Sosyal medya

Ben kullanmakta bir zarar gormuyorum cokta muhim bir şey degil eşiminde hesabı var bakmaz bile bende paylasim yapmam oyle bi bakar cikarim ama huzurunuz kacacaksa olmasin daha iyi

Watsab onemli benim icin cocuklarim okulda malum veli gruplari haberleri ordan aliyoruz

Evet zorlamiyorum esimi. Zaten kabul edecegide yok. Gereksiz tartisma cikarmak istemiyorum artik. Sevmiyor adam eskidende boyleydi sirf bana mesaj atmak icin girerdi. Evlenincede gerek gormedi.

Sosyal medyayi evlenene kadar gik demeden ayila bayila kullanip evlenince birden bire herseyi kapatiyoruz. Sosyal medya şöyle pis soyle kotu diyen adamlar o sosyal medyalarinda zamaninda neler yapmistir kimbilir, ortaya cikmasin, eskiler ulaşamasin diye kapaniyor onlar evlenince.
Erkek kuzenimden de biliyorum. :)))) oncedende kullanmiyorsa o ayri.

Esimde oyle daha once zaten girmezdi bakmazdi bile
Sonradanda kullanmadigi icin kapatti bendende istemedi acmami

Oncedende aktif degildi benimle konusuyordu ordan .evlenincede gerek gormedi.

Sosyal medyada hesbinizin olmamasindan dolayi neden bunaldiginizi anlamamakla (yapilabilecek o kadar cok sey varki) ve esinizi dusuncelerinde hakli bulmakla birlikte bu ona asla size bunu dayatma hakkini vermez.ne munasebet asla istemiyorum acamazsin falan.ona ne buna ancak siz karar verebilirsiniz

Sosyal medya kullanmak içinde mi eşten izin almak gerekiyor kı neyı kullanmak istiyorsanız kullanırsınız onlara ne kı
Eğer izinsiz yaparsam bu evliliği sona erecegi soluyor adamın güveni sarsmak da istemiyorum
Güven çok önemli bu evlilikte.
Kendi kullanmıyor ben biliyorum.. evlilik öyle kafaya göre iş değil bu;/

Bizde kullanmıyoruz o şekilde anlaştık kapattık
İster istemez başka ilişkilerle karşılaştırabiliyor insan kavga sebepleri çıkabilir
Bence de kitap okumak orda geçirilen zamandan çok daha verimli olacak
Bizde kullanmıyoruz ama canım sıkılıyor ya
Instagrami merak etmeye başladım.
Kocam hayır dedi hep izinsiz acsam güven biter her daim şüphe duyacaktır

yani olabilir beğenmiş adam sonuçta gayette edepli bir foto yollamış şükredin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…