- 13 Ekim 2016
- 3.195
- 39.681
- 508
- Konu Sahibi Melisaslan7
-
Bu ikinci cümleyi yazanla bu konuyu açan farklı sanki. Üstteki cümle gayet bilmiş bilmiş. Şimdi ise abla abla diye hitap ediyor bide herkeseMelisacim, seni stolklayip duruyorum ama kusura bakma yazmasam çatlardim.
Konumdaki çocuk sana erkekler tarafından çok ilgilendiği için egonun şiştiğini, ama senin gibi 'onu beğenmem,bunu begenmem' diye kendisine gelenleri 'nasolsa çok güzelim , daha iyisini bulurum' simarikligiyla ezenlerin en sonunda güzelliği gidince kendinden kötü durumda, yaşlı adamlara kaldığını yazmış di mi?
Eh ne güzelim, zaten sen de daha geçenlerde kadınlar kulübünde bir kadına neredeyse aynı cümleleri kurmamış misin?
Bak;
Bence çok benziyorsunuz cocukla, ruh eşi bile olabilirsiniz ileride
Bir de ben onla bir değilim demişsin. Sen kraliyet ailesinden misin acaba?Abla onla ben bir değilim ama
İyi güzel de niye tanımadığınız birinin attığı mesaja cevap veriyorsunuz?Merhaba sosyal medyadan tacize uğradım ne yapabilirim ? Kim olduğunu biliyorum polise gidip mesajları göstersem birşey olabilir mi ?Eki Görüntüle 2194049 Eki Görüntüle 2194050
Çocuk güzel cevap vermiş.Merhaba sosyal medyadan tacize uğradım ne yapabilirim ? Kim olduğunu biliyorum polise gidip mesajları göstersem birşey olabilir mi ?Eki Görüntüle 2194049 Eki Görüntüle 2194050
Benimki ne alaka tacizle ?
Geçen gün de bana biri yanlışlıkla ''Merhaba '' yazmış ...
Derhal savcılığa verdim ,5 yıl ceza almış ,şuan içeride yatıyor.
Ohh içim soğudu kolay mı öyle sıradan birinin bana merhaba yazması,hemde yanlışlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?