Acaba sosyal medyada özel mesaj atan erkekler ne kadar ciddiye alınabilir? Akıllı olanlar arkadaşlarını gizliyor, ama bazıları ya bilmediğinden gizlendiğini ya da sakınca görmediğinden gizlemiyor. Son zamanlarda yazanların profiline bakıyorumda, sadece kadınları takip ediyorlar. Arkadaşım ailesini takip ediyordur diyor ama ben pek ihtimal vermiyorum.
Bir de nedense karşıma kanlı canlı biri çıkmıyor, maalesef bunu sağlayacak ortamımda yok. Arkadaşım belki senin kaderinde sosyal medyadan birini bulmak var diyor. Ve bir sürü böyle tanışıp mutlu evlilik sürdürenleri örnek veriyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Bazen acaba kendi kısmetimi kendim mi kapatıyorum diye düşünüyorum.
Bir de nedense karşıma kanlı canlı biri çıkmıyor, maalesef bunu sağlayacak ortamımda yok. Arkadaşım belki senin kaderinde sosyal medyadan birini bulmak var diyor. Ve bir sürü böyle tanışıp mutlu evlilik sürdürenleri örnek veriyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Bazen acaba kendi kısmetimi kendim mi kapatıyorum diye düşünüyorum.