Sosyal medyadan tanışma

sl_12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
2.028
2.288
83
Merhaba. Konu benim için değil. Konuyu kardeşim adına açıyorum. Sadece yorumları merak ediyor. Ben evliyim bakarsanız eski konularımdan öğretmenim. Kız kardeşim hemşire oldukça güzel bakımlı gezen tozan hayatı dolu dolu yasayan bir bayan. Sevgilisinden ayrıldı boşluktaydı. Kardeşim yurtdışına tatile gidicekti arkadaslarıyla. İnstagramda gezme yerlerine bakarken bir çocuk dikkatini çekiyor çocuk bizimle aynı memleketli. Hikayesine bakıyor. Bu bana bakmaz egolu diyor eklemiyor. Çocuk kız kardeşimi ekliyor. Kız kardeşim bu çocugu çok begenmiş görüntü olarak. Kız kardeşimin tüm attıgı fotograflarını begeniyor. Sürekli olarak hikayelerine bakıyor mesaj yok. Çocugun instagramında tuhaf tipli kız yok. Geneli erkek diyebiliriz. Çocuk ultra zengin biri. Tüm dünyayı gezmiş havalı yakışıklı bir tipi var. Öyle sosyal medya fenomeni felan değil. Kardeşimin sosyal medyasında 4 aydır var hiç mesaj atmıyor. Kız kardeşim hikayesine emoji koymuş sadece begenmiş. hiç mesaj yok. Bana kalırsa mesaj atmıyor silsin çünkü çok takmış çocuga. Oda inatla silmiyor. Begense mesaj atar diyorum anlamıyor. Siz ne düşünüyorsunuz.

Ben kardesimizin beklentisini anlamadim. Çocuğa açılmak istiyorsa açılsın. Yok ilk adımı o atsın diye bekliyorsa şimdiye kadar olurdu zaten. O beklentiyi bıraksın. Çocuğun ilişkisi olmadığından emin misiniz?

İlişkisi var mı yok mu bilmiyor. Kardeşim çocukla görüşmek istiyor çocukta icraat yok.

İlişkisi var mı yok mu bilmiyor. Kardeşim çocukla görüşmek istiyor çocukta icraat yok.
O zaman direk açılacak. Beğeni atması falan masal bunlar. Artık millet ayıp olmasın diye vari yogu beğeniyor.

Böyle gizli gizli takip etmesin. Yazsin netlestirsin. Ilişkisi varsa adamin sevgilisine ayıp değil mi?

O zaman direk açılacak. Beğeni atması falan masal bunlar. Artık millet ayıp olmasın diye vari yogu beğeniyor.

Böyle gizli gizli takip etmesin. Yazsin netlestirsin. Ilişkisi varsa adamin sevgilisine ayıp değil mi?
Bana kalırsa direk silsin laf anlatamıyorum. Sevgili varsa eklemesin milleti. Eklediysede fotograflarını begenmesin. Böyle kişiliksiz olabilir. Kardeşim hastane ne doktorlar çıkıyor karşısına yinede buna takılmış.

görüşmek istiyorsa çocuğa mesaj atsın. arkadaşlar kadın-erkek işi değil bu. isteyen adımı atar.

Bence çocuk bir şey hissetmiyor. Boşuna yazmasın. Begenen insan peşinde koşar. Kardeşimde kendine yediremiyor.
Orası belli olmaz, sosyal medyadaki kadınların bir kısmı manyak Şunu demek istiyorum erkeğin biri selam yazıp yolladığında bile "hemen yavşamayın yaaa, tanımadığın insana selam veren abaza" vs gibi başlıklarla ifşa ediyorlar. Çocuk bundan korkmuş olabilir. Hiç denk geldiniz mi anlattığım gibi durumlara ama inanın çok.

Ne sacma bir zihniyet
Tinder mi bu,arkadaslik sitesi mi?
Kardesinizin gezdiği yerler ilgisini cekmistir istek gondermistir. Enerjisini beğenmiştir.
Benim de takip ettigim cok hesap var. Buyuk cogunlugu yasitim,belki yarisi erkek. Takip ettgim icin storilerini de izliyorum,beğendiğim gonderilere like atiyorum. Hatta storisine göre cevap attigim da olmustur.
Ayni sekilde bana da...
Ne var ki bunda?
Bu sitenin amaci bu.
Kardesiniz de madem cocuktan hoslaniyor, bilgi almak istiyor gibi bir mesaj atabilir.
Mesela çocuk rusyadan story mi atti. Cocuga 'yaa, yilbasi iznimde Rusyaya gitmek istiyorum. Ama donar,pisman olur muyum o mevsimde? Bir fikrin var mi?' Gibi insani bir soru sorabilir. Ya da baska birsey
Azicik storyleri takip etsin, hazir bulunsun :)

Gerçekten beğenen hoşlanan erkek icrata geçer erkekler avcıdır. Gerçekten hoşlandığı kızı kimseye bırakmadan sahiplenmek ister ve peşine düşer. Yani adamda bir hoşlantı kafaya takma yok bence. Öyle resim beğenmek, takip etmek yemlemektir. . Ya tutarsa mantığı ile. Kız kardeşin peşine düşerse bir iki takılır. Ha belki gerçekten hoşlanır bilinmez ama büyük ihtimalle sonra bırakır. Ayrıca anlattığınız kadar zengin ve yakışıklıysa büyük ihtimal egoludur ve kız kardeşinizin bu halleride bol bol onun egosunı besler artık.

Bende sizin gibi düşünüyorum.

Ben diyorum okumak cehaleti alir
Ne oyle ergen gibi mesaj bekliyo ya meslegi elinde e guzel de diyorsun biraz ozguvenli olsun bellki Herifin sevgilisi vardir ne Belli

Ben diyorum okumak cehaleti alir
Ne oyle ergen gibi mesaj bekliyo ya meslegi elinde e guzel de diyorsun biraz ozguvenli olsun bellki Herifin sevgilisi vardir ne Belli
Güzel fizigi düzgün işi gücü var. Öyle sosyalde biri. Ama herkes herkesi begencek diye bir kural yok. Bende sevgilisi oldugunu düşünüyorum. Yası 30 larda kardeşim 24 yasında

Niye adım atsın diye bekliyor ki ?
Kendisi laf atsın “beğene beğene gönderilerimi bi hal oldun :)” gibi bişey yazsın mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…