Kendilerini kandiriyorlar sanirim , cok sacma , diyorum ya ben boyle fotograf gordugumde yazik diyorum cunku gercekten seven ve mutlu olan ciftlerin bu sekilde yayin yapmayacagini dusunuyorumKuzenimin evliliği berbat
Sürekli elinde telefon kızlarla mesajlaşıyor. Yengem mutsuz, hatta kocasından nefret ediyor. Bu berbat evlilikte bile her gün fotoğraf paylaşıyor altına çok mutluyuz, birtanem vs yazıyor yani kimi kandırmak istiyor bilmiyorum.
Kuzenimin evliliği berbat
Sürekli elinde telefon kızlarla mesajlaşıyor, sorumsuz bir tip. Yengem mutsuz, hatta kocasından nefret ediyor. Yengem bu berbat evlilikte bile her gün fotoğraf paylaşıyor altına çok mutluyuz, birtanem vs yazıyor yani kimi kandırmak istiyor bilmiyorum.
Artik oyle bir oldu ki sanki paylasmiyorsan mutsuzsun eksiklikmis gibi.bende o yuzden oyle hissediyorum sanirim bir de gun icinde cok elimde.surekli birilerini gorup etkileniyorsunSanaldan yaşanan ilişkiler komik geliyor açıkçası
Sevgi, aşk, romantizm 2 kişi arasındadır, yüzüme bakarak deviyorum dese yeterli olur. Yani mutluysam mutluyumdur , yeterli
Herkese duyurma merakında olan, her dakika resim koyan insanların ilişkilerinde mutlu olmayan insanlar olduğunu düşünüyorum.
Kizlar nisanlimla tanistigimda facebookta vs.fotosu yoktu ben de aksine asiri seviyorum fotograf cekmeyi paylasmayi.daha sonra instgram acti 4 tane falan fotograf koydu onlarda bir ikisi nisandan.yine kendi fotosunu paylasmiyo.eskiden her yanyana geldigimizde bende ceker hatira kalsin derdim en azindan ama bugun farkettim ki artik ben de takmiyorum yani icimden ikili fotograf cekmek gelmiyo ama nedenini bilmedigim sekilde de uzuluyorum.ben onun sevdigi seyleri(bowling oynadik misal bugun) yaparken o ben sevmiyorum ozel hayatimi desifre etmeyi deyip cikiyor icinden.az oncede kapatalim diye oneri sundu.ben de cok seviyorum.ne var sanki arada bir iki gonul alsa.cidden bazi iliskilere ozeniyorum.cocuk esiyle ilgili guzel seyler yazmis paylasmis.boyle dedigimde ben sana normalde demiyor muyum? sevmiyor muyum? diyor kaliyorum oyle.kendimi nasil ifade etmem gerektigini de bilmiyorum.uzun zamandir sadece kendi fotogrflarimi koyuyorum.bundan sonra koymicm falan dedim.tamam mıcmıc iliskilerde hos degil ama insan bazen icinden gelen bir iki seyi neden insanlara yansitmiyor diyor kendi kendine..
Ben de bunu istiyorum aslinda ama kendisi hic sevmiyomus benimle baya baya asti misal foto vekilirken tiptip hareketler yapiyo guzel cikmiyorum diyo.kendisiyle ilgili herhalde ne bileyim.sevmiyor adamYedik içtik koymayı çok sevmem çift olarakta pek foto çekilmiyoruz ben güzel çıkmıyorum şişkoyumama eşimi çeker koyarım güzel çıksam bende daha çok koyardım özelini paylaşmak gibi değilde mutluluğuni paylaşmak olarak geliyor bana
Ya boyleleri de cok var evet ama gercek olanlarda var illaki.ben o paylasan erkekleri anlamiyrum hepsi zorla mi yapiyor ? Mesela iyiki girdin hayatimaaa vs..vssss..... ay diyorum kadin icin ne onure bir sey :)))))Kuzenimin evliliği berbat
Sürekli elinde telefon kızlarla mesajlaşıyor, sorumsuz bir tip. Yengem mutsuz, hatta kocasından nefret ediyor. Yengem bu berbat evlilikte bile her gün fotoğraf paylaşıyor altına çok mutluyuz, birtanem vs yazıyor yani kimi kandırmak istiyor bilmiyorum.
Canim bunlardan ben de nefret ediyorum hatta bende de var 10 bin tllik yuzugun parmagimda oldugu dogrudur yazmis yuh dedim ne igrenc.ben duygusal olarak bakiyorum yani beni sevdigini herkesin bilmesi cok hosuma gidiyoÖzenmiyorum. Orda ki herşey yapay sahte.
Örnek vereyim kuzenimle eşi boşanma eşiğine geldi ama sosyal hesapta yanyana resim koymuşlar seni çok seviyorumlar havada dolaşıyor. Millet de Allah bozmasın diye yorum atmış. Oysa ki ev kaos.
Birde bi çılgınlık tutmuş. Yediği herşeyin resmini çekip aşkımla hamburger keyfi, yok mantı keyfi. Altına zıkkımın kökünün keyfi yazasım geliyor. Ne görgüsüzlük.
Kocası bi yüzük alır. Kocacığım çok düşüncelisin diyip yüzüğün resmini atıyor. İyide kocan evde sana vermiş elaleme ne! Yok illa gösterecek!
Aslında olmayan şeyi yansıtmak için kullanırlar sosyal medyayı. Millet gıpta etsin vs vs.
Bense iğreti oluyorum.
Haklisiniz istemiyorum zaten benim istegimle yapmasida sacma ben ona gore daha disa donugum.mesele burda sanirimBakın biz paylaşmıyoruz gerek yok diyoruz paylaşan da binlerce insan var
Sizin sıkıntınız bu konuda aksi görüşlerde olmanız
İşte dünya görüşü farkı vs denilen bu
Yani Adam beni sevdiğini yedi kat ellere neden ilan etsin ki
Bir anekdot ev aldım iş arkadaşlarım uzunca bir süre sonra öğrendiler bir arkadaş ben düdüklü tencere alıyorum tüm ofis öğreniyor sen ev alıyorsun kimse duymuyor dedi
Bu hayata farklı yaklaşma ile ilgili
Sevgilimle kimse bizi el ele görmemişti yıllarca
dışarıdan bakan ay ne mesafeliler derdi ama bizim aramızda o çok mıç mıç olanları aşan bir ilişki vardı
Ada'm istemiyorsa zorlamayın siz istiyorsanız paylaşın ama bunun için ondan alkış vs beklemeyin
Artik oyle bir oldu ki sanki paylasmiyorsan mutsuzsun eksiklikmis gibi.bende o yuzden oyle hissediyorum sanirim bir de gun icinde cok elimde.surekli birilerini gorup etkileniyorsun
Yanyana hicbir sorun yok bir dakika elele olmadan duramayiz ama ben gercekten cok takintiliyim bu sosyal medyaya..bakip bakip milletin askiyla mi kiyasliyorum nedir cocuguda bunalttim.bugunde laf soktum evlendigimde bile paylasmicm falan diye :)))((Bunu sevebilirsiniz evet ama bu gerçekten ölçüt değil, tek sıkıntı buysa hiç takmayın derim..
Öyle yapmacık ilişkiler var ki, insan artık aman gizli olursa olsun da doğru dürüst dopdolu bir aşk olsun diye düşünüyor bu zamanda artık. Tabi ki her resim paylaşan mutsuz değil, ama buna bakıp da bizde bir şey mi eksik diye düşünmeyin..
E ben de bu tarz yazilardan bahsediyorum.galiba benimki dupeduz odun :)))))))Bugün Tolga Çevik ve eşinin on üçüncü evlilik yıldönümleri ve Tolga Çevik bunun için bir yazı yazmış. Ve eşinden bahsederken şunu demiş."Öncelikle beni 97 model arabam 68bin km'deyken ve evimiz kirayken seçtiğin,bana tahammül ettiğin, bana güzel bir hayat ve huzur ,yetmezmiş gibi iki de hayırlı evlat verdiğin, ikisini de ' Ay hayatım bakıcı şart' demeden, arkadaşların gezerken ,sen evinde, kucağında ,salladığın,doğururken 'Allah aşkına şu kadrajcı fotomuzu çeksin' diye moda deliliği yapmadığın,mutlaka her hafta orada burada gözükmemiz gerekir "evde bakıcı olmalıdır" demediğin ve ne olursam olayım beni ve evlatlarımızı sevdiğin için sana ayrı aşığım. Senin kıymetini bilmek bile insana haz veriyor. Birlikte nice 13 yıllara Özgiş hanım .Sene-i devriye'miz yuvamıza hayırlı olsun... Çok beğendim. Sosyal medya ilişkileri dinamitliyor. Lüzumsuz bence.
Esimle cok sik foto çekmez ve paylasmayiz. Foto cekerek ani mahvetmek yerine o ani yasayip tadini cikarmayi tercih ediyorum.Kizlar nisanlimla tanistigimda facebookta vs.fotosu yoktu ben de aksine asiri seviyorum fotograf cekmeyi paylasmayi.daha sonra instgram acti 4 tane falan fotograf koydu onlarda bir ikisi nisandan.yine kendi fotosunu paylasmiyo.eskiden her yanyana geldigimizde bende ceker hatira kalsin derdim en azindan ama bugun farkettim ki artik ben de takmiyorum yani icimden ikili fotograf cekmek gelmiyo ama nedenini bilmedigim sekilde de uzuluyorum.ben onun sevdigi seyleri(bowling oynadik misal bugun) yaparken o ben sevmiyorum ozel hayatimi desifre etmeyi deyip cikiyor icinden.az oncede kapatalim diye oneri sundu.ben de cok seviyorum.ne var sanki arada bir iki gonul alsa.cidden bazi iliskilere ozeniyorum.cocuk esiyle ilgili guzel seyler yazmis paylasmis.boyle dedigimde ben sana normalde demiyor muyum? sevmiyor muyum? diyor kaliyorum oyle.kendimi nasil ifade etmem gerektigini de bilmiyorum.uzun zamandir sadece kendi fotogrflarimi koyuyorum.bundan sonra koymicm falan dedim.tamam mıcmıc iliskilerde hos degil ama insan bazen icinden gelen bir iki seyi neden insanlara yansitmiyor diyor kendi kendine..
Tolga Çeviğin bu tür birşey paylaşması önemli aslında birçok insana ulaştığı için herkes şapkasını önüne koyup kendi ilişkisinin ne kadar tutarlı ve gerçek olduğunu düşünebilir.E ben de bu tarz yazilardan bahsediyorum.galiba benimki dupeduz odun :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?