İlişkisi var mı yok mu bilmiyor. Kardeşim çocukla görüşmek istiyor çocukta icraat yok.Ben kardesimizin beklentisini anlamadim. Çocuğa açılmak istiyorsa açılsın. Yok ilk adımı o atsın diye bekliyorsa şimdiye kadar olurdu zaten. O beklentiyi bıraksın. Çocuğun ilişkisi olmadığından emin misiniz?
O zaman direk açılacak. Beğeni atması falan masal bunlar. Artık millet ayıp olmasın diye vari yogu beğeniyor.İlişkisi var mı yok mu bilmiyor. Kardeşim çocukla görüşmek istiyor çocukta icraat yok.
Bana kalırsa direk silsin laf anlatamıyorum. Sevgili varsa eklemesin milleti. Eklediysede fotograflarını begenmesin. Böyle kişiliksiz olabilir. Kardeşim hastane ne doktorlar çıkıyor karşısına yinede buna takılmış.O zaman direk açılacak. Beğeni atması falan masal bunlar. Artık millet ayıp olmasın diye vari yogu beğeniyor.
Böyle gizli gizli takip etmesin. Yazsin netlestirsin. Ilişkisi varsa adamin sevgilisine ayıp değil mi?
Bence çocuk bir şey hissetmiyor. Boşuna yazmasın. Begenen insan peşinde koşar. Kardeşimde kendine yediremiyor.İlk beğenen kardeşiniz, neden karşı taraftan bekliyor anlamadım.
Yazsın derdini, olursa olur.
Orası belli olmaz, sosyal medyadaki kadınların bir kısmı manyakBence çocuk bir şey hissetmiyor. Boşuna yazmasın. Begenen insan peşinde koşar. Kardeşimde kendine yediremiyor.
Ne sacma bir zihniyetBana kalırsa direk silsin laf anlatamıyorum. Sevgili varsa eklemesin milleti. Eklediysede fotograflarını begenmesin. Böyle kişiliksiz olabilir. Kardeşim hastane ne doktorlar çıkıyor karşısına yinede buna takılmış.
Bende sizin gibi düşünüyorum.Gerçekten beğenen hoşlanan erkek icrata geçer erkekler avcıdır. Gerçekten hoşlandığı kızı kimseye bırakmadan sahiplenmek ister ve peşine düşer. Yani adamda bir hoşlantı kafaya takma yok bence. Öyle resim beğenmek, takip etmek yemlemektir. . Ya tutarsa mantığı ile. Kız kardeşin peşine düşerse bir iki takılır. Ha belki gerçekten hoşlanır bilinmez ama büyük ihtimalle sonra bırakır. Ayrıca anlattığınız kadar zengin ve yakışıklıysa büyük ihtimal egoludur ve kız kardeşinizin bu halleride bol bol onun egosunı besler artık.
Ben diyorum okumak cehaleti alirMerhaba. Konu benim için değil. Konuyu kardeşim adına açıyorum. Sadece yorumları merak ediyor. Ben evliyim bakarsanız eski konularımdan öğretmenim. Kız kardeşim hemşire oldukça güzel bakımlı gezen tozan hayatı dolu dolu yasayan bir bayan. Sevgilisinden ayrıldı boşluktaydı. Kardeşim yurtdışına tatile gidicekti arkadaslarıyla. İnstagramda gezme yerlerine bakarken bir çocuk dikkatini çekiyor çocuk bizimle aynı memleketli. Hikayesine bakıyor. Bu bana bakmaz egolu diyor eklemiyor. Çocuk kız kardeşimi ekliyor. Kız kardeşim bu çocugu çok begenmiş görüntü olarak. Kız kardeşimin tüm attıgı fotograflarını begeniyor. Sürekli olarak hikayelerine bakıyor mesaj yok. Çocugun instagramında tuhaf tipli kız yok. Geneli erkek diyebiliriz. Çocuk ultra zengin biri. Tüm dünyayı gezmiş havalı yakışıklı bir tipi var. Öyle sosyal medya fenomeni felan değil. Kardeşimin sosyal medyasında 4 aydır var hiç mesaj atmıyor. Kız kardeşim hikayesine emoji koymuş sadece begenmiş. hiç mesaj yok. Bana kalırsa mesaj atmıyor silsin çünkü çok takmış çocuga. Oda inatla silmiyor. Begense mesaj atar diyorum anlamıyor. Siz ne düşünüyorsunuz.
Bence çocuk bir şey hissetmiyor. Boşuna yazmasın. Begenen insan peşinde koşar. Kardeşimde kendine yediremiyor.
Güzel fizigi düzgün işi gücü var. Öyle sosyalde biri. Ama herkes herkesi begencek diye bir kural yok. Bende sevgilisi oldugunu düşünüyorum. Yası 30 larda kardeşim 24 yasındaBen diyorum okumak cehaleti alir
Ne oyle ergen gibi mesaj bekliyo ya meslegi elinde e guzel de diyorsun biraz ozguvenli olsun bellki Herifin sevgilisi vardir ne Belli
Begeni demek istedim histen ziyade.Nasıl bişey hissedebilir zaten, birbirlerini görmemişler bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?