Sosyal medya sorunumuz

O da sosyal medya da aşkı yaşamak istemediğini söylüyor. Beni sevdiğinden ben eminim gösterişi sevmiyor. Mesela sosyal medya da mıçmıç yaşamayı veya özel bir gün ise bunu neden sosyal medyaya taşır diyor. Fotoğraf paylaşıp altına seni seviyorum karıcım yazan var bunu oraya yazmak yerine git ona söyle bence daha anlamlı gibi tepkiler veriyor. Ben 25 o da 28 yaşında.benim tek derdim aslında dert de değil isteğim insta. konusunu açmadan ona nasıl fotoğrafımızı koydurtabilirim ?

O da sosyal medya da aşkı yaşamak istemediğini söylüyor. Beni sevdiğinden ben eminim gösterişi sevmiyor. Mesela sosyal medya da mıçmıç yaşamayı veya özel bir gün ise bunu neden sosyal medyaya taşır diyor. Fotoğraf paylaşıp altına seni seviyorum karıcım yazan var bunu oraya yazmak yerine git ona söyle bence daha anlamlı gibi tepkiler veriyor. Ben 25 o da 28 yaşında.benim tek derdim aslında dert de değil isteğim insta. konusunu açmadan ona nasıl fotoğrafımızı koydurtabilirim ?
Hiç iyi niyetli yorumlamıyorum ben durumu ne yazık ki. Seni tatmin etmiş bahaneleri ama beni hiç tatmin etmedi. Bence bi erkeğin bunu yapmasının tek bi açıklaması var bunun sen de ben de bütün kadınlar da biliyoruz ne yazık ki. tutup ona sayfalarca fotoğrafımı paylaş, her anımızı çekip koyalım filan demiyorsun ya. Orası hayatından kesitler paylaşılan bi platform değil mi? Siz de onun hayatının bi parçası değil misiniz? Milletin gözüne benim sevgilim var bakın diye sokacak şekilde abartmadığı sürece sakıncası nedir? Arkadaşlarını, ailesini paylaşmıyor mu? Farkı ne sevgiliyi paylaşmaktan bunun?

Ya hu oraya resim koysa ne olur koymasa ne olur..başkaları önünde yaşamayın ilişkinizi, herkese biz birlikteyiz diye afişe etmeyin kendinizi
giving-thumbs-up-smiley-emoticon.gif

Sosyal medyanın düşüncelerinizi ele geçirmesine izin vermeyin.
Düşüncelerimiz elden gidince bizden geriye ne kalır ki.

Vay arkadas boyle instagram felan resim koymaca okuyunca kendimi magarada yasiyor musum gibi hissediyorum. Ne instagrammis arkadas. Adamlarin derdine bak. Ne olacak resminizi koyunca? Ben tam tersine hicbir mecrada resmimin olmasini istemiyorum. Hicbir sosyal medya zimbirtisinda fotografim yok. Insanlar utanmasalar tuvalete giderkende fotograf cekip koyacaklar. Ne ozel kaldi ne gizlilik peh.
giving-thumbs-up-smiley-emoticon.gif

Back
X