• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya

Ben kullanmakta bir zarar gormuyorum cokta muhim bir şey degil eşiminde hesabı var bakmaz bile bende paylasim yapmam oyle bi bakar cikarim ama huzurunuz kacacaksa olmasin daha iyi

Watsab onemli benim icin cocuklarim okulda malum veli gruplari haberleri ordan aliyoruz

Eşiniz çok ince ayrıntıları düşünüyor herhalde çünkü siz ona sende açabilirsin demenize rağmen kendisi de kullanmıyorsa altında bir şey göremiyorum bunun. Olaya masumane bakarsak sosyal medya insanı körelten bir şey yani bir yandan haklı eşiniz ne gerek var diye düşünüyordur. Öte yandan çocuk değilsiniz sonuçta sosyal medya hesabınız olsa da gizlilik ayarlarını yaparsınız. Bence önemsiz bir şey gerekte yok şahsen ben bir instagramla mutluyum şuan milenyum çağında doğan biri olmama rağmen :) kullansanız da olur kullanmazsanız da olur, tercih sizin, eşinizi bizden daha iyi bilirsiniz eğer ona da güveniniz tamsa yani size böyle söylerken kesin altta bir şeyler karıştırıyor bu demiyorsanız, onun da sözlerine itimat edebilirsiniz.
Evet zorlamiyorum esimi. Zaten kabul edecegide yok. Gereksiz tartisma cikarmak istemiyorum artik. Sevmiyor adam eskidende boyleydi sirf bana mesaj atmak icin girerdi. Evlenincede gerek gormedi.

Sosyal medyayi evlenene kadar gik demeden ayila bayila kullanip evlenince birden bire herseyi kapatiyoruz. Sosyal medya şöyle pis soyle kotu diyen adamlar o sosyal medyalarinda zamaninda neler yapmistir kimbilir, ortaya cikmasin, eskiler ulaşamasin diye kapaniyor onlar evlenince.
Erkek kuzenimden de biliyorum. :)))) oncedende kullanmiyorsa o ayri.

Ben kullanmakta bir zarar gormuyorum cokta muhim bir şey degil eşiminde hesabı var bakmaz bile bende paylasim yapmam oyle bi bakar cikarim ama huzurunuz kacacaksa olmasin daha iyi

Watsab onemli benim icin cocuklarim okulda malum veli gruplari haberleri ordan aliyoruz
Esimde oyle daha once zaten girmezdi bakmazdi bile
Sonradanda kullanmadigi icin kapatti bendende istemedi acmami

Sosyal medyayi evlenene kadar gik demeden ayila bayila kullanip evlenince birden bire herseyi kapatiyoruz. Sosyal medya şöyle pis soyle kotu diyen adamlar o sosyal medyalarinda zamaninda neler yapmistir kimbilir, ortaya cikmasin, eskiler ulaşamasin diye kapaniyor onlar evlenince.
Erkek kuzenimden de biliyorum. :)))) oncedende kullanmiyorsa o ayri.
Oncedende aktif degildi benimle konusuyordu ordan .evlenincede gerek gormedi.

Arkadaslar esimle evlenmeden once face kullaniyorduk ikimizde. Daha sonra esim evlendikten sonra kapatti ve bendende kapatmami istedi. Ben bir yil daha kullanip istegi uzerine daha sonra kapattim. Esime sıkılıyorum desemde hic acmami istemiyor. Neymis eskiden sosyal medyami varmis insanlar daha cok mutluydu falan diyor. Insanlar yuzune gülüp arkadan atiyorlar. Kesinlikle istemiyorum deyip duruyor. 3yildir whatsap haric birsey kullanmiyoruz. Ama bende bu adami nasil ikna ederim yoksa haklimi . Dusunceleri neler tamam hakli yanlarida var ama insana bagli nasil kullanmasina banami guvenmiyor aceba? Guvenini sarsacak birseyde olmadi. Sadece erkekler arkadaslik yolluyordu zaten kabulde etmiyordum. Bir kac kez inadina actim ona gostermeden ama 2 gun sonra suclu hissedip kapattim. Esim cok kiskac biri degil yerine gore . Yani belli etmemeye calisir. Sizce guvensizlikmi? Kiskanclikmi? Yoksa dogrusunumu yapiyor?
Sosyal medyada hesbinizin olmamasindan dolayi neden bunaldiginizi anlamamakla (yapilabilecek o kadar cok sey varki) ve esinizi dusuncelerinde hakli bulmakla birlikte bu ona asla size bunu dayatma hakkini vermez.ne munasebet asla istemiyorum acamazsin falan.ona ne buna ancak siz karar verebilirsiniz

Sosyal medya kullanmak içinde mi eşten izin almak gerekiyor kı neyı kullanmak istiyorsanız kullanırsınız onlara ne kı
Eğer izinsiz yaparsam bu evliliği sona erecegi soluyor adamın güveni sarsmak da istemiyorum
Güven çok önemli bu evlilikte.
Kendi kullanmıyor ben biliyorum.. evlilik öyle kafaya göre iş değil bu;/

Bizde kullanmıyoruz o şekilde anlaştık kapattık
İster istemez başka ilişkilerle karşılaştırabiliyor insan kavga sebepleri çıkabilir
Bence de kitap okumak orda geçirilen zamandan çok daha verimli olacak
Bizde kullanmıyoruz ama canım sıkılıyor ya
Instagrami merak etmeye başladım.
Kocam hayır dedi hep izinsiz acsam güven biter her daim şüphe duyacaktır

Benim kv ye biyikli filan bir adam tanışabilir miyiz yazmış defalarca (tabi kv mesajları görmez bile açıp okumaz biz eşimle bakmıştık) sonra elinde çiçeklerle selfie atmış. Hiç unutamıyorum o sefie yi :KK70: bıyıklı siyah takım elbiseli bi adam, elinde çiçekler... altına da yazmış bu çiçekler size :-) kimbilir kaç kişiye yolladı aynı anda... tövbe yarabbim ya... evlerden uzak

yani olabilir beğenmiş adam sonuçta gayette edepli bir foto yollamış şükredin bence :KK70:

Back
X