- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Eşimle sevgiliyken hiç böyle şeyler konuşmadık :))
Herkes takmış sosyal medyaya .s
Kendısı kullanıyormu?aslında fazlasıyla gereksiz ama nedense benimkisi sorun ediyor. kullanmayayım istiyor adam
Kendısı kullanıyormu?
Esim kullanmiyor.
Onun hesaplarini da ben kullaniyorum.
Benimkine de karismiyor.
evlendikten sonra erkekler sevgiliyken ki gbi karışmıyor sanrmDondurdum. Evlendikten sonra açtım
ah ah benmkide sözde karışmıyorKarismiyoruz bu konulada birbirimize :)
ah ah benmkide sözde karışmıyorama kapattım dye göbek atmadığı kalıyor
aman sonra kaparlar kurtlar kuzular kuslar falan :)
Ben hayatımı deşifre etmeyi sevmediğini için problem yok
yani cnm en iyisi :)Ben eşima nisanliyiken bende kapatim tüm sosyal media hisabimi o da kapati kafamiz rahat ikimizinda.sonuçta kötü insanlar cok kaç kisini yuvasi yiklidi sosyal media yüzünden.bence evli insani ne işi var sosyal media ile...huzurlu yaşamak varken
evet okumuştum o konuyuDun mesele biri yazmıştı burda eşi fs biri ile tanışmış hamileyiken brakmis gitmiş o fs tanıştığı kadin yuzunden.onun icin gerek yok sosyal media
Maalesef hava cıva için kullananlar var.eşi ile geçinemeyen ama boy boy aşk ftgi koyan,esimi bırakın ben bile anlam veremiyorum.o yüzden pek bisi paylasmam zaten eski dostlar buldu birbirini ,amacını aştı ...bi yerde Beğen butonunu kullanmaya bile çekiliyorum bi haftada bi suru dallama arkadaşlık gönderiyor.şimdi eşim ters biri olsa al sana kavga sebebi...ahahha demiştim zaten ona bak kuzunu kurtlar kapar görürsün sonra diye
bende hayatımı deşifre etmek için değil iletişim için kullanıyordum
brde ısrarla mesaj atan cinsler var cnm cevap vermeynce de küfür ediyorlarMaalesef hava cıva için kullananlar var.eşi ile geçinemeyen ama boy boy aşk ftgi koyan,esimi bırakın ben bile anlam veremiyorum.o yüzden pek bisi paylasmam zaten eski dostlar buldu birbirini ,amacını aştı ...bi yerde Beğen butonunu kullanmaya bile çekiliyorum bi haftada bi suru dallama arkadaşlık gönderiyor.şimdi eşim ters biri olsa al sana kavga sebebi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?