- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.698
- 548
- 42
Butun gun ayni evde olup kutlamalari oradan buradan yapanlarSosyal medya da fotoğraf paylaşıp altına romantik yazılar yazanlar bana çok samimiyetsiz geliyor
Bence bazı şeyler iki kişi için özel kalmalı. Ayrıca insan gerçekten güzel bir an yaşıyorsa eli telefona vs gitmez ki :) o anın büyüsünü bozmak bence bu
Bakin insan ister istemez etkileniyor siz olayi cozmussunuzEger hep kiskanildiginizi düşünüyorsanız aksine hic boyle seylere ihtiyac duymamaniz gerekir bence. Çünkü insanlar zaten bunu tam olarak da 'en guzel iliski benim, en cok ben seviliyorum kıskanın çatlayın' demek icin yapiyor. Gördüğünüz gibi bu bir tercihtir. Ben sevmiyorum, siz seviyorsunuz. Ne ben boyle paylasimlar yapmadigim icin esimi daha az seviyorum ne de siz yaptığınız icin daha cok seviyorsunuz. Bu nisanliniz icin de gecerli. Sosyal medya tamamen hayal ürünü. O yuzden gercek hayatimizla orayi birbirine cok karistirmadan kullanirsak guzel oluyor. Yoksa iste sanki ordaki herkes cok guzel paylasimlar yapıyor, cok mutlu ama siz mutsuzsunuz gibi oluyorsa bence kapatin. Bir sure kullanmayın bence iyi gelecektir.
Bu yaz benim ise girebilmek icin hazirlanmam gereken büyük bir sınavım vardi, haliyle tatil filan yapmadik. Herkes dunyanin dort bir kosesinde tatildeydibaktim bu durum motivasyonumu dusuruyor kapattım gitti. Sinavdan sonra actim tekrar. Sosyal medyanin sizi mutsuz etmesine izin vermeyin
Ben adamin sevgilisi icin paylastigi sarkiyi begenen kadin gordum ,Ha siz yazınca aklıma geldi yine. Evli bir arkadaşım geçtiğimiz günlerde çok acı bir şekilde aldatıldığını öğrendi. Aldattığı kadın arkadaşımı arayarak "Kocanı başımdan al" dedi yani bu stil. Hesaplarımı kapamadan önce eşiyle eski bir fotoğraflarını paylaşıp altına "Seni verene şükürler olsun" yazdığını gördüm. Yani ilişkisinden emin olan kişilerin genelde böyle bir şeyler ispatlamaya ihtiyacı olmuyor.
Siz anladiniz beniYine çiftlere şükrediyorum. Ya o instagram anneleri.Beni benden alıyorlar.Koçiş ben ve bebişimiz. Kah kah kih kih. Mutlu ailecik. Ah ah elime bir geçirsem...
Ben sizi anladım. Ya gösteriş gibi bir derdiniz yok. Ama bazı insanlar patolojik. Orada yaşıyorlar. Her anları orada. Takipçilerini aileleri yerine koymuşlar. Ve birine kızdıklarında takipçilerine linç ettiriyorlar.Siz anladiniz benikocislerle ben de dalga gectim hep benim olayim romantik beyfendiler bazen diyorum nisanlima kizlar mi yaziyo acaba yani kocalarinin hesaplarindan yazanlar ya da zorla yazdiranlarda var.bende oturup saf gibi kiriliyorum
Ben asiri duygusal ve romantigim o da aksine o zaman oraya buraya bagliyorum.ben paylasiyorum sen niye paylasmiyomusun sevmiyo musun falan.ben 26 o 31 yasinda sanirim o daha olgun bakiyo.bir de erkekler kadinlar gibi paylasim yapsa aralarinda dalga konusu mu oluyor nedir.pek rastlamadim zaten ama rastladiklarimda hosuma gitmistir hep ne yalan soyleyeyim kadin icin guzel duyguHerkesi, yemek fotoğrafı paylaşanlar dahil normal karşılarım da, bazı bağımlı kadınlar var mesela Şeyma Subaşı, Alessandra Ambrosio gibi saat başı durum paylaşan. Yeter be kadın bırak şunu elinden diye mesaj yağmuruna tutasım geliyor. Yürürken çek, otururken çek, birisiyle karşılaştın onu çek, arkanı döndün çek...
Siz de zorlamayın bence, mizaç meselesi. Tek imrendiğiniz şey bu olsun.
Evet cok degisik insanlarda var dedim ya yuzugu cekmis koymus 10 bin tl yazmis :) kocasinin eski kazandigi universite belgesini koymus kazandi ama ticarete atildi yazmis :))))) kanitlama cabasi bu.benim olayim duygusal acidan :) yanyanayken seviyor ama istiyorum ki birazda oyle sevsin :)))Ben sizi anladım. Ya gösteriş gibi bir derdiniz yok. Ama bazı insanlar patolojik. Orada yaşıyorlar. Her anları orada. Takipçilerini aileleri yerine koymuşlar. Ve birine kızdıklarında takipçilerine linç ettiriyorlar.
Nasil yani :)Ben adamin sevgilisi icin paylastigi sarkiyi begenen kadin gordum ,
Yok cok iyi anliyorum nisanlimlada ciddi ciddi konusmasini yaptik kac kere hemde ben hala anlamamakta direniyorum sanirimBelki çok geri kafalı bulursunuz ama bütün o sosyal medya hesaplarından midem bulanıyor artık,herkes birbirinin aynısı...
O yüzden nişanlınızı anlıyorum,hoşlandığım kişi ısrar etse ilişkiyi bırakırım o derece tilt ediyor beni.
Tabi hoşlananlara lafım yok,yani yanlış anlamayın ama zorla da sevdirilmiyor işte.Bir de bowling demişsiniz ama ikisi aynı olmuyor internete attığınız her şey bir iz gibi kalıyor sonuçta.
Yok cok iyi anliyorum nisanlimlada ciddi ciddi konusmasini yaptik kac kere hemde ben hala anlamamakta direniyorum sanirimBelki çok geri kafalı bulursunuz ama bütün o sosyal medya hesaplarından midem bulanıyor artık,herkes birbirinin aynısı...
O yüzden nişanlınızı anlıyorum,hoşlandığım kişi ısrar etse ilişkiyi bırakırım o derece tilt ediyor beni.
Tabi hoşlananlara lafım yok,yani yanlış anlamayın ama zorla da sevdirilmiyor işte.Bir de bowling demişsiniz ama ikisi aynı olmuyor internete attığınız her şey bir iz gibi kalıyor sonuçta.
Yok cok iyi anliyorum nisanlimlada ciddi ciddi konusmasini yaptik kac kere hemde ben hala anlamamakta direniyorum sanirimtanistigimizda facede profilinde godfather vardi herkes hera o kim demisti hahahahha :)))))) ama nedense o donemde iliski durumu yaptirmisti ondan sonra hic isi olmadi sanirim biraz daha israr edersem o da benden nefret edecek
Hic okumayayim o zaman cunku tam olarak o hosuma gidiyor.31 yasinda bir adamdan da instakoca olmaz herhalde napalimSiz galiba instagirl'sünüz.
İnsta-kocalar diye bir yazı okumuştum bir zamanlar. Ağzım açık kalmıştı. Bu neymiş yaa, demiştim. O yazıyı bulursanız okuyun.
Ama hepten özenirsiniz o çiftlere söyliyim :)
Zorlamak yapim geregi degil zaten oturur uzulurum deli deliSosyal medya yalandan ibaret, samimiyetsiz bir ortam bence. nişanlınızı haklı buldum ben ama tabiki siz de seviyor olabilirsiniz kendinizce paylaşın onu zorlamayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?