Sosyal medya taciz yardim lütfen

Bence koruma kararı da aldır
Bir de her yazılana cevap veriyormusunuz ben görmezden gelirim genelde adam selam yazmış siz maşallah tetikte bekler gibi yazmış da yazmışsınız

Çok komiksiniz gerçekten. Bu ne ya :) insan gibi tanışma msjı atmış karşılaştığı duruma bak. Az bile yazmış bence iyi bir rezil ederdim sizi ben olsam :)

Çocuk iyi bile yazmış ne tacizi resmen sen taciz etmişsin onu. Bir mesaj atmış alt tarafı madem bu kadar pimpirikli bulunmaz hint kumaşısın kullanmayacaksın o zaman ‘sosyal medya’..Komik

Biraz haksız duruma düşmüşsün konu sahibesi.
Çocuk seni taciz etmemiş, tanışma talebinde bulunmuş.
Sizde aşırı tepki ile çocuğu rencide etmişsiniz zaten.
Ne gerek var böyle ergen şeylere.
Medeni olmak her zaman en doğrusu ve güzeli.

Her sizinle iletişim kurmak isteyen kişi sizi taciz ediyor demek değildir.
Bazen iki kere düşünüp hareket etmekte fayda var derim.

Bu taciz değil. Çok mu seviyorsunuz abartmayı?
Sadece beğenmiş ve tanışmak istemiş. Tacizin tanımını okuyun..

Abla onla ben bir değilim ama

Böyle tanışalımmı diye bana da bi sürü mesaj geliyor hiç birine cevap vermiyorum niye cavap verdin ki ayrıca mesajda abes bişey yok

O çocuğu getirin bana Alnından öpücemmmmmmmmm
Sensin...... derler buralarda bilmem anlatabildim mi....

Ben de ciddi birşey var sandım. Boşuna emniyeti bu tür şeylerlr oyalamayın, yakalanacak o kadar şeref - vicdan yoksunu insanlar (!) varken.

ortada bence de taciz falan yok
ama hata sende madem tanımıyorsun neden konuşmaya devam ediyorsun
bana da evli halimle mesaj gelip durur okur ve silerim ne diye cevap vereyim
kaldı ki adam aslında normal bir şekilde tanışmak istemiş
bir arkadaşının arkadaşı olsa yüzyüze gelip tanışmak istese yine aynı tepkiyi mi verirdin
sanal ortamda olunca adı taciz mi oluyor

Her merhaba diyeni şikayet etseydik karakolda yatardık
Çok rahatsızsan engelle geç ya da hiç cevap verme. Bir de cevap verip triplere niye giriyorsun hahahaha.
Engellediğin halde farklı farklı yerlerden sana ulaşmaya çalışıp ısrar etseydi bak o zaman tacize girerdi.

Bence siz taciz etmişsiniz. Sosyal medya kullanıyorsanız bu tarz mesajları normal görmelisiniz sonuçta çoğu insan ordan tanışmaya çalışıyor. Madem tanımıyorsunuz neden cevap veriyorsunuz ki ben onu da anlamıyorum. Tanışmak istemiş sizde istemiyorum diyebilirdiniz uzatırsa belki tacizi düşünebilirsiniz ama tepkiniz çok tuhaf geldi.

Sende kı bu Ego nolcak ya
Çocuk bence normal bı tanışma mesajı atmıs sende çok gereksız bır şekilde kötü davranıp reddetmişsin. Sonra çocuk hiç ısrar etmeden senın terbıyesızlıgınde ilgi bir laf yazıp engel yapmıs

Tacizmiş . Taciz görmemişsiniz.. Görmeyınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…