Sosyal medya

Bazen ben de kendimden sıkılıyorum.oyle guzel yerlere gidiyorm misal fotograf cekmekten anı yasayamamisim kabul ediyorum bunu.ya cevremde hep kiskanilan kisi olmam ya da cocuklugumda yasadigim sıkıntılarla alakali.bilmiyorum ama asmam lazim sanirim bir cok kisi nisanlim gibi dusunuyor.simdi daha iyi anliyorum ki sorun ben de.ama diyorum yine benimki yeme icme gorgusuzluk degil.sevgisini neden paylasmiyo.ikili foto neden koymuyo vs..

Adam kesinlikle haklı...
Sürekli kocasıyla,sevgilisiyle paylaşım yapıp, aşk sözcükleri paylaşan insanların hep ilişkilerinde sorun olduğunu, insanlara bir şeyler kanıtlamaya çalıştığını yada özenti gereği olduğunu düşünmüşümdür ve çok samimiyetsiz buluyorum.
Kısacası;iğrenç. Yapmayın..

Tolganin bahsettigi yollardan kismen gectik biz de cok zor seyler atlattik misal ama 10 sene daha gecmesi lazim demek ki.bekleyelim :)

Psikologlara inancimi kaybedeli baya oldu :) ben bugun laf sokunca nisanlim kapatalim dedi.cesaret edemedim :))))

Ben de hic sevmem, nisanlim ise herseyi adim adim koyar. En son jest yapayim dedim gerci cok usteledi ben koyayim diye nisan fotolarini koydum ama bezdim o yorumlardan ve mesajlardan:S. Hic ama hic hosuma gitmiyor benimde ozel hayati desifre gibi goruyorum. Bir iki foto yeter. Insanlari da taglemiyorum foto korsam falan. Anliyorum nisanlinizi cidden.

Surekli paylasimlari bende samimi bulmuyorum

+1000

Psikologlara inancimi kaybedeli baya oldu :) ben bugun laf sokunca nisanlim kapatalim dedi.cesaret edemedim :))))

Kaybetme yahu ben de psikologum hepsi bir değil ehehe. Yani onun bu konuları aşmasını beklersin biraz daha ama işte kişi özgüvensiz, bir şeyleri ispat etme çabasında olunca o arkadaşım gibi "Fotoğrafımı beğen, yorum at, bir erkekle foto atayım" derdine düşüyor. Benim çok enerjimi emiyorlar öyle insanlar.

sosyal medyadaki iliskilere hic ozenmeyin.soyle dusunun hangimiz agladiginda yada cok uzuldugunde aaa bi resik cekeyim de ileride hatira kalsin diyoruz ki.insanlar mutlu olduklarinda resim cekerler kimse uzuldugunde agladiginda tartistiginda resim koymaz.sosyal medyadakilerin butun anlari boyle gecmiyor o yuzden bence hic ozenmeyin.

Sosyal medya da fotoğraf paylaşıp altına romantik yazılar yazanlar bana çok samimiyetsiz geliyor
Bence bazı şeyler iki kişi için özel kalmalı. Ayrıca insan gerçekten güzel bir an yaşıyorsa eli telefona vs gitmez ki :) o anın büyüsünü bozmak bence bu

Eger hep kiskanildiginizi düşünüyorsanız aksine hic boyle seylere ihtiyac duymamaniz gerekir bence. Çünkü insanlar zaten bunu tam olarak da 'en guzel iliski benim, en cok ben seviliyorum kıskanın çatlayın' demek icin yapiyor. Gördüğünüz gibi bu bir tercihtir. Ben sevmiyorum, siz seviyorsunuz. Ne ben boyle paylasimlar yapmadigim icin esimi daha az seviyorum ne de siz yaptığınız icin daha cok seviyorsunuz. Bu nisanliniz icin de gecerli. Sosyal medya tamamen hayal ürünü. O yuzden gercek hayatimizla orayi birbirine cok karistirmadan kullanirsak guzel oluyor. Yoksa iste sanki ordaki herkes cok guzel paylasimlar yapıyor, cok mutlu ama siz mutsuzsunuz gibi oluyorsa bence kapatin. Bir sure kullanmayın bence iyi gelecektir.
Bu yaz benim ise girebilmek icin hazirlanmam gereken büyük bir sınavım vardi, haliyle tatil filan yapmadik. Herkes dunyanin dort bir kosesinde tatildeydi baktim bu durum motivasyonumu dusuruyor kapattım gitti. Sinavdan sonra actim tekrar. Sosyal medyanin sizi mutsuz etmesine izin vermeyin

Yine çiftlere şükrediyorum. Ya o instagram anneleri.Beni benden alıyorlar.Koçiş ben ve bebişimiz. Kah kah kih kih. Mutlu ailecik. Ah ah elime bir geçirsem...

Bende özeniyorum ama pembis ev, kocis, bebislere degil. Motosikletiyle fotograf cekilenlere cok ozenip duruyordum. Sonra birgun dedim ki benim yok mu sankiiii! Ben niye cekmiyorum. Hemen kostummm fotograflar cektirdim. bakiniz avatarim.
Insan ozenir tabi ama kalkipta yedigim yiyecegi, esimin şiirini, romantikligini, evdeki tabak canagi, nebileyim kendimizi cekmeye özenemedim hic. Bu cok anlamsiz degil mi? Tatile gidersin, gezmeye gidersin. 1-2 kare guzel manzara filan yakalar cekersin, ben oyle yapiyorum. Devamli şak şak anlamsiz anlamsiz heryerde fotograf cekmek özenilesi degil nebileyim ki.

Paylaşımlar bir noktadan sonra görgüsüzlük düzeyine varıyor.
Sosyal medya kullanırım ama özelimi ifşa etmem.
Kaldı ki uzmanlar aşırıya varan bu tip paylaşımların narsizmin göstergesi olduğunu da söylüyorlar. Yaşanan her anın paylaşılması işsizlikten başka bir.şey değil.

Iste ben de erkeklerin boyle olabildigine inanamiyorum demek ki boyle denk geliyor :) bir sevene bir sevmeyen

Zeka problemi yaşayan bir anne ishal olmuş ve zıbını batmış bebeğini temizlemek yerine resmini çekip sosyal medyada koymuştu.

Cok guzel yerlere gittigimizde oluyo ama nasir paylasayim diye aklina gelir mesela ben cekerim onlari hatira olarak kalsin bende de dursun demez.sinir oluyorum o zaman

Cok guzel yerlere gittigimizde oluyo ama nasir paylasayim diye aklina gelir mesela ben cekerim onlari hatira olarak kalsin bende de dursun demez.sinir oluyorum o zaman

Sevmiyodur yakin zamana kadar ben sosyal medya kullanmiyordum bile yeni basladim sayilir. Esimin hic hesabi yok :) Bunun icin O nu zorlamam.

Herkesi, yemek fotoğrafı paylaşanlar dahil normal karşılarım da, bazı bağımlı kadınlar var mesela Şeyma Subaşı, Alessandra Ambrosio gibi dakika başı durum paylaşan. Yeter be kadın bırak şunu elinden diye mesaj yağmuruna tutasım geliyor. Yürürken çek, otururken çek, birisiyle karşılaştın onu çek, arkanı döndün çek... Yuh yani.

Siz de zorlamayın bence, mizaç meselesi. Tek imrendiğiniz şey bu olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…