• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya taciz yardim lütfen

Merhaba bu yıl okula giderken sabahları otobüste gördüğüm bir çocuk vardı nerdeyse hergün kendisini görüyordum otobüste. Birkaç kez yanina oturmuştum ama pek ilgilenmemişti benimle. Geçen gün otobüste kendisi instagramda takilirken kullanici adini gördüm ve mesaj yolladım. Aslında niyetimi bildiğinden direk hoşlandığımı söyledim ve tanışmak istedim ancak kabul etmedi sebep olarakta yaş farkını söyledi. Kendisi 20 yaşındaymış ben 16 ancak kendisi büyük gösteren birisi değil sakalı yok yüzü çok temiz ve gamzeli :) ben voleybolcuyum ve boyum ortalamadan uzun ve birazda iriyim yaşıtlarıma göre yani yaninda sevgilisi olsam siritmam ama istemedi neden olabilir beğenmedimi beni acaba :KK43: nasıl ikna edebilirim onu ?Eki Görüntüle 2173594 Eki Görüntüle 2173595

Şimdi... Senin yaptığınla farkı ne söyler misin?

Resmen saçmalamışın pess..Ben de sosyal medya taciz yardım filan gibi konu aksiyon içerince sapıklık olayı sandım.Fazla evham yapmışın polise şikayet etme konusuna ayrı bi gülmek lazım..Rahatsız oluyorsun madem hiç kimsenin mesajına cvp verme.ya da en iyisi sosyal medya kulanma:işsiz:

"Bizim Türk kızları...." diye başlayan cümlelerden nefret ediyorum. Fakat bazı durumlarda gerçekten hakediyorsunuz. Bu neyin egosu, neyin tribi ??

İstemiyorsan, ilgisi için teşekkür eder, nazikçe tanışmak istemediğini belirtirsin. Bitti gitti.

Ayrıca böyle efendi konuşan birine de tanışma fırsatı verebilirdin.Kaldı ki çocuk hakli egon şişmiş yoksa düzgün cvp verebilirdin anlayışın icin teşekkürler gibi.neyse giden gitti giderken de doğruları söylemiş olsa gerek:-)

Instagram'da tanımadığın insanlardan gelen mesajlarda şöyle bir uyarı gelmiyor mu: 1 mesaj istegi
Bakıyorsun ve tanışabilir miyiz , selam, çok güzelsin, bir sorum var gibi salak cumleleri görünce o isteği kabul etmiyorsun. Böylece sana bir daha yazamiyor,sen de rahatsız olmuyorsun.
Bu mesaj da taciz falan değil. Tanıyormuşsun ama okulda görünce sakin yanına falan gitme kavga çıkarmak için. Uzatmaya gerek yok. Zaten bu saatten sonra o da sana yanaşmaz.
Şansını denemek istemis, ergenlik halleri işte. Bosver

Bir saniye bir saniye
Siz şu konuda hoslandiginiz adama Instagram'dan 'seni şurada şurada gördüm tanışmak istiyorum' yazan kiz değil misiniz?
Aynısını çocuk da deyince saydirmişsiniz bir ton.
Siz yapınca normal o yapınca tacizci mi oluyor?
Bakın siz bile aldığınız çook mantikli ve kibar cevap sonrası nasıl uzulup konu acmissiniz. Halden anlamaniz lazimdi

Hababam sinifi geldi aklima... bir bolumunde evlenememis bakireyim bir kadin vardi cilgin bakire hurrem.. o geldi aklima☺

Bir saniye bir saniye
Siz şu konuda hoslandiginiz adama Instagram'dan 'seni şurada şurada gördüm tanışmak istiyorum' yazan kiz değil misiniz?
Bakın siz bile aldığınız çook mantikli ve kibar cevap sonrası nasıl uzulup konu acmissiniz. Halden anlamaniz lazimdi
Seni tebrik ediyorum bu tespitinden dolayı ilk konuyu gostermen iyi oldu ve konu açan kardeşim 16 yaşında henüz bazı şeyler oturmamış belli ki.Biraz daha mantıklı davran..ilk actigi konuda cvp veren kişi 20 yaşında diyo ki aramızda 4 yaş var ben senin abin olurum geçsin o muhabbetleri.10 yaş büyüsün de deli gibi bakar 20 yaşındaki bir kıza.

Höhhh abartsaydın. :110: dumanla mı haberleşseydi? :işsiz:

Ay bi de engel yazmış adsfafa iyi ki söyledin. Ne dicem bizle niye paylaştın bu konuşmayı, tamam tamam süpersin sen çıkma teklifi alıyorsun vuuu adafafs

Tabiki de ilk açtığın konuyu da gördükten sonra bu açtığın Konuda seninle tanışmak isteyen çocuğu daha masum buldum.Polise şikayet etsen polisi oyalamaktan 1 gün nezarete atarlarmıs seni:KK9:Gül pesinde kosmaktan papatyaları görememeyi bırakman lazım.

Bir saniye bir saniye
Melisacim, seni stolklayip duruyorum ama kusura bakma yazmasam çatlardim.
Konumdaki çocuk sana erkekler tarafından çok ilgilendiği için egonun şiştiğini, ama senin gibi 'onu beğenmem,bunu begenmem' diye kendisine gelenleri 'nasolsa çok güzelim , daha iyisini bulurum' simarikligiyla ezenlerin en sonunda güzelliği gidince kendinden kötü durumda, yaşlı adamlara kaldığını yazmış di mi?
Eh ne güzelim, zaten sen de daha geçenlerde kadınlar kulübünde bir kadına neredeyse aynı cümleleri kurmamış misin?
Bak;
Merhaba öncelikle şuna değinmek istiyorum hayatta hiçbir zaman kusursuz insan bulamayacaksınız çünkü kusursuz insan yoktur. Gençlik zamanları talep çok olduğundan ufak kusurları bile gözünuzde büyütüp kişiyle bağınızı kesmeniz doğal çünkü zaten talep eden erkek çok. Ancak zaman ilerleyip yaş büyüdükçe talep düşecek sizinle aynı yaşta olan erkekler bile daha ufak yaşlarda bulunanlara talip olacak çünkü erkeklerin yapısı böyle seçerken seçilen durumuna düşebilirsiniz zaman ilerledikce o yüzden sansınız iyice azalacak bu yüzden bence ufak kusurları çokta büyutmeyin :)
Bence çok benziyorsunuz cocukla, ruh eşi bile olabilirsiniz ileride :halay:

Son düzenleme:
Çocuk ülkemi bu kadar yermeseydi alnından öpücektim. Gayet haklı bir isyan olmuş ama bu çocuk sana ne etti yavrucum neyin tacizi sosyal medyadan ?

Melisacim, seni stolklayip duruyorum ama kusura bakma yazmasam çatlardim.
Konumdaki çocuk sana erkekler tarafından çok ilgilendiği için egonun şiştiğini, ama senin gibi 'onu beğenmem,bunu begenmem' diye kendisine gelenleri 'nasolsa çok güzelim , daha iyisini bulurum' simarikligiyla ezenlerin en sonunda güzelleri gidince kendinden kötü durumda, yaşlı adamlara kaldığını yazmış di mi?
Eh ne güzelim, zaten sen de daha geçenlerde kadınlar kulübünde bir kadına neredeyse aynı cümleleri kurmamış misin?
Bak;

Bence çok benziyorsunuz cocukla, ruh eşi bile olabilirsiniz ileride :halay:
:KK70:Allah iyiliginizi versin bu geçmiş yorumları nasıl da şak diye bulup getirmişiniz tam isabet .şu saatten sonra taciz konusu farklı noktaya gelir umarım:KK48:

1- Bu taciz değil.
2- Sosyal medyayı rahat bırak artık.
3- Hem kuzum senin 16 yaşındaki bir kıza göre;
okul, ödev, sınav, sivilceler, tv gibi başka uğraşların yok mu!?

Bir saniye bir saniye
Evet dediğiniz gibi konusu var, şimdi baktım konu sahibi de bir başkasına Instagram mesaj atmış ve red cevabı almış.

Swh. Bu ne yaa cok komik. Ne demis ki adam. Duzgunce tanısmak istemiş. cok komiksiniz.bu kafalardan uzaklasın.

Back
X