Biliyor musunuz ben de yıllarca kullanmadım geçen yıldan beri kullanıyorum ve çoğunlukla donduruyorum saçma salak şeyler görmemek için..Hiç sosyal medyası olmayan ben
Beğeni değil aslında derdim en yakınımın (kardeş) iyi ki doğdun dememesi..incitici değil mi ? Ben ona taktımBence biraz abartiyorsunuz, ben çoğu zaman yorum ya da beğeniyi unutur geçerim çok onemsemem bazen sadece sosyal medyaya bakiyorumdur AA yazayim falan derim ama nadirdir, bunun için aliniyorlarsa da yapcak birşey yok...benim fotoları da kim beğenmiş diye bakmam çok fazla
Birileri begensın yada yorum yapsın die yaşama bu hayatı boşver anın tadını çıkar .Biliyor musunuz ben de yıllarca kullanmadım geçen yıldan beri kullanıyorum ve çoğunlukla donduruyorum saçma salak şeyler görmemek için..
Ama açtığım o birkaç gün de işte böyle şeylerle karşılaşınca iyice midem bulanıyor..
Maalesef takan biriyim hele ki bu kişi yakınsa..Ben hiç takmam, tamamen o an msj yazmayı isteyip istememe bağlı. Birşey paylaştığımda da takip etmem kim yazdı kim gördü. Birileri rahatsız oluyorsa takipten çıkarabilir, bundan bile haberim olmaz. Bence siz çok takıyorsunuz.
İnanın öyle bi niyetle paylaşmıyorum ama işte dediğim kişi kardeşim.Birileri begensın yada yorum yapsın die yaşama bu hayatı boşver anın tadını çıkar .
Normalde unutan kardeş de ordan görünce de yazmasın aramasın el gibi . İnsan unutur mu kardeşiniİnanın öyle bi niyetle paylaşmıyorum ama işte dediğim kişi kardeşim.
Kardeşimin “iyiki doğdun” dememesi incitti..
Habi hatırlamaz özel olarak kutlamaz okey.Ama gördüğü halde pas geçmesi üzdü..
Şimdi düşünüyorum kardeşimin doğum gününde sosyal medyada fotosuna yazma gereği hiç duymadım, hatta dün kardesimn esi dpgum günü için foto paylaştı yazmadım beğenip geçtim çünkü ikisi de benim için çok kıymetli ve ben özel olarak kutladım, hediyemi gönderdim o yüzden orda fotoya yorum yazmak aklıma gelmediBeğeni değil aslında derdim en yakınımın (kardeş) iyi ki doğdun dememesi..incitici değil mi ? Ben ona taktım
Gerekir. Kardeş başka, keşke konuda da yazsaydınız. Biz doğum günlerine önem veririz, mutlaka tebrik ederiz. Onlar yapmıyorsa siz de yapmayın, kırılırlarsa da direkt yüzlerine söyleyin.Maalesef takan biriyim hele ki bu kişi yakınsa..
Bahsettiğim ilk kişi kardeşim aslında diğerleri dış kapının mandalı önemi yok ama kardeşimin iyiki doğdun demesi gerekmez mi ?
Aynen ya ben çok yakınlarımi sosyal medyadan kutlamam ki, hatta ordan kutlamak çok samimi gelmiyor bana, ben zaten özel olarak kutlamış veya birşey planlamış olurum o yüzden sosyal medya gereksiz geliyor ya da çok fazla sosyal medya insanı değilim ondandirNormalde unutan kardeş de ordan görünce de yazmasın aramasın el gibi . İnsan unutur mu kardeşini
Ya yorum derken zaten o fotoğrafın altına yazsın demiyorum ki bana özelden iyi ki doğdun desin zor mu buŞimdi düşünüyorum kardeşimin doğum gününde sosyal medyada fotosuna yazma gereği hiç duymadım, hatta dün kardesimn esi dpgum günü için foto paylaştı yazmadım beğenip geçtim çünkü ikisi de benim için çok kıymetli ve ben özel olarak kutladım, hediyemi gönderdim o yüzden orda fotoya yorum yazmak aklıma gelmediyıllardır yazmam ama bizim iletişimimiz iyidir buna alındıkları i sanmiyorum, belki kardeşiniz falan da unutuyor ya da aklına gelmiyordur
Kardeşinizle konuşun benle sorunun mu var yada kendının bi problemımı var . Hani belki çok kötü bir gün geçiriyor da olabilir . Direk kırılmak yerine paylaşınAynen ya ben çok yakınlarımi sosyal medyadan kutlamam ki, hatta ordan kutlamak çok samimi gelmiyor bana, ben zaten özel olarak kutlamış veya birşey planlamış olurum o yüzden sosyal medya gereksiz geliyor ya da çok fazla sosyal medya insanı değilim ondandir
Ya zaten sosyal medyadan görüp de kutlayacak olan 7 kat eldir, kardeş dediğin normalde hatırlayıp kutlar, hiç kutlamiyorsa tabi ki haklısınız konuda yorum yazmıyor gibi algılanıyor ondan önemsiz geldi ama kardeşim veya kardeşim gibi biri doğum günümu kutlamiyorsa tabi ki alinirim...Ya yorum derken zaten o fotoğrafın altına yazsın demiyorum ki bana özelden iyi ki doğdun desin zor mu bu
Siz işte diyorsunuz özel olarak kutluyorum bunu zaten yapmadı tamam ama bi mesaj atabilirdi..
Yani özet olarak doğumgünü fotoğrafımı görüyor ama asla oralı olmuyor..
Açıkçası sordum görmedim diyor ama inanmıyorum çünkü bunu defalarca yaptı yapıyorKardeşinizle konuşun benle sorunun mu var yada kendının bi problemımı var . Hani belki çok kötü bir gün geçiriyor da olabilir . Direk kırılmak yerine paylaşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?