- 15 Temmuz 2016
- 8.629
- 14.525
- 248
Keh keh cocukluktu iste cesarete bak.80 ' lerin karizmatik aktorlerinden .Aboooo Merak ettim kim ola ki bu aktör kimseye demem söz
soylemem
evet yuz yuze gorustuk ısmını duysan yaa gercekten mı dıyecegın bırıVaaay çok iyiymiş ya. Ünlülük derecesi neydi? Mesleği neydi? Hiç yüzyüze görüştünüz mu? Çok soru sordum
Ya benim gibi meraklı insanlar var niye yapıyonuz bunu yaevet yuz yuze gorustuk ısmını duysan yaa gercekten mı dıyecegın bırı
genel olarak tanınır ve sevılır
bukadar soylıyım yeterlı
Ya benim gibi meraklı insanlar var niye yapıyonuz bunu yakiz sen beni tanırsın bana de bari yav.söz demem kimseye
Tamam :)olmaaaz
Kulagıma söyle valla çatlarımsoylemem
Iyi aksamlar hanımlar
Daha hiç başrol oynamamış, kisa zamandır bu sektörde olan, orta ünlü bir dizi oyuncusuna dm den yürümeyi deneyeceksiniz diyelim. (Asla isim veremem rica ederim sormayın bu tarz konular hep ifsayla bitiyor)Cevap vermesi için ilk ne yazardiniz?
Arda Turan'ın dm den yürümeleri, Danla Bilicin sosyal medyada futbolcuları tuzağa düşürmesi, Özcan Denizin sosyal medyada tanıştığı biriyle görülmesi derken bana bi cesaret geldi
Genç yakışıklı bir dizi oyuncusu neden sosyal medyadan yazan kıza baksın diyeceksinizHaklisiniz da. Ama yine de bir şansınızı deneyecek olsanız napardiniz? Ya da denemeli miyim?
Can Yaman bu dimiiiiii :) seni seniiiiiIyi aksamlar hanımlar
Daha hiç başrol oynamamış, kisa zamandır bu sektörde olan, orta ünlü bir dizi oyuncusuna dm den yürümeyi deneyeceksiniz diyelim. (Asla isim veremem rica ederim sormayın bu tarz konular hep ifsayla bitiyor)Cevap vermesi için ilk ne yazardiniz?
Arda Turan'ın dm den yürümeleri, Danla Bilicin sosyal medyada futbolcuları tuzağa düşürmesi, Özcan Denizin sosyal medyada tanıştığı biriyle görülmesi derken bana bi cesaret geldi
Genç yakışıklı bir dizi oyuncusu neden sosyal medyadan yazan kıza baksın diyeceksinizHaklisiniz da. Ama yine de bir şansınızı deneyecek olsanız napardiniz? Ya da denemeli miyim?
Yok dizi sezon finaliymis tahminimden vazgeçtim. ..Kim Ki yaaCan Yaman bu dimiiiiii :) seni seniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?