- 20 Mart 2016
- 937
- 1.031
- 33
- Konu Sahibi davetsizkullanici
Kimin neyi eksikse onu varmış gibi göstermek için yırtınır diyor ve çekiliyorum.........
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben anlamıyorum, Facebook gibi bir ortamda ya da hadi Twitter olsun, bunlara nasıl denk geliniyor? Taş çatlasa belki Instagram'da denk gelebilir insan o da hashtag denen o olaydan dolayı. Ona da tıklamazsanız denk gelmezsiniz. Ben bu denk geldi ayaklarını anlamıyorum, nasıl denk geliyor? Ekliyse ekli, artık Facebook'ta onun ayarı var paylaşımlarını görmek istemediğin kişinin profiline gidip bir ayar yapıyorsunuz ve onun paylaştığı şeyler sizin anasayfanızda çıkmıyor. Twitter'da da var benzer bir özellik. Instagramda zaten takip etmezseniz görmeniz imkansız. Hadi bu ortamlarda birkaç kez gerçekten denk gelir, sıkılırsınız ve o insanı ya silersiniz ya da dediğim gibi o paylaşım ayarını yaparsınız. Ben denk gelme muhabbetine inanmıyorum. Basbayağı takip ederseniz görebilirsiniz bu tarz şeyleri.Hayır bir de bu buldumcuklar nerde? Bana niye hiç denk gelmiyor "ben evliyim siz bekar çatlayın patlayın" yazan hatunlar?
Ben anlamıyorum, Facebook gibi bir ortamda ya da hadi Twitter olsun, bunlara nasıl denk geliniyor? Taş çatlasa belki Instagram'da denk gelebilir insan o da hashtag denen o olaydan dolayı. Ona da tıklamazsanız denk gelmezsiniz. Ben bu denk geldi ayaklarını anlamıyorum, nasıl denk geliyor? Ekliyse ekli, artık Facebook'ta onun ayarı var paylaşımlarını görmek istemediğin kişinin profiline gidip bir ayar yapıyorsunuz ve onun paylaştığı şeyler sizin anasayfanızda çıkmıyor. Twitter'da da var benzer bir özellik. Instagramda zaten takip etmezseniz görmeniz imkansız. Hadi bu ortamlarda birkaç kez gerçekten denk gelir, sıkılırsınız ve o insanı ya silersiniz ya da dediğim gibi o paylaşım ayarını yaparsınız. Ben denk gelme muhabbetine inanmıyorum. Basbayağı takip ederseniz görebilirsiniz bu tarz şeyleri.
Anladın sonunda. Her seferinde uff yine geldi kocişini anlatmaya diyoruz, tabii bu arada hasetimizden de çatlıyoruz.
Pis bekarlarAnladın sonunda. Her seferinde uff yine geldi kocişini anlatmaya diyoruz, tabii bu arada hasetimizden de çatlıyoruz.![]()
Yok biz sen Bibi Ağaoğlu olduğunda öyle diyoruz biz
Hem fakir hem bekarYok biz sen Bibi Ağaoğlu olduğunda öyle diyoruz biz![]()
![]()
Gerçekçi gelmiyor![]()
Esescan normalde az yazar öz yazar ama smiley falan koymaz. Smiley konu yüzünden mi yoksa bundan sonra Eses yorumları artık smileyli mi olacak?
Bilemedim şimdi olabilir gibiEşini seni ve küçük büyük her mutluluğunu görüyorum gördükçe de mutlu oluyorum şimdi yalan yok.Yazılarını seviyorum
Ay bu konuları gördüm mü aklıma sen veshapee geliyorsunu zaten
Ne ban yediydim ama gereksiz bir tip yüzünden bir de faketi bi de.
Böyle tipler çok varmış ama bu konular sayesinde öğrendim.
:)
Bende sizi gordukce icten ice uzuluyorum.
Nasil bir mutsuzluk icindeyseniz
Icim bayiyo.
Biri kocasiyla romantik ortam yapar,
balik tutar foto atar (slim)
Biri 2 kadeh esliginde kocasiyla piknik yapar (sen oluyosun bu depresif)
Ufff yemiyorum ben bunlari,
Takip birak yapiciiiiiim![]()
Ben de o şeker oğlunla hayvanat bahçesindeki mutsuz fotoğraflarını çok kınadım
Yüzünüzden belliydi nasıl sıkılmışsınız ama işte sırf şov yedik mi yemedikBen de mi bıraksam takibi
![]()