Sosyal medyada çılgın işler peşindeyim

Yıllar önce bir dizi vardı Genco. Oradaki taksici çocuğu çok beğenirdim.Ahmet idi galiba adı dizide. Erkek dediğin onun gibi olmalı derdim tipim. Bir gün haberini gördüm evlenmişti karısını çok beğenmedim. Ardından bir haber daha psikolojik sorunları varmış babasını öldürmüştü. Aklıma geldi.
Her gün günaydın ve iyi geceler de
Cevap alınca da yürü yada koş

Valla ısrarcı ol diyemicem adam ilk msjı geri çevir derse sonrakileri hiç okuyamaz.
Yani ilk msjda etkiledin etkiledin birdaha şansın olmayablir.

Vaaay çok iyiymiş ya. Ünlülük derecesi neydi? Mesleği neydi? Hiç yüzyüze görüştünüz mu? Çok soru sordum
evet yuz yuze gorustuk ısmını duysan yaa gercekten mı dıyecegın bırı
genel olarak tanınır ve sevılır
bukadar soylıyım yeterlı

evet yuz yuze gorustuk ısmını duysan yaa gercekten mı dıyecegın bırı
genel olarak tanınır ve sevılır
bukadar soylıyım yeterlı
Ya benim gibi meraklı insanlar var niye yapıyonuz bunu ya kiz sen beni tanırsın bana de bari yav.söz demem kimseye

Şuan tek tek sezon finalindeki dizilere,orda röportajında konservatuvar mezunu olduğunu söyleyen az ünlü son işi en iyi işi olan genc erkeklere bakıyorum.

Eger evli olmasam hayrani oldugum unlu de evli olmasa kesin yapardim. 15 yasindayken 5 sayfa mektup yazmistim kendisine ah o zamanlar sosyal medya gelismemisti ki boyle

Valla ben Yusuf Güney in bile numarasını aldım dm den Konuşmalarımızı ss ledim 1-2 şarkıcı oyuncu ve futbolcu var lazım olur diye konuşmaları saklıyorum Benim 56 bin takipçim var dikkatlerini çekiyo olabilir bi de Şu ikonu gönderiyorum sadece

Ay emojiler çıkmıyomuş şu eli çenesinde düşünen şeyi gönderiyorum sadece ay dur 1-2 şarkıcı daha düşüreyim gece gece

Çok romantik olmamakla birlikte ilgi çekici zekice bir şey yazmak lazım ama ne yazılır bilemedim. İşe yarar mı hiç bilmiyorum ama içinizde kalmasın.

Buldum!

Yardım kuruluşları veya derneklerde görev alıyorsanız bir etkinliğe davet edebilirsiniz. Gelmişken tanışır ve muhabbet edersiniz ve çok hayırlı bir iş üzerine tanışılmış olur. Seneler önce boşnaklara yapılan katliamı anmak için yapılan etkinliğe haluk levent gelmişti mesela ve birçok kişi birebie konuşma imkanı buldu onunla. Bence ciddi bir şey böyle başlayabilir, yoksa senden hoşlanıyorum diyen kaç kişi vardır kim bilir..

Geçen bi programda kız sevgilisini ses yarismasinda goruyor hemen sosyal medyadan takip ediyor cocukta populermis ses yarismasindan dolayi sonra kiz pesini hic birakmiyor tabi mesaj atiyor "tanısan çok severdin" diye cocuk diyo cok dikkatimi cekti. Belki sizinde isinize yarar bu mesaj

Can Yaman bu dimiiiiii :) seni seniiiii

Sen psikoloji öğrencisiydin değil mi? Baya yalan atmak olacak ama psikoloji bölümü öğrencisiyim demek herkesin ilgisini çekiyor. Buradan konuya gir, ünlülerin özgüveni, özsaygısı vesaire üzerine (bu saatte tam çalışma konusu da uyduramadım sen bir şeyler oturtursun) bir çalışma yaptığını ve kendisiyle ismini çalışmanda ifşa etmemek, anonim olacağının garantisini vermek üzere görüşmek istediğini söyle. İlgisini çekebilir. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…