• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya

Katiyyen karisamaz esim benim face me.onunda var kullanmaz ama ben kullanirim cok da aktifimdir.sadece gezerim facede paylasim yapmam cok nadir yaparim.benim cizgilerim bellidir asla degismez.esiniz haksiz size karismaya hakki yok.ben olsam hic takmam acarim kime neymis koca da kocaligini bilsin.yuz verme boyle bir hakki yok...

Eşiniz inanılmaz saçma düşünüyor kendisi için öyleyse kendisi kullanmasın çocuk değilsiniz ayrıca yani
Hesap gizli gönderiler sadece arkadaşa açık olursa hiç sorun olmaz
Kimse bana arkadaşlık isteği bile gonderemiyor ayarı var onların hep

Kişi kendinden bilir işi .

Dimi bize de eğlence çıktı :halay: :KK70: Biz hadi neyse de benim kv ye yazıyorlar ya ona ne demeli? :-) mesajlara girip okumayı da bilmiyor yazık çok trajik durumlar oluşuyor. Geçen kv benle bir paylaşım yapti, baktım bir adam yorum yazmış bu ne tatlılık maşallah Allah ayırmasın demiş. Ben de kv ye sordum bu kim diye, bilmem ki hiç tanımıyorum diyor :KK70: face ten eklemiştir ne bileyim diyor. Sanki face ten yabancıların eklemesi çok doğalmış gibi. Eşim kaç kez sinirlenip kapattı annesinin sayfasını ama yazık kıyamıyoruz oyalaniyor işte yalnızlıkta ne yapsın
ya onlar kimi görürse ekliyolar işte, yokluk böyle bişi napsınlar:KK53: Bir gençler çok fütursuzca kullanıyor şimdilerde, bir de ortalama 50'li yaşlar. onlar da sonradan öğrenmeye çalıştığı için, oluyor öyle yanlışlar, öğretmek lazım.

ya onlar kimi görürse ekliyolar işte, yokluk böyle bişi napsınlar:KK53: Bir gençler çok fütursuzca kullanıyor şimdilerde, bir de ortalama 50'li yaşlar. onlar da sonradan öğrenmeye çalıştığı için, oluyor öyle yanlışlar, öğretmek lazım.
Benim kayinvalidede whatsapp kullaniyor. Resim falan yolluyordu ariyordu yanlislikla herkesi. Sonra kizi engellemis cogu kisiyide ne yazikki sorun halledildi

Yalnız benim kv 80 yaşında :KK70:

Esim whatsapp disinda sosyal medyayi kullanmaz.bende face twitter falan hic sevmem.ama instagram beni bebegim;)gece uyanip baktigim bile oluyo acayip bagimliyim.esim bu durumuma gulup geciyo ama kapat dese heralde kapatamazdim

Eşiniz çok ince ayrıntıları düşünüyor herhalde çünkü siz ona sende açabilirsin demenize rağmen kendisi de kullanmıyorsa altında bir şey göremiyorum bunun. Olaya masumane bakarsak sosyal medya insanı körelten bir şey yani bir yandan haklı eşiniz ne gerek var diye düşünüyordur. Öte yandan çocuk değilsiniz sonuçta sosyal medya hesabınız olsa da gizlilik ayarlarını yaparsınız. Bence önemsiz bir şey gerekte yok şahsen ben bir instagramla mutluyum şuan milenyum çağında doğan biri olmama rağmen :) kullansanız da olur kullanmazsanız da olur, tercih sizin, eşinizi bizden daha iyi bilirsiniz eğer ona da güveniniz tamsa yani size böyle söylerken kesin altta bir şeyler karıştırıyor bu demiyorsanız, onun da sözlerine itimat edebilirsiniz.

Bence sakladığı bir şey var. Bir sosyal medya neden bu kadar olay olsun? Yani neden bu kadar karşı? Ya kendisinin hesabı var görmenizi istemiyor. Ya da açarsanız çekindiği biri size mesaj atar ondan korkuyor. Zira normal değil bu derece istememesi , çok saçma.
Ben sosyal medya kullanıyorum, eşim kullanmıyor. Açıp da ne yapıyorsun diye bir gün bakmışlığı yok, kapat da diyemez. Kendi hür irademle açıp yine istersem kendi hür irademle kapatırım.
Bence de bende böyle bir yorum bekledim yazmadan önce eşiniz birseyleri gizlemek iste yor olabilir

Bence eşiniz gayet mantıklı. Boş işler bunlar. Ama size baskı yapması da doğru değil tabi. İlla istiyorsanız karışmamalı.

En güzeli ortak alın.. şifre ikinizdede olacak..Ozge&Tayfun Çiçek gibi..Ya da kocana uy..bir hesap icin..sevdicegini kirma

Arkadaslar esimle evlenmeden once face kullaniyorduk ikimizde. Daha sonra esim evlendikten sonra kapatti ve bendende kapatmami istedi. Ben bir yil daha kullanip istegi uzerine daha sonra kapattim. Esime sıkılıyorum desemde hic acmami istemiyor. Neymis eskiden sosyal medyami varmis insanlar daha cok mutluydu falan diyor. Insanlar yuzune gülüp arkadan atiyorlar. Kesinlikle istemiyorum deyip duruyor. 3yildir whatsap haric birsey kullanmiyoruz. Ama bende bu adami nasil ikna ederim yoksa haklimi . Dusunceleri neler tamam hakli yanlarida var ama insana bagli nasil kullanmasina banami guvenmiyor aceba? Guvenini sarsacak birseyde olmadi. Sadece erkekler arkadaslik yolluyordu zaten kabulde etmiyordum. Bir kac kez inadina actim ona gostermeden ama 2 gun sonra suclu hissedip kapattim. Esim cok kiskac biri degil yerine gore . Yani belli etmemeye calisir. Sizce guvensizlikmi? Kiskanclikmi? Yoksa dogrusunumu yapiyor?
Sosyal medya hesabi kullanır mısın bilmem ama şeye takıldım, is karıştırmak isteyen her turlu karistirir bu devirde, instagram, facebook vs kullanması şart degil.. Guvensizlik olmasi cok sacma o yonden..

Esin sana guvenmedigi icin degilde gereksiz ve bos oldugunu fark ettigi icin istemiyor gibi. Ben öyle anladim. Uzun zamandir kullanmiyorum sosyal medya benim tercihim. Vaktimi kizima isime evime ayırıyorum. Ne cok zamanimi aliyormus birakinca anladim. Nasil kullanicagin onemli evet ama her türlü zaman çalıyor.
Yinede bu konuda sizin fikriniz onemli. Son söz sizde olmali.

Öyle deme bakimlidir, kremlere kozmetige servet döküyor :-) yazanlar 50 yaş civarıydı. Bakımlı olmanın meyvelerini toplamış hiç kendi yaş civarı yoktu :KK70:
maşallah valla:KK48: hiç bana öyle asılan eden yok ha herkes gayet nazik bir şekilde tanışabilir miyiz yazmış sadece.. ayol beğenmediler zaar beni:KK45:

maşallah valla:KK48: hiç bana öyle asılan eden yok ha herkes gayet nazik bir şekilde tanışabilir miyiz yazmış sadece.. ayol beğenmediler zaar beni:KK45:
Benim kv ye biyikli filan bir adam tanışabilir miyiz yazmış defalarca (tabi kv mesajları görmez bile açıp okumaz biz eşimle bakmıştık) sonra elinde çiçeklerle selfie atmış. Hiç unutamıyorum o sefie yi :KK70: bıyıklı siyah takım elbiseli bi adam, elinde çiçekler... altına da yazmış bu çiçekler size :-) kimbilir kaç kişiye yolladı aynı anda... tövbe yarabbim ya... evlerden uzak

Back
X