- 4 Şubat 2015
- 6.339
- 12.763
- 448
Bu ne gizel cumle oyle.konu gittikce guzellesiyor yavOna düzenli olarak yaz.
Bıkmadan.
2-3 günde bir 1 mesaj.
Ama anlamlı şeyler.
Atıyorum "bugün güneş sanki bana gülümsüyor.. rüyamda seni gördüğüm için olabilir mi ki? :)" gibi.
Dmlere bakıp geçse bile bu düzenli ilgin dikkatini çeker.
Bu da güzel fikirmiş. Simdi sağolsunlar bana yardımcı olan hanımlar ikiye ayrıldı. Bir soru sorarak giriş yap diyenler var ya da sizin gibi direkt ilgi belli et diyenler var. Hay Allah ben aklıma neler soktum yaOna düzenli olarak yaz.
Bıkmadan.
2-3 günde bir 1 mesaj.
Ama anlamlı şeyler.
Atıyorum "bugün güneş sanki bana gülümsüyor.. rüyamda seni gördüğüm için olabilir mi ki? :)" gibi.
Dmlere bakıp geçse bile bu düzenli ilgin dikkatini çeker.
Hayır dizi şu an sezon finalindeKesin yeni başlayan yaz dizilerinden birinde oynuyordur. :)
Yaz tabi belki dikaktini çekersin.
Henüz değilMesaj attın mı?
Ayy.eskiya dünyaya hükümdar olmaz kesin.o filmdeki herkes yağuşukluHayır dizi şu an sezon finalinde
Daha da cesaretleniyorum boyle yorumlari okudukça :)Merhaba ben zamanında ünlü birine mesaj yazmıştım ama ben onunla flört etmek istediğim için değil...
Uzun uzun bir mesaj yazmıştım ve onun entellektüel bakış açısının bana çok iyi geldiğini ve ufkumu açtığını belirten bir mesaj dı... Gayet kibar ve kendimi ilk başta tanıtarak ve hayatımda kötü bir dönem geçirdiğimi ve onun insanlara vermek istediği mesajların bana iyi geldiğini... Teşekkür ettim
Bana cevap yazmıştı ve baya mesajlaşmıştık hatta...
Yani demem o ki şansını deneyebilirsin... eminim ki mesajları okuyorlar...
At bence. Bir kaç sene önce bende bi fenomene yazmıştım. Ilk zamanlar cevap vermedi ama sürekli ilgim gözüne takıldı sanırım. Snap vs bulabildiğim heryerden eklemiş mesaj atmıştım.Henüz değil
At bence. Bir kaç sene önce bende bi fenomene yazmıştım. Ilk zamanlar cevap vermedi ama sürekli ilgim gözüne takıldı sanırım. Snap vs bulabildiğim heryerden eklemiş mesaj atmıştım.Henüz değil
Sen ne biçim insansın hiç utanmadın değilmi yaz
Oda sana yazar hayırdır diye
Kalbimi çaldın yazarsın
Aslında ben de entellektüel açıdan boş olmadığımı düşünüyorum, ilgiliyimdir, röportajında iddia ettiğine gore ortak noktalarımız da var sanatsal acıdan zaten bundan etkilendim. Ama adam konservatuvar mezunu eğer hakkını verdiyse beni 2ye katlayabilir... Rezil olmaktan korkuyorumTarkanın da hayranıyla evlendiğini düşünürsek neden olmasın :)
Bence direk sizden hoşlandım vs tarzında değilde daha entellektüel yaklaşabilirsin. Oyunculuğun güzel türkçen güzel kendimce tebrik etmek istedim gibi.
Gözlemim o ki beyni dolu olan yakışıklı adamlar güzel kadınlarla değil zeki, entellektüel ruhu olan kendine bişey katabileceğini inandığı insanlarla beraberler.
Bu çok daha anlamlı bir hikayeymis :) Sanatınizda başarılarCanım ben bi yazara şiirimi gönderip eleştiri yapmasını bunu çok önemsediğimi falan yazmıştım dönmüştü hatta bi çok dergi ismi verdi bana kitap çıkarmayı düşünüyorum çünkü bi çok dergiye mail attım cvp bekliyorum hatta o yazarın karakalem resmini yapıp msj la göndermiştim gerçekten çok ilgilendi sağolsun sonra kendim o bilgiler ışığında kitabımı tamamlayıp bakıcam yoluma ama sen yürümek istiyomuşsun benim amacı farklıydı :)
Saol canım benim umarım sende istediğine ulaşırsın bu arada ben de meraktayım :)Bu çok daha anlamlı bir hikayeymis :) Sanatınizda başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?