Konu başlığını ‘bekar mısınız’ olarak okudum
Evlenen var.
Ama benim düşünebileceğim bir şey olmadı hiç. Burnumun dibinde tanıdığım adamın her gün türlü türlü huyları çıkıyor.Mesela bugün 20ye yakın çiğ mantarı tuzla yedi gözümün önünde.
İlişki sitesinde tanısam neler yerdi kim bilir
B Burhan Burhanitto sağ olsun, bekar topiklerinden kazınmış bilinçaltıma her yerde bekar görüyorumBunlar hep bilinçaltınızın oyunları.
Ben sosyal medya da tanıştım evlendim. Çok mutlu bi evliligim var eşimi çok seviyorum. Tabi biraz şans işi bu Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.Merhabalar,sosyal medyadan ya da ilişki sitelerinden tanışıp evlenen var mı?Merak ettim,nasıl yürüyor ilişkiler?Sosyal medyadan,ya da aktif olduğum sayfalardan gelen istekler oluyor,tereddüt ediyorum doğrusu.Bir yandan da denemek istiyorum..
TatmadımAdama, tuza banıp banıp börtü böcek yemiş muamelesi yapmasaydınız iyiydi.
Siz de tattınız mı ? Beyaz kültür mantarlarının kar beyazı ve daha sert yapıya sahip olan cinsini; çiğden salata yapanlar da var.
TatmadımVardır tabi de ilginç geldi bana. Salatasını yapan o kadar mantar ekliyor mudur bilemedim şimdi
Deneyim bi.Benimki bıraktıysa tabi.Tuzsuz tadı daha güzel bence. Salata yapanı görünce; mantar sote yaparken tadına bakmıştım.
Deneyim bi.Benimki bıraktıysa tabi.
İlişki sitesi konusunda soslu mantar tarifine giden bir yolculukMantarın kabuğunu soyup, sap kısmını ayırdıktan sonra tadına bakın.
O favorimFırında üzerine kaşar eritince de çok güzel oluyor. Hele mangalda.
Böyle konu başlığı olmaz yaMerhabalar,sosyal medyadan ya da ilişki sitelerinden tanışıp evlenen var mı?Merak ettim,nasıl yürüyor ilişkiler?Sosyal medyadan,ya da aktif olduğum sayfalardan gelen istekler oluyor,tereddüt ediyorum doğrusu.Bir yandan da denemek istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?