• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya taciz yardim lütfen

Bu taciz falan degil. Cocuk gayet duzgun bir sekilde derdini yazmis , siz de kaba bir sekilde reddettikten sonra ifşa etmeye çalışmışsınız...
Hatta bence çocuk serzenişte haklı bile.
Gelip yolunuzu kesseydi neyse...

İkisi aynı şey değil ben onu taciz etsem bile ona ne zarar verebilirim ?
Hanımefendi, sakin olun kimse sizi taciz etmemiş. Arkadaş olmak istemiş saçma sapan bir üslupla reddetmişsiniz, üstüne tacizci damgasını vurmuşsunuz. Afedersiniz ama paronayaksınız. "Ay herkesin gözü bende, herkes beni kesiyo, aa bana bişey dedi biri imdat taciz ediyorlar" siz kendinizi şişirmişsiniz önce bi sönün sakinleyin. Herkes herkese arkadaşlık teklif edebilir, nazik bir dille geri çevirirsin kapanır konu, ama bildiğin adamı sen taciz etmişsin. Bi de gelip afişe ediyorsun burda. Yazık be. Bomboş konu açıp sebepsiz geriyorsunuz insanı. (Hoş, bazı yorumlara çok güldüm :))

Evet çocuğu taciz etmişsin.
Polise gidersen onu değil sen suçlu duruma düşersin.
Adam sana sarkmamız taciz etmemiş,düzgünce mesaj atmış (senin hoşlandığın çocuğa attığın gibi)ama sen düzgünce cevap vermemişsin.
Hayır teşekkürler demek ya da mesajı yoksaymak bu kadar zor olmamalı.

Evet çocuğu taciz etmişsin.
Polise gidersen onu değil sen suçlu duruma düşersin.
Adam sana sarkmamız taciz etmemiş,düzgünce mesaj atmış (senin hoşlandığın çocuğa attığın gibi)ama sen düzgünce cevap vermemişsin.
Hayır teşekkürler demek ya da mesajı yoksaymak bu kadar zor olmamalı.
Tamam da konuyu niye başa çikardin

Tamam da konuyu niye başa çikardin
BDV kurallarında "bir konuya yazmak için Melisaslan7 Melisaslan7 hanımdan izin alacaksınız." diye bir olduğunu hatırlamıyorum,öyle bir kural varsa alıntılarsanız özrümü dileyeceğim.
Öyle bir kural olmadığına göre,istediğim konu hakkında yorum yapma hakkına sahibim. İyi günler.

BDV kurallarında "bir konuya yazmak için Melisaslan7 Melisaslan7 hanımdan izin alacaksınız." diye bir olduğunu hatırlamıyorum,öyle bir kural varsa alıntılarsanız özrümü dileyeceğim.
Öyle bir kural olmadığına göre,istediğim konu hakkında yorum yapma hakkına sahibim. İyi günler.
Tamam istediğini yap :bicak:

Herkes polise gitme demis. Neden anlamadım. Akşama kadar stres altında yoğun bir şekilde çalısıyor kolluk kuvvetleri. Senin şikayetini duyup gülüp eğlenip biraz stres atarlardı.
Sonra da asıl tacizci olarak senin ifadeni alırlardı. Tanışmak istemiyorsan öyle triplere girmek yerine direkt engeli basman gerekirdi. Sosyal medyada taciz edilmek istemiyorsan tanımadığın insanlarla muhabbeti koyultmayacaksın. Basacaksın engeli.

Not: Ego zedelenmesi suç değil, cezası yok. Senin sorunun taciz değil ego ile alakalı!!!

Back
X