Sosyal medya

Hayir koyunca ne oluyor? Bugun birisi koymus piknikte piknik masasi mangalda kofteler, kocasiyla yanyana, dun koymus komsumla kahve keyfi. He he anladik cok gezoyo gercegi bilmesek yutacagiz

Butun gun ayni evde olup kutlamalari oradan buradan yapanlar

Bakin insan ister istemez etkileniyor siz olayi cozmussunuz haklisin ben sanki paylasmadigi icin beni az seviyor gibi sankino paylasanlarda cok seviyormus gibi algiliyorum aslinda mantikli dusuununce boyle ama teoriyle gercek farkli hissettiriyo

Ben adamin sevgilisi icin paylastigi sarkiyi begenen kadin gordum ,

Yine çiftlere şükrediyorum. Ya o instagram anneleri.Beni benden alıyorlar.Koçiş ben ve bebişimiz. Kah kah kih kih. Mutlu ailecik. Ah ah elime bir geçirsem...
Siz anladiniz beni kocislerle ben de dalga gectim hep benim olayim romantik beyfendiler bazen diyorum nisanlima kizlar mi yaziyo acaba yani kocalarinin hesaplarindan yazanlar ya da zorla yazdiranlarda var.bende oturup saf gibi kiriliyorum

Siz anladiniz beni kocislerle ben de dalga gectim hep benim olayim romantik beyfendiler bazen diyorum nisanlima kizlar mi yaziyo acaba yani kocalarinin hesaplarindan yazanlar ya da zorla yazdiranlarda var.bende oturup saf gibi kiriliyorum
Ben sizi anladım. Ya gösteriş gibi bir derdiniz yok. Ama bazı insanlar patolojik. Orada yaşıyorlar. Her anları orada. Takipçilerini aileleri yerine koymuşlar. Ve birine kızdıklarında takipçilerine linç ettiriyorlar.

Ben asiri duygusal ve romantigim o da aksine o zaman oraya buraya bagliyorum.ben paylasiyorum sen niye paylasmiyomusun sevmiyo musun falan.ben 26 o 31 yasinda sanirim o daha olgun bakiyo.bir de erkekler kadinlar gibi paylasim yapsa aralarinda dalga konusu mu oluyor nedir.pek rastlamadim zaten ama rastladiklarimda hosuma gitmistir hep ne yalan soyleyeyim kadin icin guzel duygu

Belki çok geri kafalı bulursunuz ama bütün o sosyal medya hesaplarından midem bulanıyor artık,herkes birbirinin aynısı...

O yüzden nişanlınızı anlıyorum,hoşlandığım kişi ısrar etse ilişkiyi bırakırım o derece tilt ediyor beni.

Tabi hoşlananlara lafım yok,yani yanlış anlamayın ama zorla da sevdirilmiyor işte.Bir de bowling demişsiniz ama ikisi aynı olmuyor internete attığınız her şey bir iz gibi kalıyor sonuçta.

Evet cok degisik insanlarda var dedim ya yuzugu cekmis koymus 10 bin tl yazmis :) kocasinin eski kazandigi universite belgesini koymus kazandi ama ticarete atildi yazmis :))))) kanitlama cabasi bu.benim olayim duygusal acidan :) yanyanayken seviyor ama istiyorum ki birazda oyle sevsin :)))

Siz galiba instagirl'sünüz.
İnsta-kocalar diye bir yazı okumuştum bir zamanlar. Ağzım açık kalmıştı. Bu neymiş yaa, demiştim. O yazıyı bulursanız okuyun.
Ama hepten özenirsiniz o çiftlere söyliyim :)

Yok cok iyi anliyorum nisanlimlada ciddi ciddi konusmasini yaptik kac kere hemde ben hala anlamamakta direniyorum sanirim tanistigimizda facede profilinde godfather vardi herkes hera o kim demisti hahahahha :)))))) ama nedense o donemde iliski durumu yaptirmisti ondan sonra hic isi olmadi sanirim biraz daha israr edersem o da benden nefret edecek

Yok cok iyi anliyorum nisanlimlada ciddi ciddi konusmasini yaptik kac kere hemde ben hala anlamamakta direniyorum sanirim tanistigimizda facede profilinde godfather vardi herkes hera o kim demisti hahahahha :)))))) ama nedense o donemde iliski durumu yaptirmisti ondan sonra hic isi olmadi sanirim biraz daha israr edersem o da benden nefret edecek

Etmez canım o kadar da kolay değil Belki zamanla alışır,bazı insanlar da zamanla kamerayı seviyorlar çünkü,çok arkadaşım oldu böyle

Sen seviyorsan koymaya devam et ama o sevmiyorsa paylaşmaz ne var ki bunda. Ben de sevmem mesela gösteriş gibi geliyor

Ya bana çok sahte geliyor o çiftler yapmacik geliyor.Mesela bi arkadasim var instagrama sürekli boyle sevgilisiyle beraber zirt pirt her anini atar.Yok beraber hamur yogururken,yok dövme yaptirmislar kollarina onlari atmislar yaptirdiklari dövme de cok kiroca gülüp geçtim.Birbirlerine methiyeler duzuyorlar sosyal medyadan valla takibi birakasim geliyor çok itici bence ya irite oluyorum.

Sosyal medya yalandan ibaret, samimiyetsiz bir ortam bence. nişanlınızı haklı buldum ben ama tabiki siz de seviyor olabilirsiniz kendinizce paylaşın onu zorlamayın

5 senelik iliskim var. Profil fotom 2013ten beri ayni. 5senede 3 foto attik facebooka ama pc de 1500 fotomuz falan var. El alem bizi gorse nolur gormese nolur cokta onemli degil. Boyle şeyleri buyutmeyin derim

Hic okumayayim o zaman cunku tam olarak o hosuma gidiyor.31 yasinda bir adamdan da instakoca olmaz herhalde napalim

Sosyal medya yalandan ibaret, samimiyetsiz bir ortam bence. nişanlınızı haklı buldum ben ama tabiki siz de seviyor olabilirsiniz kendinizce paylaşın onu zorlamayın
Zorlamak yapim geregi degil zaten oturur uzulurum deli deli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…