- 16 Haziran 2022
- 161
- 259
- 18
- 33
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Tam olarak ismini cismini fiziksel görünüşünü işini gücünü sosyal çevresini görebileceğiniz platforma taşıyın arkadaşlığınızı.Birisiyle çok güzel bir muhabbetim var. Flört sitesinden tanışmadık. Bu aralar çok sık muhabbet ediyoruz. Fotoğrafını görmedim. Ama görürsem ve hoşuma gitmezse, karşı taraf kötü hisseder mi bunu düşünüyorum. O da beni beğenmeyebilir gerçi. Ben sorun etmem de, başkalarını kırmak, kendini kötü hissettirmek istemiyorum. Nasıl ilerlemek lazım?
Ya işte isteyemedim, o da istemedi. Nasıl istiycem, ne diycem bilemiyorum. Öyle flört gibi değiliz. Güzel bir muhabbet var.Tam olarak ismini cismini fiziksel görünüşünü işini gücünü sosyal çevresini görebileceğiniz platforma taşıyın arkadaşlığınızı.
Daha sonraki aşamada ilerlemeyi düşünün. Şahsen fotosunu dahi görmediğim insanla yazışmam bile.
Neler var adam bakalım dediği gibi profile sahip mi?
Yüz yüze görüşülen yıllarca tanıdığımızı düşündüğümüz insanlar da bile neler neler çıkıyor.
Fotoğrafını görmediğiniz biriyle öyle hemen samimi olmayın bence eğer böyle çekinceleriniz varsa.Birisiyle çok güzel bir muhabbetim var. Flört sitesinden tanışmadık. Bu aralar çok sık muhabbet ediyoruz. Fotoğrafını görmedim. Ama görürsem ve hoşuma gitmezse, karşı taraf kötü hisseder mi bunu düşünüyorum. O da beni beğenmeyebilir gerçi. Ben sorun etmem de, başkalarını kırmak, kendini kötü hissettirmek istemiyorum. Nasıl ilerlemek lazım?
Normal sohbet ama nasıl istiycem ki? Konu oraya gelmedi.Görmediğiniz insanla nasıl sohbet edebiliyorsunuz? İnsan merak eder nasıl biriyle konuşuyorum muhatap oluyorum diye.
Seni görme şansım var mı? diyerek konuya girin.Normal sohbet ama nasıl istiycem ki? Konu oraya gelmedi.
Gördüm ve soğudum hahaha. O ise ısrarla görüşmek istiyor. Daha da sosyal medyadan biriyle tanışmaya çalışmam.Seni görme şansım var mı? diyerek konuya girin.
O sizi gördü mü?Gördüm ve soğudum hahaha. O ise ısrarla görüşmek istiyor. Daha da sosyal medyadan biriyle tanışmaya çalışmam.
İlk ben attım. Konu boydan açıldı. Öyle istek üzerine olmadı sonra o da attı. Ben hoşlanmadım. Arkadaş olarak buluşurdum ama ısrarcı birine benziyor, kurtulması zor olur.O sizi gördü mü?
Sevgili, flört değildik. Hoş bir muhabbet vardı sadece.ben enson 2 sene yüzünü görmeden yazıştım Erkek diye sanıyordum Ayşegül çıktı :'( Komik gelebilir ama gerçekten çok sevmiştim muhabbetini aşık olmuştum 16 17 falan yaşındaydım neyse fazla geçmedi 2 sene zaten dhskkdls sonra bir hafta ağladım sonra mesele kapandı fazla kaptırmayın kendinizi
Niye iki saattir falan mı konuşmaya başladınız?Normal sohbet ama nasıl istiycem ki? Konu oraya gelmedi.
Hayır, 1 yıldır ara ara yardımlaşırdık. 1 hafta sürekli yazışmaya başladık. NORMAL yazışma, konuşma, face, insta, telegram yok. Kadınlar kulubu özel gibi.Niye iki saattir falan mı konuşmaya başladınız?
Hayır tabii ki.Diyelim ki attı fotosunu beğenmedin sen attın ama o beğendi.
Ne yapacaksın? Kırılmasın diye evlen bari.
Koca bir yıl ara ara gelip yoklamış seni halaaa bekliyormusun diye o son bir haftada elinde kaynak bitmiştir sana yönelmiştir.Hayır, 1 yıldır ara ara yardımlaşırdık. 1 hafta sürekli yazışmaya başladık. NORMAL yazışma, konuşma, face, insta, telegram yok. Kadınlar kulubu özel gibi.
Hayır tabii ki.
Kız çıktıktan sonrada mı oturdun ağladın kuzuben enson 2 sene yüzünü görmeden yazıştım Erkek diye sanıyordum Ayşegül çıktı :'( Komik gelebilir ama gerçekten çok sevmiştim muhabbetini aşık olmuştum 16 17 falan yaşındaydım neyse fazla geçmedi 2 sene zaten dhskkdls sonra bir hafta ağladım sonra mesele kapandı fazla kaptırmayın kendinizi
zaten arkadaşımmış herkesi fakeden işletmiş... Şizofren gibi bir şey Ben Allah'a havale ettim valla. O günden sonra sanalı pekde ciddiye almadım zaten :ddKız çıktıktan sonrada mı oturdun ağladın kuzuçok değil ya iki senecikmiş aynen sonra naptınız arkadaş oldunuz mu?
Klinik vakaymış resmenzaten arkadaşımmış herkesi fakeden işletmiş... Şizofren gibi bir şey Ben Allah'a havale ettim valla. O günden sonra sanalı pekde ciddiye almadım zaten :dd
şuan zaten komik geliyor ozamanlar kime anlatsam anıra anıra güldüler sinirim bozuluyordu komik degil diyordum şuan ben anlıyorum nasık komik olduğunu gerçekten..Klinik vakaymış resmen
Hayatımızın illaki bir döneminde sanaldan yemişliğimiz var boşver
evet kız çıktığı için ağladım ben hatta kızı aradım dedim neden yaptın hani ne yaptım ben sana falan kız okdr sakin konuşuyor ki diyor beni sevdigini hissetmedim bende fakr açtım diyor Allahım kafayı yicem hadi diyelim seni sevmedim ee ozaman hayatımdan çıksana ne diye başka kılıfla giriyorsunKız çıktıktan sonrada mı oturdun ağladın kuzuçok değil ya iki senecikmiş aynen sonra naptınız arkadaş oldunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?