Sosyal medyada fotoğraf paylasmak

Görünce mesela ay ne güzel ayarlamış diyorum. Ama ben yapsam sanki iğreti durur gibi geliyor. Kime ne ki diyorum.

cok ince düşüncelisiniz ne güzel fakar bir sürü uygulama var ve instagram dediğimiz yer ise fotograf paylaşma uygulaması. tabiki insanlar kendilerini,manzarayı, cocugunu her konuda herşeyi paylaşabilir ve bu cok “normal”. eğer rahatsız oluyorsanız girmeyin veya kullanmayın derim.

Görünce mesela ay ne güzel ayarlamış diyorum. Ama ben yapsam sanki iğreti durur gibi geliyor. Kime ne ki diyorum.
Yokkk hiç öyle düşünme eğer istiyorsan sen de paylaş. Hikaye dediğimiz şey bi tıkta izleyip geçiliyor kaydır kaydır farklı hikayeler o şekilde hızlıca geçiliyor genelde

Rahatsız olmuyorum. Artık sanal ve reel hayat ayrımı kalmadı mı diye merak ediyorum. Acaba paylaşmak mi gerek diye. Teşekkür ediyorum yorum için

Geçen gün arkadaş ablasının doğum ginü fotoğrafı için yemin ederim abartısız 30 dk müzik seçti , dedim ki sence o müziği dinleyecekler mi

Geçen gün arkadaş ablasının doğum ginü fotoğrafı için yemin ederim abartısız 30 dk müzik seçti , dedim ki sence o müziği dinleyecekler mi
Benim de aynı o şekil dakikalarca hikayesine uygun müzik-efekt arayan, açı ayarlayan arkadaşlarım var. Oysa o hikayeye maksimum kırk saniye bakılıyor hemen kaydır başka hikayeye geçiliyor. Arkadaşlarının hayatını merak edip izleyenler uzun bakabilir ama onun dışında kaydır kaydır o hikaye yirmi saniyede izlenip tüketiliyor zaten

Enteresan...
Sosyal medyaya iletişim aracı olarak bakarım. Şimdiye kadar gördüklerime özenmedim yada iç geçirmedim.

Zaten bazı platformlar fotoğraf paylaşmak amacıyla açılmadı mı? Boş bir sayfa olacaksa çok anlamsız o zaman ne gerek var üye olup telefonu kasmaya..

Kombin, saç - makyaj, kişisel gelişim videoları, soru cevap yapan eczacı-doktorlar, mizah, eski dizi - filmlerden kesitler, dizi film tavsiyeleri, yetenek videoları benim akış bu hayatını paylaşan hesapları takip etmiyorum arkadaşımın hikayesiyse de izler beğenir geçerim

Niye hava atar gibi plsun ki. Kizimla 1000km yapsam arabayla herkese anlatirdim.bu bir basaridir

Darılmayın ama bu konu gerçekten dert edilmeyecek kadar boş bir konu.

Yani sosyal medyanın nesini dert ediyorsunuz herkes tercih ettiği şekilde kullanır. Bunun bir doğrusu yok ki. Doğrular şahıslara göre değişebilir.

ben de yedıgımın ıctıgımın fotografını paylasan bırı degılımdır. Bir arkadasım asosyal mısın demıstı onlara göre paylasmamak bu anlama cıkıyor. Yerimde gezerim de niye sureklı insanların gozuna sokayım ki. Hesabımı kapattım kafam rahat konforum arttı

20 bile fazla,3 bilemedin 5 saniye .

Ben paylaşıyorun arada ama herkesi de ne paylaşmış diye takip etmiyorum. Yani sizinki gibi sadece sosyal medya paylaşımları üzerinden muhabbet açan bir çevrem olsaydı muhtemelen ben de konuya fransız kalırdım.

Herkes de süper havalıymış burada. Sürekli gezip hiçbir şey paylaşmamışlar bravo en cool üye ödülüne hak kazandınız

Ben instagram konseptini seviyorum eski arkadaşlarımızdan haberdar olabiliyoruz böylece, çünkü iş okul vs değiştirince eskiden kalanlarla sürekli haberleşme imkanı olmayabiliyor.

Çoğu zaman da ufkum açılıyor güney afrika güney amerika, uzak doğu gibi gibi gezen çok arkadaşım var. aa oraya mı gitmişler bu ada nerdeymiş, orda ne yemişler, bu tatlı da neymiş vs vs

Kimseye gıptayla ya da kıskançlıkla bakmıyorum ve kötü etkilenmiyorum. O yüzden beni rahatsız etmiyor.

Çok paylaşım yaparım çünkü insta demek paylaşım demek üzülüyorlar diye dışarda da yiyip içmeyip gezmeyelim ben bu tarz şeyleri çok saçma buluyorum sende ilan imkan bende yok bunu ben biliyorsam her türlü üzülüceksem üzülürüm 2 dandirik fotoma mı kaldılar. Kimsede birşey paylaşmiyormuş bakmıyormuş amacınız ne o zaman instada ben kk yı bile insta gibi kullanıyorum

E kime ne zaten. İlla ki derin anlamı olması gerekmiyor. Bu platformlar çekilen fotoğrafları paylaşmak için yapıldı.
Haliyle çektiklerini paylaşıyorsun yani. İnsanların ne düşündüğünü, ilgilenip ilgilenmediğini düşünmek de fazla kasmak bana göre.
Yani bugün mesela akışta srilanka da gezen arkadaşım da vardı, Konya’da etli ekmek yiyen. Biri uzun zaman sonra arkadaşımla buluştum yazmış mesela. Ben şahsen gülen gözlerin olduğu tüm o fotoğrafları da beğenmeyi çok severim. Hava atmak olarak da görmüyorum. Mutlulukların paylaşılması.
Yani mutlu anı koyunca kime neden hava atasınız. Herkesin zaten sosyal çevresi üç
Aşağı beş yukarı denktir. Yani herkes tatile gidiyor herkes arada dışarı çıkıyor. Bunu paylaşınca hava atmıyor yani. Bu bakış bana tuhaf geliyor mesela.

Kahve storylerimizi de alıp def olup gidelim skdldldl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…