• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya taciz yardim lütfen

Neden yanıma gelmedin nedir Allah aşkına?
Tanıdığın biriymil sen bundan hoşlanıyorsun muhtemelen. Anında vaZgeçti diye de yediremiyorsun kendine.
Polisin de başka işi gücü yok ergen tribi çekecek.
Git şikayet et kör zindanlara atarlar kesin:KK70:
Kör zindanlar:KK53:

Eski konuna baktım da sende geri cevrilmissin çok nazikçe şimdi sizin yaptığınızı o zaman beyefendi yapsa ne düşünürdunuz acaba ?
Be
Fake ekşiciler genelde "abla" hitabi kullaniyor benim denk geldigim sahte konularinda, bir de şu "30'dan sonra şu şu olur" kismi tam polemiklik ama kesin bi sey diyemiyorum tabii.. :KK53:

Bir de, gerçek isen, ilk konun ayri bi facia.. Ne sacma bi mantik ve cumle ile israr etmissin oyle:olamaz:
İlk konumla bu konunun ne alakası var allah aşkına herkes ilk konuma yorum yapıyor

Bence çocuk belalı bir tip , etrafına çok dikkat et şimdi bu diyalogdan sonra sana düşman kesilmiştir. hemen ülke olaylarına girmiş sen reddedince hemen senin gibi tipler 30 li yaşlarda kel göbekli adamlarla evleniyor yazmış celallenerek lafi sokmuş engellemiş zaten. Kel göbekli adamlar insan grubuna girmiyor mu? Kimin kimle evleneceği belli değil.

Ama lakin konu sahibi de terslemis 16 yaşında bir genç kız. Ben senin yerinde olsam beni taciz ediyorsun demeden hemen önce engellerdim . O da bana ileride senin gibi tipler 30 li yaşlarda kel göbekliler le evleniyor diye yazamaZdi benimde canım sıkılmasdi . Buraya da konu açmaya gerek kalmazdı.

Zaten sen bu çocuğu reddetmezsen ters cevap vermeseydin bile kendisi nin de itici bir konuşma tarzı varmış. İyiki birbirinizle arkadaşlık etmemissiniz Melisaslan7 Melisaslan7

Sen taciz görmemişsin sanırım. Efendice konuşmuş çocuk ve ne yazık ki kibarlığına yakışır şekilde bir insanla karşılaşma şansı olmamış.

Buna taciz diyosan adam emoji yollasa yanlış anlıcan hem mesaja yanıt vermeyebilirdin sosyal medyadan mesaj yazmak kolay değil ki sana mesaj göndermek istiyor diyo onaylama sil geç yani
Polise falan gitsen adamlar güler yani taciz etcek bir kelime bile yok çocuk öyle sanma diye yanına bil3 yaklaşmamış

Taciz nerede? Çocuk soru sormuş sen de cevap vermişsin. Eğer cevap vermeseydin ve o sürekli diretecek mesajlar atıp seni rahatsız etseydi anlardık ama öyle bir durum söz konusu değil. O seni değil de sen onu taciz etmişsin gibi duruyor, üzgünüm...

Çocuk sizden iyi ki kurtulmuş diyeceğim ama beni de tacizci diye polise verirsiniz diye korkuyorum...

Back
X