- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
- Konu Sahibi davetsizkullanici
-
Dem
Demet Akalın
İrem Derici ve niceleriİrem Derici kadar buldumcuğunu hiç görmedim, allahım nasıl yapışmış o adama...boşanmayı nasıl kabul etti çözemedim.
Valllaha bana da denk gelmiyor. Gerçi bana nispet yapan varsa bile ben anlamam kesinHayır bir de bu buldumcuklar nerde? Bana niye hiç denk gelmiyor "ben evliyim siz bekar çatlayın patlayın" yazan hatunlar?
Ben de bundan çok korkuyorum galiba.. O yüzden elleşmiyorum oraları.. Whatsapp'a bile profil resmi koymam cildim bozulursa diyeBen hiçbir şey koymuyorum 5 yıl önceki resmim var. Valla hep nazara geliyorum.
En son ofisimin resmini koydum ertesi gün patronla kavga ettik. Hem ünlü bir şirkette hem nehir kenarı ofiste çalışıyorum yeminlr gözlere geldim.
Yorumları okumadım ama kesin söyleyen olmuştur, sevgilinin exini takip etmezsen mutlu ya da mutsuz olduğunu böylece bilmezsin ve dert etmezsin. Hem belki gerçekten de mutludur?
Gösteriş ve nispet ne kadar kötüyse sosyal medya kullananlara yerli yersiz yüklenmek de o kadar kötü. Yahu insanın canı istiyor mutlu bir anından bir hatıra koyuyor, bu illa mutsuzluğunu gizliyor ya da hava atıyor mu demek? Paylaşım yapmaya korkar olduk.
Koysun ne var bunda?Dünyayı gezdim desem başım ağrımaz. 10 binlerce kare çektim.. Kimisini tab ettirdim kimisi hard disc bekler. Burası ve whatsapp saymazsan sanalda yokum. Bir tane sosyal paylaşım platformunda üyeliğim yok.
Millet avmyi arkasına alıp resim çektirıyor.. Onu da meydana koyuyor.
eşimin uzaktan bir akrabası var. karısını döver, kıskanç garip bir adam. geçen facebook'ta kadınlar çiçektir su ister gibisinden kadınları öven güzel yazılar paylaşmış. görende centilmen sanır. gülmekten ağzım ağrıdı. kısaca herkes yalan dolan.
Ben tuhaf buluyorum.. Mimari açıdan zevksizlik abidesi taş yığınları .. Tarihi bir Ören yeri, sanat eseri değil.. İlla yurtdışı değildir tabi paylaşmaya değer olan seyler..Koysun ne var bunda?
Belki senin kadar çok yer gezmemiş olabilir, belki avm gezmesi onun için önemli bir olay ve çok mutlu oldu bundan.
Dindarligiyla pek bir ovunen, nerdeyse carsafli gezen bir tanidigim ' asigim bu adama her gun isten gelip beni dizine yatirip agriuan basima masaj yapiyor ' gibi bir paylasim yapmisti.Şimdi ben o kıza imrenmedim :) bariz acıdım.
Hayır yani ne biçim de kocaları var bir anlasam. Erkek müsveddesi denilen tabir cuk oturuyor bunlara. Eşimin bana ettiği iltifatları, özel durumlarımızı vs afişe etsem bir şekilde sert kayaya toslarım. Adam sorar haklı olarak , kaç kişi yaşıyoruz bu evliliği diye...
Erkekler eskiden daha vakur, daha karakterliydi. Açıkcası kadının luzumsuzluğundan çok erkeğin buna ok vermesi tuhaf geliyor bana. Hatta bu derece yüz veren, kadının kendisini rezil etmesine göz yuman erkeklerin başka naneleri olduğunu bile düşündüğüm olur :)
Bir önceki yorumumla benzer olarak, sırf estetik duygusu daha az gelişmiş diye mutlu anını da paylaşmasın mı bu insan şimdi.Ben tuhaf buluyorum.. Mimari açıdan zevksizlik abidesi taş yığınları .. Tarihi bir Ören yeri, sanat eseri değil.. İlla yurtdışı değildir tabi paylaşmaya değer olan seyler..
Ancak İstanbul'da yasayan bir insan da avmye gidebiliyorsa pek rahat bir sanat galerisine dokunabilir..
Naçizane
Valllaha bana da denk gelmiyor. Gerçi bana nispet yapan varsa bile ben anlamam kesinO kadar gamsız bir insanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?