Sosyal medyada özelden yazan erkekler

Evet mutluyum cidden. Çoğu bu umursamaz tavırlarımı doğru bulmuyor. Biliyorsunuz bizim kadınlarımız evlenince tamamlandığımızı düşünüyor. Üzülerek inşallah evlenirsin diyene dünyanın sonu değil diyorum. Evlenmeden ölürsemde kahrolmam, erkek kahrı çekmeden öldüm derim 😂 herkes bana uzaylıymışım gibi bakıyor bu yüzden 🤦🏻‍♀️ Bu arada gezdiğim arkadaşlarımda evlenmek istemiyor 😁 dillere düştük diyebilirim.
Nedense karsıma kanlı canlı bırı cıkmıyor malesef, yazdıgınız ıcın konunuzda ben evlenmek ıstedıgınızı hayatınızda kimse yok diye uzuldugunuzu dusundum. Malesef genelde uzulunce yazılır ya.

Madem siz böyle mutlusunuz Rabbım de daim etsin ınsallah

Nedense karsıma kanlı canlı bırı cıkmıyor malesef, yazdıgınız ıcın konunuzda ben evlenmek ıstedıgınızı hayatınızda kimse yok diye uzuldugunuzu dusundum. Malesef genelde uzulunce yazılır ya.

Madem siz böyle mutlusunuz Rabbım de daim etsin ınsallah

Bu duruma şaşırıyorum sadece. Ve kendim tanışıp evlenmeyi daha doğru buluyorum. Ne sanalda tanışmaya ne de görücü usulüne sıcak bakıyorum. Son zamanlarda da rüyalarımda evlendiğimi gördüğümden, acaba doğru kişi karşıma çıksa nasıl anlayacağım diye kendimi sorguluyorum. Konuyu birazda bu yüzden açtım. Malum bana bakan erkekten rahatsız oluyorum, yanaşanı tersliyorum 😂 yani kabul ediyorum zor bir insanım. Ve nedense kendimi evli olarak hiç düşünemiyorum 🤔

Bu duruma şaşırıyorum sadece. Ve kendim tanışıp evlenmeyi daha doğru buluyorum. Ne sanalda tanışmaya ne de görücü usulüne sıcak bakıyorum. Son zamanlarda da rüyalarımda evlendiğimi gördüğümden, acaba doğru kişi karşıma çıksa nasıl anlayacağım diye kendimi sorguluyorum. Konuyu birazda bu yüzden açtım. Malum bana bakan erkekten rahatsız oluyorum, yanaşanı tersliyorum 😂 yani kabul ediyorum zor bir insanım. Ve nedense kendimi evli olarak hiç düşünemiyorum 🤔
Zaten herkes evlenmek zorunda degil. Bazısı evlenmek bazısı cocuk istemez. Bu cok normal.

Amin sagolun:) kismetin nereden gelecegi belli olmaz:) sanal veya reel hic farketmiyor gercekten iyi insan heryerde iyidir..disarida biri gelse tanissa numara istese cekinirsiniz verseniz nasil verdin guvendim derler:) ayni arkadas ortaminda veya akrabalardan birinin vasitasiyla tanisip goruseceksiniz buda yuzde yuz garanti vermez o kisinin karakteri hakkinda iliskide bambaska biri olabilir ben hep diyorum iliskiler evlilikler yuzde 50 sans:)geri kalanida kisinin dogru analiz yapabilmesi tanistiginiz yerin cok onemi yok yani:)

Benimki şansa ve kadere kaldı artık, çünkü karşımda ki insanı hiç sorgulamam ben. Sanal reel bilmem ama inşallah doğru insanı anlar ve terslemem 😃 kötü insanlar ise dilerim bizden hep uzak olsun. Bıraksam arkadaşlarım beni ailelerinden biriyle yüz kez evlendirmişti ama ben istemedim. Bu yaşa kadar evlenmemişim bu saatten sonra da hiç bir isteğimden ödün vermem. Evlenebilmek için bir şeylere göz yumacak biri değilim.

Zaten herkes evlenmek zorunda degil. Bazısı evlenmek bazısı cocuk istemez. Bu cok normal.

Evlenmezsem annem ve ailede ki herkes yasa boğulur 😅 Ben allahtan hayırlısını istiyorum, o isterse evlenir istemezse de evlenmem. Bunlar cidden nasip kısmet işi.

Sosyal medyada yazan kişi ile ortak arkadaşınız varsa bi ihtimal. Ama diğer türlü ise emin olun 10 larca kişiye yazıyorlar

Evlenmezsem annem ve ailede ki herkes yasa boğulur 😅 Ben allahtan hayırlısını istiyorum, o isterse evlenir istemezse de evlenmem. Bunlar cidden nasip kısmet işi.
Bisey olmaz herkes kendi hayatından sorumlu Kımsenın yas tutacağını sanmıyorum. Hayırsız bir evlilikten hayırlı bekarlık evladır.

Acaba sosyal medyada özel mesaj atan erkekler ne kadar ciddiye alınabilir? Akıllı olanlar arkadaşlarını gizliyor, ama bazıları ya bilmediğinden gizlendiğini ya da sakınca görmediğinden gizlemiyor. Son zamanlarda yazanların profiline bakıyorumda, sadece kadınları takip ediyorlar. Arkadaşım ailesini takip ediyordur diyor ama ben pek ihtimal vermiyorum.

Bir de nedense karşıma kanlı canlı biri çıkmıyor, maalesef bunu sağlayacak ortamımda yok. Arkadaşım belki senin kaderinde sosyal medyadan birini bulmak var diyor. Ve bir sürü böyle tanışıp mutlu evlilik sürdürenleri örnek veriyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Bazen acaba kendi kısmetimi kendim mi kapatıyorum diye düşünüyorum.
Arkadaşınız iyi gaz veriyor ama kendi evlenir miymiş sosyal medya aşkı ile

Sosyal medyada yazan kişi ile ortak arkadaşınız varsa bi ihtimal. Ama diğer türlü ise emin olun 10 larca kişiye yazıyorlar

Aynen ben de bir çok kişiye yazdıklarını düşünüyorum ama burada bir üyenin yazdığı gibi evlenip mutlu olanda çıkıyor. Lakin bunun için güvenmek lazım karşındakine, o da ben de yok 😁

Arkadaşınız iyi gaz veriyor ama kendi evlenir miymiş sosyal medya aşkı ile

Bir tanışma sitesine üye kendisi ama artık oradanda ümidi kesti. Bir çok tanıdığı internetten tanışıp evlendiği için kendisi sanaldan tanışmaya sıcak bakıyor.

Bir tanışma sitesine üye kendisi ama artık oradanda ümidi kesti. Bir çok tanıdığı internetten tanışıp evlendiği için kendisi sanaldan tanışmaya sıcak bakıyor.
Benim eski eşim beni sevgili nişanlı ve evli iken onlarca kadınla aldatmış. Allah ım bi tatlı sözler etmiş. Ta ki kadınlar ona çıplak resim atana kadar. Sonra sex muhabbetleri... sonra eşim basmış engeli. Demem o ki her türlü sapık Çıkar oralardan. Ve oralarda yazanlar da aynı anda 1456358949 kişiye de yazıyor. Bence canlısı bile fos çıkarken sanal tanışma daha riskli olsa gerek

Benim eski eşim beni sevgili nişanlı ve evli iken onlarca kadınla aldatmış. Allah ım bi tatlı sözler etmiş. Ta ki kadınlar ona çıplak resim atana kadar. Sonra sex muhabbetleri... sonra eşim basmış engeli. Demem o ki her türlü sapık Çıkar oralardan. Ve oralarda yazanlar da aynı anda 1456358949 kişiye de yazıyor. Bence canlısı bile fos çıkarken sanal tanışma daha riskli olsa gerek

Rabbim bizi böylelerinden korusun ama şunuda unutmamak lazım, bu insanlar reelde de biriyle tanışabilir.. ya da benim reelde tanıştığım sosyal medyada herkese yürüyen biridir, bunları asla bilemeyiz. Reel sanal fark etmez, erkeklere her türlü güvenemiyorum.

Aranıyorlar çünkü. Hangisi geri dönüş yaparsa ona yürüyecek. Sıkılana kadar konuşacak, takılacak.

eski okul arkadaslarınız ın tamamını bulup ekleyin lisede dahil ..sonrasında kimler ne durumda hala bekar olan varmı inceleyin meraba neler yapiyorsun hatirladın mi beni msjlar atın . Arkadasinın arkadaslarını inceleyip bekar olanları da ekleyin. Sonrasında foto atın ben kahvem ve yalnızlıgım seklinde paylasim yapin kendi kısmetınızı kendiniz edinin artık kolay degil es bulmak ... nice arkadasim var bu benim esim olacak deyip kendi kısmetini yaratan onun dısında diger tum adaylara itibar etmeyin.. yalnızlık allaha mahsus hepsini gec sizinde anne olmak hakkınız ... kız erkegin pesinden kosmaz mantıgiyla evlenmek cok zor heleki simdiki erkekler kendilerinden daha kucuk kizlarla iletisim kuruyor....

Bu güven ve inanma kavramlarının real hayat ve sanal hayat ile alakası hiç yok. Real hayatta tanıştığımız insan da sosyal medya kullanabilir. Real hayatta tanışıp sanal alemde de elbette tanıştıkları olabilir. Kısaca insan yanındakine bile güvenemezken sanal hayli hayli zorlaşıyor. Ve gerçek hayatta işini gücünü doğru belirten insanın içinden nasıl bir kişilik çıkartacağı muamma, sanal alemde belki yalan yanlış şeylerde söyleyebilir. Çeşitli çeşitli her insan modelinden var.
O yüzden özelden mesaj atan erkek modelini bir güzel incelemekte fayda var. Mesela;
Takipçilerine ve takip ettiklerine bak. Paylaşımlarına beğeni sayısına yorumlarını incelemek (sahte mi değil mi) şeklinde.
Ailesinden kimler var yok ona da dikkat etmek gerekir. Ve gerekirse facebook veya herhangi bir sosyal platformlarında aratmak böyle birisi var mı diye.

Benim eski sevgilim fake hesap açmış. Yememiş içmemiş takipçi kasmış, fotoğraf yüklemiş öyle bir emek harcamış ki sahte olduğunu bilmek imkansızdı. Çok şükür zekamı seveyim iletisimi kurdum konuştuk sabaha kadar. Sabah olmadan gecenin bir yarısı dedim ki lütfen anlık atar mısın? Bu bana şimdi anlık atamam ama dün çektiğimi atayım dedi. Tamam dedim aynadan çekilmiş elinde iphone var. Teşekkür ettim ama ss almıştım. Sonra ben bu fotoğrafı tanıttım birde ne göreyim futbolcu çıktı. Çaktırmadım. Konuşmaya devam ettim “hadi bana anlık at” dedim. Bu anlık attı ama allahın safı gecedeyiz anlık attığı fotoğraf gündüz. Birde açıklama yazıp açıklamanın yanına koyduğu emoji android tarzı emoji iphone değil. En sonunda bunun gerçek hesaplarına futbolcuyu, android ve iphone emojilerini yan yana koyup koleksiyon yaptım attım. “Helal olsun nasıl anladın” diyor. Bazen gerçekten böyle deliler çıkabiliyor dikkat edin.

Sosyal medyada özelden yazan erkekler hakkında ne düşünüyorum ? Bilmem ben bana sosyal medyada özelden yazan biriyle evlendim. İsteme öncesi bir kez gördüm. 🙈

Dm den "merhaba tanisalim mi?" diyen birine nasil guvenilebilir ki? Amaclari takilmak olur onlarin

Back
X