- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.999
- 528
Çekirdek kola hazırAsil bombalar dugunden sonra kaynana gorumce olay olay. Bu sadece fragman.
Benim kuzenim sosyal medya üzerinden tanıştığı biriyle evlendi ve şuan mutlu. Şans meselesi birazMerhabalar,sosyal medyadan ya da ilişki sitelerinden tanışıp evlenen var mı?Merak ettim,nasıl yürüyor ilişkiler?Sosyal medyadan,ya da aktif olduğum sayfalardan gelen istekler oluyor,tereddüt ediyorum doğrusu.Bir yandan da denemek istiyorum..
Bu arada instagramdan tanıstım tarzım değildir yabancı biri ile takiplesmek o zaman bi boşluktaydım ve takiplesmistik…Ben evlendim 3 sene oldu gayet mutluyuz aile olsun eşimin karakteri vs gercekten şans isi aklımda yoktu evlilik bi an da real de tanısınca isler hızlandı
İyi cesaretBu arada instagramdan tanıstım tarzım değildir yabancı biri ile takiplesmek o zaman bi boşluktaydım ve takiplesmistik…
Gercekten iyi cesaret hala olmus sasarımİyi cesaret
Ben öyle evlendim.Yuzyuze görmüyorsun.Her türlü riskli.Ama şöyle birşey var.Olur ya insanlar yüzyüze gorusemiyor.Ortak arkadaşının arkadaşı konuşmak ister o arkadaşından onun hakkında bilgi alırsın.Ama hemen yüzyüze gorusmelisin.Ben görücü usulü dede şimdi görüyorum fotoğrafa bakıyorlar.Cok yanlış buluyorum.Fotografla yüzyüze farklı görünüyor insan.Yuzyuze herzaman daha iyidir.Merhabalar,sosyal medyadan ya da ilişki sitelerinden tanışıp evlenen var mı?Merak ettim,nasıl yürüyor ilişkiler?Sosyal medyadan,ya da aktif olduğum sayfalardan gelen istekler oluyor,tereddüt ediyorum doğrusu.Bir yandan da denemek istiyorum..
BennnnMerhabalar,sosyal medyadan ya da ilişki sitelerinden tanışıp evlenen var mı?Merak ettim,nasıl yürüyor ilişkiler?Sosyal medyadan,ya da aktif olduğum sayfalardan gelen istekler oluyor,tereddüt ediyorum doğrusu.Bir yandan da denemek istiyorum..
Eeee gidip evin garajında buluşmayacaklar.bu güven, güvenme muhabbeti çok garip geliyor bana.eee tanımadan adamın direk evine mi ışınlanacak sanki ? Güvenene kadar beklesin.İnstagram, Twitter gibi mi?
Büyük cesaret valla her şey çıkabilir karşısınıza.
Sonucu böyle olacaksa büyük konuşalım.Gercekten iyi cesaret hala olmus sasarımya bi de cok büyük konustum siz siz olun büyük konusmayın
Aynen öyle o zaman tanıdık vs vasıtası ile tanışan herkesin aşırı mutlu olması gerekiyoEeee gidip evin garajında buluşmayacaklar.bu güven, güvenme muhabbeti çok garip geliyor bana.eee tanımadan adamın direk evine mi ışınlanacak sanki ? Güvenene kadar beklesin.
Ben sosyal medyadan tanıştım ama yakın çevremden birisiymiş aslında tanıştık ve 1 yıllık evliyim 2 yıl sevgili kaldik birbirimizi tanıdık ve çok şükür ki bana o 100000 de 1 olan iyisi denk geldiMerhabalar,sosyal medyadan ya da ilişki sitelerinden tanışıp evlenen var mı?Merak ettim,nasıl yürüyor ilişkiler?Sosyal medyadan,ya da aktif olduğum sayfalardan gelen istekler oluyor,tereddüt ediyorum doğrusu.Bir yandan da denemek istiyorum..
Sanaldan tanıştıktan sonra uzun bir süre yüz yüze de iletişime geçmek şart bence. Sanal alemin kötü ve art niyetli insanlardan oluştuğunu düşünmüyorum.Merhabalar,sosyal medyadan ya da ilişki sitelerinden tanışıp evlenen var mı?Merak ettim,nasıl yürüyor ilişkiler?Sosyal medyadan,ya da aktif olduğum sayfalardan gelen istekler oluyor,tereddüt ediyorum doğrusu.Bir yandan da denemek istiyorum..
Instagram dan tanışarak evlendik eşimle ama sonradan öğrendim ki yaşını yalan söylemiş mesleğini de öyle şuan boşanma aşamasındayız siz siz olun tanıyıp güvenmediğiniz kimseyle evlenmeyinMerhabalar,sosyal medyadan ya da ilişki sitelerinden tanışıp evlenen var mı?Merak ettim,nasıl yürüyor ilişkiler?Sosyal medyadan,ya da aktif olduğum sayfalardan gelen istekler oluyor,tereddüt ediyorum doğrusu.Bir yandan da denemek istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?