Sosyal medyada küfürlü paylaşım yapan hemcinsler

Kizlar sosyal medyada küfürlü paylasim yapan kizlar gercekten cok itici... Siz ne düşünüyorsunuz ya anlamıyorum tamam insan sinirlenir de paylasim yaparak ne bilim garip geliyor.

çok ciddi bir dertmiş gerçekten allah yardımcın olsun kardeş. Bikaç gün siteden uzak kalmak da şimdi dert olur ona da ayrı konu açarsın.

Küfür kadına da erkeğe de yakışmaz ama bundan bize ne, size ne, kime ne?

Kizlar sosyal medyada küfürlü paylasim yapan kizlar gercekten cok itici... Siz ne düşünüyorsunuz ya anlamıyorum tamam insan sinirlenir de paylasim yaparak ne bilim garip geliyor.
Hemcins olmasına gerek yok, bu kadar cinsiyetçi bakmayalım. Böyle durumlarda da "tabi erkek yapınca da kötü de kadınlara hanım hanımcık olmak daha çok yakışıyor," tarzı şeyler söyleyenlerin ağzına kürekle geçirmek istiyorum. Günümüzde özellikle belli bir jenerasyon nokta virgül kullanır gibi küfrediyor, bence de rahatsız edici. Bir şeylere sürekli küfretmek de bana kendini ifade edememenin getirdiği acizliğin bir izdüşümü gibi geliyor. Bir de bu konunun yeri burası değil. Hiçbir Başlığa Uymayan Yazılar'a açılması uygun olurdu.

Bize ne bacım? Çok gereksiz bir konu değil mi şu an bu konu? İtici geliyorsa engelle bakma. Bence canın sıkılıyor. Git ekmek falan yap

Küfrü eden herkes bana itici de
Banane diyorum ben o karakterlerle pek isim olmaz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…