- 8 Temmuz 2022
- 305
- 347
- 18
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
iyi de ben burada kimseyle uzun konuşmuyorum? duygusal bir beklentm olmuyor?Size biri buradan yazdığında ilk önce fotoğraf isteyip tipine göre mi konuşmaya başlıyorsunuz? Normal hoş sohbetimiz var diyorum.
Ben tek taraflı kendi açımdan sormuyorum bu bir. İki, çık dışarı derken, senden fazla ülke görmüşümdür. Sosyallik konusunda akıl verecek son kişi olduğuna emin olabilirim.iyi de ben burada kimseyle uzun konuşmuyorum? duygusal bir beklentm olmuyor?
senin sorun duygusal beklenti içerdiği için başka yere gidiyor sapla sapan ayırmıyorsun :)
çok sanal takılıyorsun, bi çık dışarı biriyle tanısırsın
çoook alıngansınız, millete bu kadar agresif yorum yapmanıza şaşırıyorum.Ben tek taraflı kendi açımdan sormuyorum bu bir. İki, çık dışarı derken, senden fazla ülke görmüşümdür. Sosyallik konusunda akıl verecek son kişi olduğuna emin olabilirim.
Ben başkasını kırmış olur muyum, diye soruyorum. Burada kimseye agresif yorum yapmadım. Sizin dışınızda tüm üyeler gayet güzel fikirler verdiler. Siz de beni tanımıyorsunuz ama gelip çık dışarı, sosyal ol diye akıl veriyorsunuz. Sosyal olmadığımı nereden anladınız? İnternetten tanışınca asosyal mi olunuyormuş?çoook alıngansınız, millete bu kadar agresif yorum yapmanıza şaşırıyorum.
size fotograf atmadım ki beni nerden tanıyıp emin oldunuzçocukla da böyle konuşuyorsanız vaay halinizee
@cuibono benim yorumum aynısını yazmış? istediğinizi görüp istediğinizi görrmüyorsunuz. çok tuhafsınız.Ben başkasını kırmış olur muyum, diye soruyorum. Burada kimseye agresif yorum yapmadım. Sizin dışınızda tüm üyeler gayet güzel fikirler verdiler. Siz de beni tanımıyorsunuz ama gelip çık dışarı, sosyal ol diye akıl veriyorsunuz. Sosyal olmadığımı nereden anladınız? İnternetten tanışınca asosyal mi olunuyormuş?
@cuibono benim yorumum aynısını yazmış? istediğinizi görüp istediğinizi görrmüyorsunuz. çok tuhafsınız.
iyi forumlar.
normal sohbetiniz varsa tipini begenmemeniz arkadasliginizi etkilemez, duygusal bir seyler yasamak istiyorsaniz da fotografini gormeden olmaz.Size biri buradan yazdığında ilk önce fotoğraf isteyip tipine göre mi konuşmaya başlıyorsunuz? Normal hoş sohbetimiz var diyorum.
hayır, ilk yazdığım kısım. onu nerden çıkardınız ? neyse .Cui Bono hanım siz bana çık dışarı sosyal ol diye akıl mı verdiniz? Baktım, vermemiş.
Evet, ikimizin de anonim:)fotograf olmayan sosyal medya neresi ya anonim mi kullaniyor hesabini?
Bu sadece sanaldan tanıdığın değil herkes için yaşanabilecek/yaşanan sorunlar.Sosyal medyadaki flörtlere çok anlam yüklememek lazım bence
Sonuçta onlar senden başka kim bilir kaç kişi ile daha flört ediyordur belki de
Hatta gerçek hayatta evli , ilişkisi olan biri bile olabilir
İnsanlar sanal dünyada kendilerini ve duygularını tatmin ediyorlar bana göre
guvenilir gelmedi bana eger forum veya sozluk degilseEvet, ikimizin de anonim:)
Bugün bana zıt olmaya kararlısınız galiba bir yorumuma daha alıntı yapmıştınızBu sadece sanaldan tanıdığın değil herkes için yaşanabilecek/yaşanan sorunlar.
Senden başka kimlerle konuştuğunu flortlestigini bakistigini yine bilemezsin
Niyetini bilemezsin
Evli mi nişanlı mi sevgilisi var mı yine bilemezsin
Ve insanlar artık genel olarak kendilerini ve duygularını açık açık tatmin ediyorlar bunun için gizli sakliya ya da sanaldan tanışmaya gerek yok
Güvensizliğinizi anlıyorum ama dünyanın farkında değilsiniz sanırım
Sanaldakiler öcü cıss ama reeldekiler çok dürüst filan değil
İnsanların maddi olarak ve hayatta kalma mücadelesi içerisinde olduğundan sanaldan birilerini bulması çok normal, konuşur görüsur hisseder notunu verir ayrılır veya ayrılmaz
Teknoloji çağında halen 1950 nin insanı gibi sanaldan tanisman kuzum, kaçırırlar keserler qldatirlar böbreğini calarlar dusuncesi bana biraz tuhaf geliyor, ufkunuzu genisletin lütfen
Sevgili gibi yazışmıyoruz ama oldukça sık konuşuyoruz işte.
Ya işte kötü olmaz mı? Fotoğrafını gördüm ve beğenmedim diyelim. Kalp kırmaktan çekiniyorum. Konuşma sıklığı haftada bire inecek:))))
Allahım nasip etmeFlört sitesinden tanışmadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?