemesi ve reddetmem üzerine geri kafalılık ile suçlanarak terk edildim. Biraz kafam dağılır düşüncesi ile instagram hesabı açtım burada farklı şehirlerden kendimden yaşça ve statüce yüksek olan doçent doktor hakim vs meslekteki tanımadığım kişilerden takip istekleri alıyorum ama hepsinin takipçileri nedense teşhiri seven tarzdaki yüzlerce kadınlardan oluşuyor. Sizce bu ortamdan birine güvenmek veya ilişkiye başlamak doğru mudur yoksa niyet sadece cinsellik midir? Görüşleriniz için çok teşekkür ediyorum..
Hehe herkes bunların peşinde zaten.Senden önce kimseye yazmadım, o kadar yazan var ama ben kimseye pas vermiyorum…
Eşimin fiks cümleleriydi
Yaşlılar daha fena söyleyeyim.Yaşıtım olan erkek arkadaşım 2 yıl beraberliğin sonunda cinsellik yaşamak istemediğimden terk ettiği için belki yaşça büyük olanlar ciddi ilişkiye daha istekli olabilir diye düşündüm, para ve güçten ziyade olgunlaşmış ne istediğini bilen bir erkek desek daha doğru
Ve daha neler neler bunlar çoklu mesaj eşliğinde yüzlerce kadına gidiyorYani senin gibi biri ile daha önce hiç karşılaşmadım gibi cümleler sizce bu avcıların herkese söylediği şeyler midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?