Sosyal Medya Pıtırcıkları

Hayır bir de bu buldumcuklar nerde? Bana niye hiç denk gelmiyor "ben evliyim siz bekar çatlayın patlayın" yazan hatunlar?
Ben anlamıyorum, Facebook gibi bir ortamda ya da hadi Twitter olsun, bunlara nasıl denk geliniyor? Taş çatlasa belki Instagram'da denk gelebilir insan o da hashtag denen o olaydan dolayı. Ona da tıklamazsanız denk gelmezsiniz. Ben bu denk geldi ayaklarını anlamıyorum, nasıl denk geliyor? Ekliyse ekli, artık Facebook'ta onun ayarı var paylaşımlarını görmek istemediğin kişinin profiline gidip bir ayar yapıyorsunuz ve onun paylaştığı şeyler sizin anasayfanızda çıkmıyor. Twitter'da da var benzer bir özellik. Instagramda zaten takip etmezseniz görmeniz imkansız. Hadi bu ortamlarda birkaç kez gerçekten denk gelir, sıkılırsınız ve o insanı ya silersiniz ya da dediğim gibi o paylaşım ayarını yaparsınız. Ben denk gelme muhabbetine inanmıyorum. Basbayağı takip ederseniz görebilirsiniz bu tarz şeyleri.

Ben anlamıyorum, Facebook gibi bir ortamda ya da hadi Twitter olsun, bunlara nasıl denk geliniyor? Taş çatlasa belki Instagram'da denk gelebilir insan o da hashtag denen o olaydan dolayı. Ona da tıklamazsanız denk gelmezsiniz. Ben bu denk geldi ayaklarını anlamıyorum, nasıl denk geliyor? Ekliyse ekli, artık Facebook'ta onun ayarı var paylaşımlarını görmek istemediğin kişinin profiline gidip bir ayar yapıyorsunuz ve onun paylaştığı şeyler sizin anasayfanızda çıkmıyor. Twitter'da da var benzer bir özellik. Instagramda zaten takip etmezseniz görmeniz imkansız. Hadi bu ortamlarda birkaç kez gerçekten denk gelir, sıkılırsınız ve o insanı ya silersiniz ya da dediğim gibi o paylaşım ayarını yaparsınız. Ben denk gelme muhabbetine inanmıyorum. Basbayağı takip ederseniz görebilirsiniz bu tarz şeyleri.

Aman o minarenin kılıfı işte. Denk gelmek falan hikaye.

Sosyal medyada 1 tane mutsuz görmedim ben..
Herkes birilerine laf sokma peşinde..
Ewlenenlerde sanırsın tek koca onlarda war bide öwüyolar ya kocalarını yok Can'ım kocam, aşkpeteğim, aşkocişi, pembepırtlatankocicik, kocamda kocam, tek benim kocam ha bide bebeğimiz war! biz yaptık beraber yaptık! ayar oluyorum sanki sana özel üretildi o koca sanki bizimkiler patlican:110:
Hep Mutlu'lar, ewleri hep bal dök yala, zepzenginler, para babaları onlar, kocaları aliağaoğlu ortanca karısından sanki, hiç dertleri yok, hep geziyorlar, kocalarıda pembeoğlan ağızları war dilleri yok hep aşkböcükleri sanki...
İnanmayın onlara kız bacım hepsi yalan!
Walla bak kocaları kızıyorda baş edemiyor o çirkeflerlen yoksa o fotoğrafların arkasında kedi köpek gibi birbirlerini yiyorlar. Hatta onlar sadece foto paylaşmak için geziyo.
Hatta bi tanıdığım war kız gece ewde çekyatı çekip yatıyo ama ig deki hawa Seda Sayan'da yok bi foto atıyo ewin wcsinden dekolte tşörtle bi iki filtre koyuyo resme ig de paylaşıyor sözde alemde eğlencede Walla bak
Ama ewde pijamayla oturuyo yani hatta we hatta bi iki tane fake ig açmış bayan fotolu ordan kendine yorum yazıyo Can'ım iyi eğlenceler, öpücük kalp,Can'ım arkadaşım falan ama ben çok eğleniyorum böyle seyleri görünce bizi yemeye çalışıyorlar ya gülüp geçiyorum

tantanis tantanis S shot bende size burda kocişimi övüyorum bekarsınız ya hani :KK53: sizde benim için öylemi düşünüyonuz bakem :KK53:
Şaka bi yana ben kim ne paylaşıyor pek ilgilenmiyorum resim olursa bakıyorum hoşuma gidiyor gezip gördükleri yerleri bende görmüş oluyorum bi şekilde
Anladın sonunda. Her seferinde uff yine geldi kocişini anlatmaya diyoruz, tabii bu arada hasetimizden de çatlıyoruz. :deli:

tantanis tantanis S shot bende size burda kocişimi övüyorum bekarsınız ya hani :KK53: sizde benim için öylemi düşünüyonuz bakem :KK53:
Şaka bi yana ben kim ne paylaşıyor pek ilgilenmiyorum resim olursa bakıyorum hoşuma gidiyor gezip gördükleri yerleri bende görmüş oluyorum bi şekilde
Yok biz sen Bibi Ağaoğlu olduğunda öyle diyoruz biz :D :D

shapee shapee ve @elvanelvan88 sizce ben bahsettiği tip miyim ona göre yorum yapıcam:KK70:

Bilemedim şimdi olabilir gibi :D Eşini seni ve küçük büyük her mutluluğunu görüyorum gördükçe de mutlu oluyorum şimdi yalan yok.Yazılarını seviyorum
Ay bu konuları gördüm mü aklıma sen ve shapee shapee geliyorsunu zaten :D
Ne ban yediydim ama gereksiz bir tip yüzünden bir de faketi bi de.
Böyle tipler çok varmış ama bu konular sayesinde öğrendim.

Herkesin cevresi pek bir mutlu, pek bir bitircikmis ya, bende mi var bir nursuzluk face i acarim herkeste atarlar giderler, yok pazartesi sendromu yakinmalari, yok beni hakedecek adam daha gelmedi nidalari, kayip cocuk, hasta hayvan, siyasi paylasimlar, kopmus kol bacak fotoları, instagrami acarim yagmur fotolari, kahve-kitap-huzun paylasimlari, ne arabesk cevrem varmis :63:

Bilemedim şimdi olabilir gibi :KK70: Eşini seni ve küçük büyük her mutluluğunu görüyorum gördükçe de mutlu oluyorum şimdi yalan yok.Yazılarını seviyorum
Ay bu konuları gördüm mü aklıma sen ve shapee shapee geliyorsunu zaten :KK70:
Ne ban yediydim ama gereksiz bir tip yüzünden bir de faketi bi de.
Böyle tipler çok varmış ama bu konular sayesinde öğrendim.

:)
Bende sizi gordukce icten ice uzuluyorum.
Nasil bir mutsuzluk icindeyseniz
Icim bayiyo.
Biri kocasiyla romantik ortam yapar,
balik tutar foto atar (slim)
Biri 2 kadeh esliginde kocasiyla piknik yapar (sen oluyosun bu depresif)
Ufff yemiyorum ben bunlari,
Takip birak yapiciiiiiim :KK45:

:)
Bende sizi gordukce icten ice uzuluyorum.
Nasil bir mutsuzluk icindeyseniz
Icim bayiyo.
Biri kocasiyla romantik ortam yapar,
balik tutar foto atar (slim)
Biri 2 kadeh esliginde kocasiyla piknik yapar (sen oluyosun bu depresif)
Ufff yemiyorum ben bunlari,
Takip birak yapiciiiiiim :KK45:

Ben de o şeker oğlunla hayvanat bahçesindeki mutsuz fotoğraflarını çok kınadım :D
Yüzünüzden belliydi nasıl sıkılmışsınız ama işte sırf şov yedik mi yemedik :D Ben de mi bıraksam takibi :D

Back
X