Sosyal medyadan tanışma

Valla ben flört uygulamasindan da tanıştım (esimle o vesileyle tanistik), sosyal medyadan da. Ve istisnasiz her defasinda fotografta istedim, istendi de. Normali bu bence. Dis görünüşünü bilmediğim biriyle bulusmaya gitmem. Bazen insan tipinden de sempati veya antipati kapabiliyor, tecrübeyle sabit.
 
Sanal meseleleri meseleden bile saymıyorum ben.
 
Arkadaş olmak da sorun yok, o beklenti içinde olursa, karşılık veremezsem üzülür mü diye düşündüm.
 
Çok uzatmamak, bağlanmamak gerek bu durumda. Ben de eşimle internetten (sosyal medya değil, bunun gibi bir forum sitesi diyelim) tanışmıştım, benim fotoğrafım yoktu. Karşındaki kişi de şu an sen kadar geriliyordur emin olabilirsin, o yüzden hiç uzatmadan boydan bi foto gelir mi diye yürüyün :))
 
Siz nasıl foto istediniz? O da benden istemedi. Tipim değilse günlük sohbete aylığa düşebilir:)) Bu da karşı tarafı üzer mi diyorum, anlar yani.
 
Siz nasıl foto istediniz? O da benden istemedi. Tipim değilse günlük sohbete aylığa düşebilir:)) Bu da karşı tarafı üzer mi diyorum, anlar yani.
Üzerinde konuştuğunuz konulardan fotoğraf isteyeceğiniz bir konu çıkmaz mı? Biz tanışalı 4 sene oluyor asla hatırlamam nasıl fotoğraflaştığımızı Yani giyim kuşamdan, yüz hatlarından vs bi konu açılırsa ya da belki özellikle açarsınız, oradan ilerlenebilir belki.
 
sanal ortamda tanışmalara karşı değilim ama , bu ortamlarda dikkatli olmak gerekiyor, klavye arkasından yazılan yazılar bir insanın kişiliğini doğru olarak yansıtmayabilir. bu nedenle tipinden ziyade gerçek dünyada nasıl bir karekter bu daha önemli . bunun içinde sanal olan ilişkiyi gerçeğe taşımak gerekli.
 
Sevgili olarak değil, normal sohbet. Sohbet akıyor. Yıla vurgu yapmışsınız da, aynen yıl 2022 adamlar bunun için uygulama yapmış.
Sevgili veya arkadaş, ne farkeder? Görmeden konuşmak, chat yapmak 1998 internet kafelerinde kaldı.
Bi uygulamadan tanışırsınız okey, sohbet ilerlediyse akıyorsa birbirinizi görür öyle devam edersiniz.
Evet, yıl 2022.
 
Hiç görmediğiniz birine bu kadar anlam yüklemeyin. Belki o da sizde hoşlanmayacak? Ayıp olmasın diye hoşlanmış gibi mi yapacağız? Daha neler
Benim erkek kankilerim kızlar tarafından red yiyince çok üzülüyorlar, o nedenle aklıma onlar gelyor.
Ya evet isteyemedim.
 
Allah aşkına tipini bilmediğin az buçuk kestiremediğin biiryle bu kadar süre ne konuşabildin?
valla çok tuhaf kızlar görüyorum burada, hem de niye hala yalnız olduğumu anlıyorum sayelerinde
 
Allah aşkına tipini bilmediğin az buçuk kestiremediğin biiryle bu kadar süre ne konuşabildin?
valla çok tuhaf kızlar görüyorum burada, hem de niye hala yalnız olduğumu anlıyorum sayelerinde
Size biri buradan yazdığında ilk önce fotoğraf isteyip tipine göre mi konuşmaya başlıyorsunuz? Normal hoş sohbetimiz var diyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…