- 26 Nisan 2020
- 9
- -23
- 1
- 35
- Konu Sahibi aylanur_inci
-
Sadece hemcinsleriniz mi itici geliyor?Kizlar sosyal medyada küfürlü paylasim yapan kizlar gercekten cok itici... Siz ne düşünüyorsunuz ya anlamıyorum tamam insan sinirlenir de paylasim yaparak ne bilim garip geliyor.
Kizlar sosyal medyada küfürlü paylasim yapan kizlar gercekten cok itici... Siz ne düşünüyorsunuz ya anlamıyorum tamam insan sinirlenir de paylasim yaparak ne bilim garip geliyor.
Hemcins olmasına gerek yok, bu kadar cinsiyetçi bakmayalım. Böyle durumlarda da "tabi erkek yapınca da kötü de kadınlara hanım hanımcık olmak daha çok yakışıyor," tarzı şeyler söyleyenlerin ağzına kürekle geçirmek istiyorum. Günümüzde özellikle belli bir jenerasyon nokta virgül kullanır gibi küfrediyor, bence de rahatsız edici. Bir şeylere sürekli küfretmek de bana kendini ifade edememenin getirdiği acizliğin bir izdüşümü gibi geliyor. Bir de bu konunun yeri burası değil. Hiçbir Başlığa Uymayan Yazılar'a açılması uygun olurdu.Kizlar sosyal medyada küfürlü paylasim yapan kizlar gercekten cok itici... Siz ne düşünüyorsunuz ya anlamıyorum tamam insan sinirlenir de paylasim yaparak ne bilim garip geliyor.
Küfrü eden herkes bana itici deKizlar sosyal medyada küfürlü paylasim yapan kizlar gercekten cok itici... Siz ne düşünüyorsunuz ya anlamıyorum tamam insan sinirlenir de paylasim yaparak ne bilim garip geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?