- Konu Sahibi Melisaslan7
-
Merhaba sosyal medyadan tacize uğradım ne yapabilirim ? Kim olduğunu biliyorum polise gidip mesajları göstersem birşey olabilir mi ?Eki Görüntüle 2194049 Eki Görüntüle 2194050
Bence sizin zorunuza gitti son mesajı, onun acısı bu. Yoksa burada taciz olmadığını bal gibi biliyorsunuz.Merhaba sosyal medyadan tacize uğradım ne yapabilirim ? Kim olduğunu biliyorum polise gidip mesajları göstersem birşey olabilir mi ?Eki Görüntüle 2194049 Eki Görüntüle 2194050
Polise o beni engellemiş mi diyeceksiniz?!!Tatamda yazdiği mesaja cok sinirlendim bide beni o engellmeis
İkisi ayni sey degil amaAsıl seninki taciz çocuğa direkt hoşlandığni Söylemişsin yanına oturmalr falan. Tacız ediyor dedgn çocuk senden daha masum bu durumda
Tatamda yazdiği mesaja cok sinirlendim bide beni o engellmeis
Abla onla ben bir değilim amaBir saniye bir saniye
Siz şu konuda hoslandiginiz adama Instagram'dan 'seni şurada şurada gördüm tanışmak istiyorum' yazan kiz değil misiniz?
Aynısını çocuk da deyince saydirmişsiniz bir ton.
Siz yapınca normal o yapınca tacizci mi oluyor?
Bakın siz bile aldığınız çook mantikli ve kibar cevap sonrası nasıl uzulup konu acmissiniz. Halden anlamaniz lazimdi
Fark ne :) evet sana yazan çocuk senden daha mesafeli ve senin gibi ısrar etmiyor.İkisi ayni sey degil ama
Merhaba sosyal medyadan tacize uğradım ne yapabilirim ? Kim olduğunu biliyorum polise gidip mesajları göstersem birşey olabilir mi ?Eki Görüntüle 2194049 Eki Görüntüle 2194050 [/QUO
Hayatın da ilk defa bir erkek tarafında beğenildin ve mesaj aldın galiba bünyeye ters geldi sanırım :) çocuğa helal yalnız sağlam laflar etmiş sen de bunları hazmedememişsin şikayet etcem diyosun et bakalım insanları kendine güldürmekle kalırsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?