Sosyal Medyada Gördüğümüz Hayatlar

Sizi tetikliyorsa öyle hesapları takip etmeyin. Herkesin hayatı bambaşkadır yani o açıdan ne diyelim. Sizin hayat standartlarınızda olmayan da çok insan vardır. Liste böyle uzar gider
Aslında inanın takip etmiyorum ama şu reels kaydırma olayı varya hep orada çıkıyorlar karşıma insan da güzel bir manzara değişik bir ortam görünce izliyor yani sonra benzerleri çıkıp duruyor işte

Influencer görmeye tahammülüm yok ama orta sınıf olup da gezenlerde (biz de dahil) “zaten ne ev alabiliyoruz, ne araba, ne birikim yapabiliyoruz, ne yatırım, bari keyfimize bakalım” kafası oldu, ki haksız değil bu düşünce yani. Bir de insanlar indirimler, kuponlar, hatta bedava uçak bileti kovalıyorlar, burada kazıklanmak yerine uygun yurtdışı tatiller planlıyorlar. Aslında güzel bi planlama ile yapılır.
Yetersizlik hissi çağımızın olmazsa olmazı maalesef, ben de spor yapan ve zayıflayabilen herkese çok imreniyorum sosyal medyada. Hepimizin bir zayıf noktası var farklı farklı. Takip etmemeye çalışın.

Yengeç döktürmüşsün yine

Sosyal medyada aşırı mutlu görünen, sürekli çocuğunu, kocasını kameraya çeken, gözümüze sokarcasına bir şeyler yapan hiçbir influencer ı takip etmiyorum. İmrendiğim için değil, o sahteliği görebiliyorum, kamerayı kapattığında hiçbir şey kamera önündeki gibi değil, midem kaldırmıyor benim. Hatta bazen de komik geliyor. Siz de öyle düşünün, kimse göründüğü kadar iyi ve mutlu değildir sosyal medyada.

Siz de öyle düşünün, kimse göründüğü kadar iyi ve mutlu değildir sosyal medyada.
niye kiz? mutlu insanlar da vardir bu dünyada, daha gamsizlar, daha zenginler, kendine cuk oturan eşi bulanlar, kendi anneliginden ve yetistirdigi cocuktan memnun olanlar..
"sosyal medyada paylasim yapan kimse o kadar mutlu degil, kamera kapaninca suratlar asılıyor" önermesi bence dogru degil

Ben influcerları taktir ediyorum. Mesela ünlü bir makyaj influcerı annemin arkadaşının kızı ablasıyla sınıf arkadaşıydım. Kız o zaman küçükken bile görünür olmaya o kadar meraklıydı ki ilk okulda kendisini annesini babasını ikna edip ajansa yazdırmıştı. Sonra yürüdü gitti, hatta instagramda görünce şok olmuştum youtube videoları falan da çok çekmiş zamanında. Bence bu da bir iş ve trend yakalamak. Benim ailemin de maddi durumu iyidi mesela iyi giyinirdik, güzel yerlere tatile giderdik annemle . Hiç aklıma video çekip youtubeda paylaşmak gelmediyi bırak öyle bir şeyden haberim dahi yoktu. Ben bu işi ilk yapanların parayı kırdıgını sonrakilerin de artık iyi kötü reklamla döndürdüğünü düşünüyorum. Normal arkadaşlarıma da gelince hepsi benle aynı düzeyde. Rahat bir iş yeriniz varsa yazın haftasonlarını birleştirip sonrasında da bir hafta yıllık izin alabilirsiniz.

Kesinlikle katılıyorum :)

Bilmem bana öyle geliyor :) Evin içinde ve gittiğin her yerde video açıp sürekli kameralara oynamak çok sağlıksız geliyor bana. Mutlu biri bunu yapmaz benim fikrimce :) Böyle birinin eşi veya çocuğu olmak da istemezdim. Bir de reelslerin editleme işleri vakit alan bir şey. Bunu yapacak bi asistanı varsa bilemem tabi.

Çoğunun mesleği olmuş 100k üzeri takipçili olanlar gezecek ki video dan para kazansın direkt meslek yani
Bakıp bakıp üzülmeyin
Gerçek hayat böyle değil gerçekten işe gidip geliyoruz çocuk bakıyoruz yemek yapıyoruz arasıra geziyoruz

Kim beyi ispatlamaya çalışırcasına bir şeylerini paylaşıyorsa onda o eksiktir imza kaşe ! Mesela biz de bir salak sonradan görme gösteriş budalası kuzen var. İzmirde gidip beymenin vakkonun önünde fotoğraf çekiyor ama eve gidip fasülye ayıklıyor ayıcıklı donuyla. Ağzına bi çakabilsem keşke

İnsanlarsa kesinlikle şu psikoloji var. Madem ev araba alamıyoruz bu parayla günü birlik hayatımızı yaşayalım. Yani yatırımlarını eğlenceye yapıyorlar artık

Kendisini olmadığı biri gibi göstermeye çalışan tiplerden iğreniyorum. ‘Tatil valizimizi hazırlayalım !!!!’ Diyip valizin içine ne hikmetse hep markası görünecek şekilde azara mango etiketleri poşetleri koyup , dyson airwrap koyup story atan insan bence maldır

Onlar gezdiklere yere para mı veriyor sanıyorsunuz hepsi anlaşmalı reklam için bedavaya gidiyor be hayatları inanın çok mutsuz ö gösterdikleri gibi değil akıllı olun takmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…