sosyal medya şifresi

Mevsim9080

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2020
579
296
18
29
kızlar merhaba inst hesabımdan çıkmak zorunda kaldım ve giriş yapamıyorum. Şifre hatırlamıyorum mail ve telefonda eskilerine kayıtlı malesef. nasıl giriş yapabilirim ?

Instagram kurtarma kodları var tek seferlik veriliyor. Onları bir yere kaydettiyseniz zamanında anca öyle giriş yaparsınız.

Var eski smslerde ama bomboş sayfa çıkıyor
Sms olarak gelmez kurtarma kodları.
Benim demek istediğim şifremi unuttum diyince gelen kod değil. Hesabınızı kullanırken ayarlar kısmında birkaç setten oluşan tek kullanımlık kurtarma kodları var. Onları kaydettiyseniz girebilirsiniz.

Benim demek istediğim şifremi unuttum diyince gelen kod değil. Hesabınızı kullanırken ayarlar kısmında birkaç setten oluşan tek kullanımlık kurtarma kodları var. Onları kaydettiyseniz girebilirsiniz.
Yok hayır öyle birşey ilk defa duydum ama hallettim tesekkürler korktum valla :)

Bu dedıgıne bakayım dedim AbsolutPromise AbsolutPromise goremedım.tam olarak nerde, rica etsem yardım eder misin alıp kaydedeyım😊

Bu dedıgıne bakayım dedim AbsolutPromise AbsolutPromise goremedım.tam olarak nerde, rica etsem yardım eder misin alıp kaydedeyım😊
Ayarlar-Güvenlik-İki faktörlü kimlik doğrulaması-kurtarma kodları
Ben ekran görüntüsü alıp kaydettim. Fotoğraflarım sürekli arşivleniyor. Arşivlenen hesaba da girememe gibi bir imkanım yok hiçbir zaman

Ayarlar-Güvenlik-İki faktörlü kimlik doğrulaması-kurtarma kodları
Ben ekran görüntüsü alıp kaydettim. Fotoğraflarım sürekli arşivleniyor. Arşivlenen hesaba da girememe gibi bir imkanım yok hiçbir zaman
Tesekkur ederim sımdı bende yapayım dursun ♥️

Back
X