Bazen ben de kendimden sıkılıyorum.oyle guzel yerlere gidiyorm misal fotograf cekmekten anı yasayamamisim kabul ediyorum bunu.ya cevremde hep kiskanilan kisi olmam ya da cocuklugumda yasadigim sıkıntılarla alakali.bilmiyorum ama asmam lazim sanirim bir cok kisi nisanlim gibi dusunuyor.simdi daha iyi anliyorum ki sorun ben de.ama diyorum yine benimki yeme icme gorgusuzluk degil.sevgisini neden paylasmiyo.ikili foto neden koymuyo vs..Benim sadece instagramim var, 5 yildir aktif kullaniyorum ama fotoğraf paylasmam icin cok hosuma giden bir kare olmasi lazim. Paylastigim fotograflarda da asla ozel bir sey yazmam altina. Genelde geyik muhabbeti cevirebilecegim kareler olur. Diger sosyal medya uygulamalarini denedim ama hicbiri sarmadi beni o yuzden hepsini kapattim. Instagrami da ozel ilgilerim icin ulaşabileceğim sonsuz fotograf oldugu icin seviyorum. Arkadas listemde de ozel cümleler yazarak fotograf paylasanlari hemen takipten cikaririm. Sizin icin demiyorum ama en samimiyetsiz bulduğum grup bu insanlar. Birine sevgini gostermek icin bunu yuzlerce kisinin gormesine ihtiyac duymak bana gosteris gibi geliyor. Artik elimizin altinda sonsuz iletisim uygulamalari var, whatsapp gibi. Ordan sabaha kadar birine olan sevgini gosterebilme sansin varken başkalarının begenisine ihtiyac duymak samimiyetsiz geliyor. Ben nisanlinizi hakli buluyorum o yuzden.
Bir de disaridan bakinca, guzel bir yere gittiğimizde mesela cevreye bakiyorum herkesin elinde telefon fotograf çekip insanlara oraya gittgini kanitlama pesinde. Bu yuzden anı yasamayi da kaçırıyoruz.
Tolganin bahsettigi yollardan kismen gectik biz de cok zor seyler atlattik misal ama 10 sene daha gecmesi lazim demek ki.bekleyelim :)Tolga Çeviğin bu tür birşey paylaşması önemli aslında birçok insana ulaştığı için herkes şapkasını önüne koyup kendi ilişkisinin ne kadar tutarlı ve gerçek olduğunu düşünebilir.
Psikologlara inancimi kaybedeli baya oldu :) ben bugun laf sokunca nisanlim kapatalim dedi.cesaret edemedim :))))Sosyal medyada bu kadar paylaşım yapan kişilerde ya bir tür kıyaslama olayı oluyor yani o yaptı ben daha iyisini yapayım, daha mutlu olduğumu belli edeyim gibi. Ya da bir kendini ispatlama çabası oluyor. Bu benim genel gözlemim bu arada herhangi bir akademik çalışma değil. Ben sosyal medya detoksu yapıyorum şu ara. Bütün sosyal medya hesaplarımı kapattım, eskiye kıyasla cidden daha mutluyum. Yemin ederim "Fotoğrafımı beğensene kanka" diyen arkadaşlarım vardı, bunlardan bir tanesi uzman psikolog adayı üstüne üstlük ve sevgilisi terk ettiği için depresyondaydı. Güya eski sevgilisine bir şeyler ispat edecek. Hesaplarımı kapatmakla ne doğru bir iş yaptığımı anlamış oldum, hepsinden uzağım şu an.
Surekli paylasimlari bende samimi bulmuyorumAdam kesinlikle haklı...
Sürekli kocasıyla,sevgilisiyle paylaşım yapıp, aşk sözcükleri paylaşan insanların hep ilişkilerinde sorun olduğunu, insanlara bir şeyler kanıtlamaya çalıştığını yada özenti gereği olduğunu düşünmüşümdür ve çok samimiyetsiz buluyorum.
Kısacası;iğrenç. Yapmayın..
+1000Adam kesinlikle haklı...
Sürekli kocasıyla,sevgilisiyle paylaşım yapıp, aşk sözcükleri paylaşan insanların hep ilişkilerinde sorun olduğunu, insanlara bir şeyler kanıtlamaya çalıştığını yada özenti gereği olduğunu düşünmüşümdür ve çok samimiyetsiz buluyorum.
Kısacası;iğrenç. Yapmayın..
Psikologlara inancimi kaybedeli baya oldu :) ben bugun laf sokunca nisanlim kapatalim dedi.cesaret edemedim :))))
Bazen ben de kendimden sıkılıyorum.oyle guzel yerlere gidiyorm misal fotograf cekmekten anı yasayamamisim kabul ediyorum bunu.ya cevremde hep kiskanilan kisi olmam ya da cocuklugumda yasadigim sıkıntılarla alakali.bilmiyorum ama asmam lazim sanirim bir cok kisi nisanlim gibi dusunuyor.simdi daha iyi anliyorum ki sorun ben de.ama diyorum yine benimki yeme icme gorgusuzluk degil.sevgisini neden paylasmiyo.ikili foto neden koymuyo vs..
Iste ben de erkeklerin boyle olabildigine inanamiyorum demek ki boyle denk geliyor :) bir sevene bir sevmeyenBen de hic sevmem, nisanlim ise herseyi adim adim koyar. En son jest yapayim dedim gerci cok usteledi ben koyayim diye nisan fotolarini koydum ama bezdim o yorumlardan ve mesajlardan:S. Hic ama hic hosuma gitmiyor benimde ozel hayati desifre gibi goruyorum. Bir iki foto yeter. Insanlari da taglemiyorum foto korsam falan. Anliyorum nisanlinizi cidden.
Cok guzel yerlere gittigimizde oluyo ama nasir paylasayim diye aklina gelir mesela ben cekerim onlari hatira olarak kalsin bende de dursun demez.sinir oluyorum o zamanBende özeniyorum ama pembis ev, kocis, bebislere degil. Motosikletiyle fotograf cekilenlere cok ozenip duruyordum. Sonra birgun dedim ki benim yok mu sankiiii! Ben niye cekmiyorum. Hemen kostummm fotograflar cektirdim.bakiniz avatarim.
Insan ozenir tabi ama kalkipta yedigim yiyecegi, esimin şiirini, romantikligini, evdeki tabak canagi, nebileyim kendimizi cekmeye özenemedim hic. Bu cok anlamsiz degil mi? Tatile gidersin, gezmeye gidersin. 1-2 kare guzel manzara filan yakalar cekersin, ben oyle yapiyorum. Devamli şak şak anlamsiz anlamsiz heryerde fotograf cekmek özenilesi degil nebileyim ki.
Cok guzel yerlere gittigimizde oluyo ama nasir paylasayim diye aklina gelir mesela ben cekerim onlari hatira olarak kalsin bende de dursun demez.sinir oluyorum o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?