- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Okumuyor veya calısmıyor musunuz?Ablam var diye kimse beni birileriyle tanıştırmak istemiyor, yani evlenmek istiyorsam kendim bulacağım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okumuyor veya calısmıyor musunuz?Ablam var diye kimse beni birileriyle tanıştırmak istemiyor, yani evlenmek istiyorsam kendim bulacağım :)
Sosyal medyada tanışıp evlenenler, milyonda bir. Ortak arkadaş vasıtası ile oluyor. O her önüne gelene iş atan abazaları dikkate almayın çoğu da öyle.
Okumuyor veya calısmıyor musunuz?
yani evde degılsınız butun gun.Okurken gözüm kimseyi görmedi. Çalıştığım yerde de çalışma arkadaşlarımdan hariç kimseyle karşılaşmıyorum. Sekiz saat boyunca büromdayım, bir de erkeklere karşı güvensiz bir kadınım.
Sanaldan tanisip evlendim artik face instagram gibi ortamlarda tanisip arkadas sevgili oluyor insanlar reelde tanisipda kendini bambaska tanitan da olabiliyor gorucu usulu evlenennler esinin bambaska seylerini evlenince ogreniyor bunlar hep sans onemli olan iyi gozlem yapabilmek kendini hemen kaptirmamak
yani evde degılsınız butun gun.
Burodan cikınca arkadaslarınızla cıkın kahve ıcın sınemaya gıdın, bırıyle tanısmak ıcın degıl sosyallesmek ıcın.
Hayat erkeklerden ibaret degıl, kaliteli vakit hayatımızda erkek yokken de gecırılır.
Kısmet isine gelince nerde karsınıza cıkacagı hıc belli olmaz.
Konusmalarina gore hareket ettim zaten en basta sapitan tiplerdense aninda engellerim baktim dogru duzgun konusuyor arkadas olarak sohbet etmeye basladim o hayatindan bahsetti ben ayni sekilde sonra yuzyuze gorusmek istedi geldi biyerde oturduk konustuk sonrasinda devam etti ailemle gorusmeyi istedi oyle boyle derken bir baktim evlendik 4 sene oldu birde oglum var:)Zaten zor güvenen biriyim, kendimi kolay kolay kaptırmam diye düşünüyorum. Ben sanaldan tanışmaya hiç sıcak bakmıyorum ama arkadaşım bir şans ver deyince sizlerin de fikirlerini öğrenmek istedim. Ben karşımda ki insanı hiç didik didik etmediğim için bazı şeyleri görememekten korkuyorum.
Sormadım mahsuru yoksa sizin tanışma nasıl gerçekleşti? Nasıl güvendiniz?
Hiç tanımadığım biri bana sosyal medyadan zınk diye sırf tanışma amaçlı mesaj atsaydı, oldukça yoklukta olduğunu düşünürdüm. Hiçbirimiz toplumdan izole dağ başında yaşamıyoruz. İnsan durakta birini görür, bakışını, oturuşunu, ne bileyim çantayı tutuşunu filan bile beğenebilir, tanışmak isteyebilir, bu durumlar bana normal geliyor da, sosyal medyadan, katalogdan ürün beğenir gibi fotoğraflardan birilerini beğenip eklemek hiç normal gelmiyor. Hatta ürkütücü geliyor. Arada öyle ava çıkanlar bana da denk geliyor, direkt basıyorum engeli. Biri çok nazik cümlelerle gelmişti ama. Bir ona açıklama yaptıydım; kardeş yanlış geldin, hedef kitlen ben olamam, evli iki çocuklu kadınım. Hadi rastgele, diye. Teşekkür etti, gitti.![]()
Konusmalarina gore hareket ettim zaten en basta sapitan tiplerdense aninda engellerim baktim dogru duzgun konusuyor arkadas olarak sohbet etmeye basladim o hayatindan bahsetti ben ayni sekilde sonra yuzyuze gorusmek istedi geldi biyerde oturduk konustuk sonrasinda devam etti ailemle gorusmeyi istedi oyle boyle derken bir baktim evlendik 4 sene oldu birde oglum var:)
Kız kıza tatildeyken donup bir erkege bakmamakta normal degıl yalnızZaten erkeksiz yaşanabileceğini savunan biriyim ben. 32 yaşında hala bekarım. İstesem çoktan evlenirdim ama benim önceliklerim hep farklı oldu. Arkadaşlarımla buluşur ve tatile de çıkarız ama hiç birimiz erkeklere dönüpte bakmayızAslında bir erkekle yapabileceğime inanmıyorum ama anne olmak istiyorum
tabi allah nasip etmezse, yapacak bir şey yok...
Kimseye güvenmeyin zaten. Sokakta yanınıza yanaşan adam da ürkütücü gelir tabi, ülkede erkek cinsinin çoğu sapık, şiddete meyilli vs. Ama işte en azından karşınızda ne cins bir insan var bir fikriniz oluyor. Sosyal medyadakilerse tamamen bin bilinmeyenli denklem. O bana daha korkutucu geliyor.Öyle bir çağdayız ki sokakta gelip bana biri tanışmak istiyorum diyince ya da beni beğenerek süzünce bundan hoşlanmıyorum, topuklayarak kaçıyorumkimseye güven kalmadı. Biri de bana allah sahibine bağışlasın, maşallah yazmış
![]()
Kız kıza tatildeyken donup bir erkege bakmamakta normal degıl yalnız
Allah gonlunuze göre versin, sosyal medyadan tanısmanıza sıcak bakmiyorum kendi adıma. Sevgiler.
Ozaman kimseyle tanısmanıza gerek yok böyle mutlusunuz demek sızBen de sıcak bakmıyorum. Niye normal olmasın kiErkekleri benim gözüm gerçekten görmüyor, kendimden ümitli değilim bu yüzden
bir erkek arkadaşım hatta fark ettimde üniversitede hiç bir erkeğe bakmıyorsun demişti, bu durum onun aşırı tuhafına gidiyordu. Lakin ben okurken hiç bir erkekle uğraşamayacağıma karar vermiştim.
Kimseye güvenmeyin zaten. Sokakta yanınıza yanaşan adam da ürkütücü gelir tabi, ülkede erkek cinsinin çoğu sapık, şiddete meyilli vs. Ama işte en azından karşınızda ne cins bir insan var bir fikriniz oluyor. Sosyal medyadakilerse tamamen bin bilinmeyenli denklem. O bana daha korkutucu geliyor.
Amin sagolun:) kismetin nereden gelecegi belli olmaz:) sanal veya reel hic farketmiyor gercekten iyi insan heryerde iyidir..disarida biri gelse tanissa numara istese cekinirsiniz verseniz nasil verdin guvendim derler:) ayni arkadas ortaminda veya akrabalardan birinin vasitasiyla tanisip goruseceksiniz buda yuzde yuz garanti vermez o kisinin karakteri hakkinda iliskide bambaska biri olabilir ben hep diyorum iliskiler evlilikler yuzde 50 sans:)geri kalanida kisinin dogru analiz yapabilmesi tanistiginiz yerin cok onemi yok yani:)oğlunuzu allah size bağışlasın. İşte böyle güzel örneklerde var. Benim bir tanıdığımda sosyal medyadan tanışıp evlendi. Ben böyle şeylere sıcak bakmadığımdan çoğu sen kesin sosyal medyada tanışıp evleneceksin diyor
![]()
Ozaman kimseyle tanısmanıza gerek yok böyle mutlusunuz demek sız![]()