- 11 Temmuz 2017
- 644
- 235
- 103
- 32
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
-
Bende oyle dusunuyorum nasil davranicagimi biliyorum diyorum. Gecen gun dedim acicam diye ustune bastirarak ben kesinlikle istemiyorm dedi gozumun icine bakarak.Bence eşlerin birbirlerinin sosyal medyaları üzerine söz hakkı olmamalı.
Çocuk değilsiniz herhalde kime, nasıl davranacağınız bilirsiniz.
Evet oda oyle diyor kitap oku tv bak dil ogren . Ne bilim arada kafa dagitmak istiyor insandaEşiniz çok haklı. Can'ınız sıkılıyorsa kitap okuyun. Kendime de hep bunu diyorum.
Hani diyorumki istersen ikimizin adina olsun . Yada kendinde acabilirsin yok diyor baska birsey demiyor.Evlendikten sonra bende kapattim ama esim kullaniyor. Ben sevmedigim icin kapattim. Kiskanclik bence
Çok Facebook Kullanıyoruz. Azaltalım. Biz de kullanmayalım.Evet oda oyle diyor kitap oku tv bak dil ogren . Ne bilim arada kafa dagitmak istiyor insanda
Zaten esim eskidende cok fazla kullanmiyordu . Gereksiz goruyor. Istersen birlikte acalim yada kendinde acabilirsin diyorum yok ne gerek var. Biz hayatimiza bakalim diyor.Kişi kendinden bilir işi
Hayır bir sosyal medyanın ne gibi bir zararı olabilir ki? Eğer kendinizi biliyorsanız? Saçma, benim sahibim değil ki bana yasak koyacak.
Iste sıkılıyor insan. Yada nicin bu kadar kati . Cok eski dusunuyor bu konuda esimdeÇok Facebook kullanıyoruz. Avrupa ülkelerinde herkes iptal ediyor. Facebook tv'de reklam yapıyor sürekli insanlar dönüş yapsın diye. Biz de kullanmayalım.
Valla tartismaktansa acmam daha iyi huzurumdan onemli mi faceHani diyorumki istersen ikimizin adina olsun . Yada kendinde acabilirsin yok diyor baska birsey demiyor.
Bence sakladığı bir şey var. Bir sosyal medya neden bu kadar olay olsun? Yani neden bu kadar karşı? Ya kendisinin hesabı var görmenizi istemiyor. Ya da açarsanız çekindiği biri size mesaj atar ondan korkuyor. Zira normal değil bu derece istememesi , çok saçma.Zaten esim eskidende cok fazla kullanmiyordu . Gereksiz goruyor. Istersen birlikte acalim yada kendinde acabilirsin diyorum yok ne gerek var. Biz hayatimiza bakalim diyor.
Evet hani onemli degil tabikide . Ama guvensizlikmi kiskanclikmi kafamda deli sorular.Valla tartismaktansa acmam daha iyi huzurumdan onemli mi face
Valla kiskanclik bence. Erkekler istek yolluyormusya ondan buyuk ihtimalleEvet hani onemli degil tabikide . Ama guvensizlikmi kiskanclikmi kafamda deli sorular.
Benim kocamda çok kıskanç.isteniyor ikna edemedim çok sıkılıyorum amaValla kiskanclik bence. Erkekler istek yolluyormusya ondan buyuk ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?