Sosyal medya

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.346
5.388
723
Merhaba çok saçma gelecek bazısına biliyorum ama ben bu sosyal medya olaylarını anlamadım gitti,tanımadığım hatta yakın olmadığım kimse yok kişilerimde ama bu kişilerden bazısı en özel (doğumgünü) fotoğrafıma kör gibi davranıyor.Tamm çok anlam yüklememek lazım ama bi “iyi ki” demek zor olmasa gerek..
Ee paylaşma sonra beklenti içine de girme diyeceksiniz biliyorum çok sık paylaşım yapan biri değilim zaten yılda belki 1-2 dir onda da ne bileyim insan hayırdır derdi ne diyor çünkü ben paylaşılan güzel bir fotoğrafa dayanamam mesaj atar hiç değilse o fotoğrafı beğenirim falan..

Ha tebrik etmeyi gereksiz görüyorsan o zaman benim özelimi görecek kadar yakın değilizdir çık git falan ben seni yollamayayım
(Kan bağım olan insanlar da var bunlar içinde kardeşim gibi)

Özet olarak zaten özel olarak kutlamıyorsun unutuyorsun vs bari fotoğrafı görünce bi mesaj at,iyi ki varsın de..

Son düzenleme:
Ben hiç takmam, tamamen o an msj yazmayı isteyip istememe bağlı. Birşey paylaştığımda da takip etmem kim yazdı kim gördü. Birileri rahatsız oluyorsa takipten çıkarabilir, bundan bile haberim olmaz. Bence siz çok takıyorsunuz.

Bence biraz abartiyorsunuz, ben çoğu zaman yorum ya da beğeniyi unutur geçerim çok onemsemem bazen sadece sosyal medyaya bakiyorumdur AA yazayim falan derim ama nadirdir, bunun için aliniyorlarsa da yapcak birşey yok...benim fotoları da kim beğenmiş diye bakmam çok fazla

Hiç sosyal medyası olmayan ben
Biliyor musunuz ben de yıllarca kullanmadım geçen yıldan beri kullanıyorum ve çoğunlukla donduruyorum saçma salak şeyler görmemek için..
Ama açtığım o birkaç gün de işte böyle şeylerle karşılaşınca iyice midem bulanıyor..

Beğeni değil aslında derdim en yakınımın (kardeş) iyi ki doğdun dememesi..incitici değil mi ? Ben ona taktım

Birileri begensın yada yorum yapsın die yaşama bu hayatı boşver anın tadını çıkar .

Maalesef takan biriyim hele ki bu kişi yakınsa..
Bahsettiğim ilk kişi kardeşim aslında diğerleri dış kapının mandalı önemi yok ama kardeşimin iyiki doğdun demesi gerekmez mi ?

Birileri begensın yada yorum yapsın die yaşama bu hayatı boşver anın tadını çıkar .
İnanın öyle bi niyetle paylaşmıyorum ama işte dediğim kişi kardeşim.
Kardeşimin “iyiki doğdun” dememesi incitti..
Hadi hatırlamaz özel olarak kutlamaz okey.Ama gördüğü halde pas geçmesi üzdü..

Normalde unutan kardeş de ordan görünce de yazmasın aramasın el gibi . İnsan unutur mu kardeşini

Beğeni değil aslında derdim en yakınımın (kardeş) iyi ki doğdun dememesi..incitici değil mi ? Ben ona taktım
Şimdi düşünüyorum kardeşimin doğum gününde sosyal medyada fotosuna yazma gereği hiç duymadım, hatta dün kardesimn esi dpgum günü için foto paylaştı yazmadım beğenip geçtim çünkü ikisi de benim için çok kıymetli ve ben özel olarak kutladım, hediyemi gönderdim o yüzden orda fotoya yorum yazmak aklıma gelmedi yıllardır yazmam ama bizim iletişimimiz iyidir buna alındıkları i sanmiyorum, belki kardeşiniz falan da unutuyor ya da aklına gelmiyordur

Maalesef takan biriyim hele ki bu kişi yakınsa..
Bahsettiğim ilk kişi kardeşim aslında diğerleri dış kapının mandalı önemi yok ama kardeşimin iyiki doğdun demesi gerekmez mi ?
Gerekir. Kardeş başka, keşke konuda da yazsaydınız. Biz doğum günlerine önem veririz, mutlaka tebrik ederiz. Onlar yapmıyorsa siz de yapmayın, kırılırlarsa da direkt yüzlerine söyleyin.

Normalde unutan kardeş de ordan görünce de yazmasın aramasın el gibi . İnsan unutur mu kardeşini
Aynen ya ben çok yakınlarımi sosyal medyadan kutlamam ki, hatta ordan kutlamak çok samimi gelmiyor bana, ben zaten özel olarak kutlamış veya birşey planlamış olurum o yüzden sosyal medya gereksiz geliyor ya da çok fazla sosyal medya insanı değilim ondandir

Ya yorum derken zaten o fotoğrafın altına yazsın demiyorum ki bana özelden iyi ki doğdun desin zor mu bu
Siz işte diyorsunuz özel olarak kutluyorum bunu zaten yapmadı tamam ama bi mesaj atabilirdi..
Yani özet olarak doğumgünü fotoğrafımı görüyor ama asla oralı olmuyor..

Kardeşinizle konuşun benle sorunun mu var yada kendının bi problemımı var . Hani belki çok kötü bir gün geçiriyor da olabilir . Direk kırılmak yerine paylaşın

Demek istediğinizi anlıyorum çok güzel her adımı takip edip bi hayırlı olsun iyiki doğdun gözünaydın gibi temennilerden uzak insanlar var acayip sıkı takipçiler ama. Bende de var onlardan mesela biri sadece gelinimizin benim düğündeki hareketlerini kurcalama için yazmıştı dedikodusuna bide attığım bi foto da kilolu çukmışım kilo mu almışım yoksa foto mu öyle onu sormuş onun dışında bi tebriklik hamle yok bazı insanlar ilginç

Son düzenleme:
Ya zaten sosyal medyadan görüp de kutlayacak olan 7 kat eldir, kardeş dediğin normalde hatırlayıp kutlar, hiç kutlamiyorsa tabi ki haklısınız konuda yorum yazmıyor gibi algılanıyor ondan önemsiz geldi ama kardeşim veya kardeşim gibi biri doğum günümu kutlamiyorsa tabi ki alinirim...

Kardeşinizle konuşun benle sorunun mu var yada kendının bi problemımı var . Hani belki çok kötü bir gün geçiriyor da olabilir . Direk kırılmak yerine paylaşın
Açıkçası sordum görmedim diyor ama inanmıyorum çünkü bunu defalarca yaptı yapıyor
En son kızımın doğumgününde de yaptı..
Ben onun oğluna doğumgününde hediyeler yollarken kendisi bi tebriği çok görüyor..

Bende 12500 doğum günü storysi görüyorum biri paylaşıyor o kişi onu paylaşiyor bin tane story ben zaten ordan yalandan kutlamaktansa yüzyüze sarılmalı kutlamayi tercih ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…