- 14 Mayıs 2011
- 2.082
- 2.014
- 103
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
belki sevgilisi var belki başkasından hoşlanıyor bilemeyizki. toplu grupta ne konuşuyorsunuz mesela?Bir discord grubumuz var. Grupta da çok yakışıklı biri var. Çok tatlı gerçekten, normalde böyle hoşlanmam ama ses tonu falan çok güzel. Farklı şehirlerdeyiz, birkaç kere özelden sohbet açmaya çalıştım ama sohbet akmadı. Ben yazmazsam yazmıyor. Toplu grupta konuşuyoruz sadece. Şansımı denedim, unutayım mı? Nasıl oluyor bu işler?
eeee daha daha nasılsınızzzzz diyorlardırbelki sevgilisi var belki başkasından hoşlanıyor bilemeyizki. toplu grupta ne konuşuyorsunuz mesela?
Ne bileyim muhabbet ilerlememişbismillahh.o da nereden çıktı?
hahah bana karşılık vermeyene asla üstüne gitmem hemde farklı şehirdeyse aman amanın uzak dursuneeee daha daha nasılsınızzzzz diyorlardır
Şehir değiştirmek istiyorlardır belkiİnsanlardaki uzak mesafe ilişkisi yaşama merakını anlamadım gitti
Ne bileyim, ustalarından taktik vardır belki.Çocuğa yürümüşsünüz pas vermemiş konuşma zaten akmamış yazmıyor etmiyor daha beklentiniz ne acaba?
benim vardı başka ülkeden 1.5 sene sürmüştü ama tek amacım dilimi geliştirmek biraz da eğlenmekti.hiç gel demedim hiç geleyim demedim.erkek demek dert demek demişmiydim daha önce demiştim sanırımmmhahah bana karşılık vermeyene asla üstüne gitmem hemde farklı şehirdeyse aman amanın uzak dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?