Sosyal medyada özelden yazan erkekler

Ben öncelikle bir kadının evli yada bekar be olursa olsun kendiyle barışık ve her durumda kendine yetebilen bir insan olması taraftarıyım. Evlilik evet çok güzel bir olay ve inşallah herkes gönlüne göre biriyle tanışıp evlenir. Ama sizin önce korkularınızı halletmeniz gerekli diye düşünüyorum. Bu şekilde sürekli güvenmiyorum erkekler güvenilmez şeklinde düşünürseniz karşınıza da öyle tipler çıkar. Ben çekim yasasına inanıyorum galiba😊

eski okul arkadaslarınız ın tamamını bulup ekleyin lisede dahil ..sonrasında kimler ne durumda hala bekar olan varmı inceleyin meraba neler yapiyorsun hatirladın mi beni msjlar atın . Arkadasinın arkadaslarını inceleyip bekar olanları da ekleyin. Sonrasında foto atın ben kahvem ve yalnızlıgım seklinde paylasim yapin kendi kısmetınızı kendiniz edinin artık kolay degil es bulmak ... nice arkadasim var bu benim esim olacak deyip kendi kısmetini yaratan onun dısında diger tum adaylara itibar etmeyin.. yalnızlık allaha mahsus hepsini gec sizinde anne olmak hakkınız ... kız erkegin pesinden kosmaz mantıgiyla evlenmek cok zor heleki simdiki erkekler kendilerinden daha kucuk kizlarla iletisim kuruyor....

Önerileriniz için teşekkür ederim ama bunlar asla yapmayacağım ve karakterime ters şeyler. Bunları yapacağıma evlenmemeyi tercih ederim açıkçası. Kimsenin peşinde evlenmek için koşacak değilim ki zaten benim biriyle evlenmeye karar vermem çok zor olur.

Zaten kendi yaşıtları ile evlenmek istemeyen ve kendinden yaş yaş küçük kadınlarla evlenmek isteyen erkeklerden ben iğreniyorum, o yüzden onlarla evlenmemek benim için daha iyi. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Mutsuz değilim. Sadece son zamanlarda rüyamda evlendiğimi gördüğümden acaba karakterim yüzünden doğru insanı elimden kaçırır mıyım diye kendimi sorguluyorum.

Sosyal medyada özelden birine yazanin ,baskalarina da yazdigini yüzde yüz düsünüyorum.Asla güven telkin etmiyorlar.Bazilari onlara sırtlan lakabini takmis.Bi sürü taktikleri varmis.ilk kurulan sosyal medya sitesinde (adini vermeyim) su an kalite yerlerde zaten.Insanlar vitrine cikarir gibi fotolarini koyuyor koca koca.Altta arkadas onerilerinde sec birini der gibi ,pazar yeri gibi gorunuyorlar.Cok itici buluyorum.Akli basinda,ne istedigini bilen birinin asla böyle bir sey yapmayacagini dusunuyorum.Mutlaka istisnalar vardir ,şu ordan buldu evlendi ,cok mutlular vs diye ama geneli degismez.Karsiniza gercek hayatta gonlunuze göre biri cikar insallah.

Eskiden Sosyal medyaya sırf gırgır için girer, kimseye de güvenmez inanmazdım. Herkes sahte, yalancı, güvenilmez gelirdi... ta ki eşimle tanışana kadar. Biz eşimle sosyal medyadan tanışıp mutlu olan ender çiftlerdeniz ☺ hatta o değil ben yazmıştım ilk. Yani ordan evlilik olmaz, kimseye güvenilmez diye de birşey yok. Ha ama bu tabiki herkese güvenilir anlamına gelmiyor, bana göre hala ordaki insanların %90ı yalancı kimse doğruyu söylemiyor. Sanal ortam sonuçta... Ama ordan tanışıp, ilişkilerini gerçeğe taşıyıp mutlu olan insanlar da yok değil. Bir nevi kumar gibi düşünün:) tamamen şans. Reelde de öyle evlilik, bilemiyorsun ki karşındaki insanın nasıl çıkacağını? Biz dürüst olanlarına denk geldik hepsi bu ☺️

Son düzenleme:
Bu güven ve inanma kavramlarının real hayat ve sanal hayat ile alakası hiç yok. Real hayatta tanıştığımız insan da sosyal medya kullanabilir. Real hayatta tanışıp sanal alemde de elbette tanıştıkları olabilir. Kısaca insan yanındakine bile güvenemezken sanal hayli hayli zorlaşıyor. Ve gerçek hayatta işini gücünü doğru belirten insanın içinden nasıl bir kişilik çıkartacağı muamma, sanal alemde belki yalan yanlış şeylerde söyleyebilir. Çeşitli çeşitli her insan modelinden var.
O yüzden özelden mesaj atan erkek modelini bir güzel incelemekte fayda var. Mesela;
Takipçilerine ve takip ettiklerine bak. Paylaşımlarına beğeni sayısına yorumlarını incelemek (sahte mi değil mi) şeklinde.
Ailesinden kimler var yok ona da dikkat etmek gerekir. Ve gerekirse facebook veya herhangi bir sosyal platformlarında aratmak böyle birisi var mı diye.

Benim eski sevgilim fake hesap açmış. Yememiş içmemiş takipçi kasmış, fotoğraf yüklemiş öyle bir emek harcamış ki sahte olduğunu bilmek imkansızdı. Çok şükür zekamı seveyim iletisimi kurdum konuştuk sabaha kadar. Sabah olmadan gecenin bir yarısı dedim ki lütfen anlık atar mısın? Bu bana şimdi anlık atamam ama dün çektiğimi atayım dedi. Tamam dedim aynadan çekilmiş elinde iphone var. Teşekkür ettim ama ss almıştım. Sonra ben bu fotoğrafı tanıttım birde ne göreyim futbolcu çıktı. Çaktırmadım. Konuşmaya devam ettim “hadi bana anlık at” dedim. Bu anlık attı ama allahın safı gecedeyiz anlık attığı fotoğraf gündüz. Birde açıklama yazıp açıklamanın yanına koyduğu emoji android tarzı emoji iphone değil. En sonunda bunun gerçek hesaplarına futbolcuyu, android ve iphone emojilerini yan yana koyup koleksiyon yaptım attım. “Helal olsun nasıl anladın” diyor. Bazen gerçekten böyle deliler çıkabiliyor dikkat edin.

Maşallah size bu devirde böyle sizin gibi açıkgöz olmak lazım ama ben maalesef hiç enerjimi böyle şeylere harcamak istemiyorum, harcamak istemediğim için mümkün mertebe böyle şeylerden uzak duruyorum ama nereye kadar böyle karşımdakine güvenmeden olacak bu işler. Benim için evlilik demek anne olma şansına kavuşmak demek, tabi allah nasip ederse anne olmayı, yoksa çokta sıcak baktığım bir şey değil.

Çoğu bir de takip ettiği kişileri saklıyor, en son iki yazan saklamamış... Takip ettiklerine bakılınca ve 'single' detayını ve kadınlardan hoşlanıyorum ibaresini gördükten sonra zaten çokta kurcalamaya gerek yok olayı :)

Sosyal medyada özelden yazan erkekler hakkında ne düşünüyorum ? Bilmem ben bana sosyal medyada özelden yazan biriyle evlendim. İsteme öncesi bir kez gördüm. 🙈

Merak ettim ilk mesajını hatırlıyor musunuz? Ben kimseyi ciddiye alamıyorum sosyal medyada. Diyorum ya bir aklı selim insan yazdı, o da herkese yazan biri çıktı. Öyle görünüşe ve aklı selim ve bilgili konuşana da güvenilmezmiş... Zaten böyle insanlar sosyal medyanın adını çıkarıyor ya... Kendilerini evlilik programında sanıyorlar.

Acaba sosyal medyada özel mesaj atan erkekler ne kadar ciddiye alınabilir? Akıllı olanlar arkadaşlarını gizliyor, ama bazıları ya bilmediğinden gizlendiğini ya da sakınca görmediğinden gizlemiyor. Son zamanlarda yazanların profiline bakıyorumda, sadece kadınları takip ediyorlar. Arkadaşım ailesini takip ediyordur diyor ama ben pek ihtimal vermiyorum.

Bir de nedense karşıma kanlı canlı biri çıkmıyor, maalesef bunu sağlayacak ortamımda yok. Arkadaşım belki senin kaderinde sosyal medyadan birini bulmak var diyor. Ve bir sürü böyle tanışıp mutlu evlilik sürdürenleri örnek veriyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Bazen acaba kendi kısmetimi kendim mi kapatıyorum diye düşünüyorum.

Çok nadirdir sosyal medyadan doğru dürüst birini bulan. Ne bileyim çok güvenilir gelmiyor bana.

Asla guvenme tanıdık yoksa arada
Benım facem ve ınstagramda o kadar mesaj var kı
Hemde kızımla resımlerım oldugu halde yazmıslar
Resmımın üstüne sıır yazan var oyle atmıs
Bunlar sapık kesın
Fake hesap falanda degıller gözü donmüş bu sapıkların evlı çocuklu genc yaslı fatketmıyor ınan

Sosyal medyada özelden birine yazanin ,baskalarina da yazdigini yüzde yüz düsünüyorum.Asla güven telkin etmiyorlar.Bazilari onlara sırtlan lakabini takmis.Bi sürü taktikleri varmis.ilk kurulan sosyal medya sitesinde (adini vermeyim) su an kalite yerlerde zaten.Insanlar vitrine cikarir gibi fotolarini koyuyor koca koca.Altta arkadas onerilerinde sec birini der gibi ,pazar yeri gibi gorunuyorlar.Cok itici buluyorum.Akli basinda,ne istedigini bilen birinin asla böyle bir sey yapmayacagini dusunuyorum.Mutlaka istisnalar vardir ,şu ordan buldu evlendi ,cok mutlular vs diye ama geneli degismez.Karsiniza gercek hayatta gonlunuze göre biri cikar insallah.

Şahsen ben facebook hesabını üniversite için açtım çünkü hocalarla iletişim kurmak için lazımdı. Üniversite bittiğinden beri de öyle paylaşım yapmam, sadece ilgimi çeken sayfaları takip ediyorum. Şunu da söyleyeyim bir mecrada sohbet ettiğim kadın arkadaşlarla başka bir şehirde buluştuğum oldu ama kadınlar bu yönden daha güvenilir tabi. İki kişiyle hala yazışıyorum, çünkü başka ülkedeler. Yani güzel dostluklarda çıkıyor ortaya. İkisine de çok güvenirim.

Asla guvenme tanıdık yoksa arada
Benım facem ve ınstagramda o kadar mesaj var kı
Hemde kızımla resımlerım oldugu halde yazmıslar
Resmımın üstüne sıır yazan var oyle atmıs
Bunlar sapık kesın
Fake hesap falanda degıller gözü donmüş bu sapıkların evlı çocuklu genc yaslı fatketmıyor ınan
Asla güvenme diye birşey yok bence, ha herkese mesaj yazan adamlar sapıklar için tamam ama dediğim gibi ben de eşimle sosyal medyadan tanıştım. Tamam, herkese benim gibi iyisi denk gelmeyebilir ama ordan asla kimseyle tanışılmaz diye de birşey yok. Binde bir bile olsa gerçekten dürüst insanlar olabilir, eğer kaderinde varsa ordan biriyle tanışmak olur zaten.

Asla güvenme diye birşey yok bence, ha herkese mesaj yazan adamlar sapıklar için tamam ama dediğim gibi ben de eşimle sosyal medyadan tanıştım. Tamam, herkese benim gibi iyisi denk gelmeyebilir ama ordan asla kimseyle tanışılmaz diye de birşey yok. Binde bir bile olsa gerçekten dürüst insanlar olabilir, eğer kaderinde varsa ordan biriyle tanışmak olur zaten.
Evet ortak tanıdık varsa olur
Ama oylesıne mesaj atan erkekten ben sahsen korkarım
Bana atan sana atar ona atar
Oltaya dusurune kadar yazar bu ıyı yıne
Sapıgı katılı hersey var zamsn kotu
Guvenıp buluşmak bence akıl karı degıl

Ben çok şanslıymışım demek ki, ortak arkadaşta yoktu hem. İlk ben yazmıştım gerçi.

Ya biri bana çok güzelsin yazmış, benim de tepem attı, hesabımı nasıl bulduğunu sordum... Son zamanlarda çünkü aktif olmadığım halde yazanlar var... Ha bu yazanlarla ortak ardaşımız dahi yok. Dedim acaba biri profilimi bir yerde mi paylaştı, bundan tedirgin oldum açıkcası. Neyse arkadaşta ortak arkadaşımdan ya da bir beğeninizi görüp güzel olduğunuzu yazdım diye cevap vermiş... Sanırım sinirlendiğimi de anladı :) Her önüne gelene belki artık güzelsin yazmaz...

Ortak tanıdığı da pek güvenmemek lazım bence.
Hem ilk yazan kadınlarda var, bu seferde erkekler mi
kim bilir kimlere yazmış diye düşünsün?
Reelde cesaret bulamayıp sosyal medyaya yönelen
aklı selim insanlarda var, herkesi aynı kefeye koymamak lazım.

Merak ettim ilk mesajını hatırlıyor musunuz? Ben kimseyi ciddiye alamıyorum sosyal medyada. Diyorum ya bir aklı selim insan yazdı, o da herkese yazan biri çıktı. Öyle görünüşe ve aklı selim ve bilgili konuşana da güvenilmezmiş... Zaten böyle insanlar sosyal medyanın adını çıkarıyor ya... Kendilerini evlilik programında sanıyorlar.
Yani benden önce başkalarına da yazmış olabilir eşim sonuçta bekar bir insandı, ısrarla taciz etmediği sürece, sapıkça şeyler yazmadığı sürece seviyeli bir şekilde başka birilerine de tanışmak için yazmış olabilir. Benim de sosyal medyadan tanıştığım insanlar oldu ondan önce. Evet iyi insan da denk geliyor kötü de, işsiz güçsüzü de denk geliyor çok iyi işi olup uyuşturucu vs kullananı da. Kandırılıp çok kötü şeyler de yaşayabilirsin, kendine dersler de çıkarabilirsin. Çok insanla konuştum orada ama yüzyüze buluştuğum tek insan eşim oldu onunla da evlendim.

Ben çok şanslıymışım demek ki, ortak arkadaşta yoktu hem. İlk ben yazmıştım gerçi.

Gerçekten öyle ama işte benim gibi hiç bir şeye güvenmeyen insan sanalda aklı selim
insana yazmaz :)

Back
X