• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sosyal medyadan ya da ilişki sitelerinden tanışıp evlenen var mı?

Bence internetten biriyle tanismak sorun degil. Sizinle ayni seviyede ve duzgun biriyse ha biri tanistirmis bulusmussunuz ha iki mesajlasip bulusmussunuz. Ama demek
İstedigim tanistiktan sonra isi gucu hayati ortami bildiginiz size denk biriyse uzun sure internetten tanimayi degil reelde devam etmeyi kastediyorum.
Kuzenim ve 2 arkadasim internetten tanistigiyla evli. Fakat bu insanlarda ogretmen, bankaci vs gibi normal onlara denk insanlar. Garip, gizemli, yillarca sadece nette gorustugu, baska sehirde arastiramadiklari vs insanlar degil.
Sizinle aynı seviyede ve düzgün birinin görmediği, bilmediği biriyle mesajlaşıp, görüşmesi düşük ihtimal zaten onu diyoruz 😀.ama düzgün bir arkadaş çevresinin gel sena da düzgün bir sevgili bulalım demesi çoookkk farklı şeyler.evet çok fark var.ihtimal açısından çok fark var.

Ben farklı bir yorumla geleyim; insta dan tanısmak sadece evlilik için konusulan vs sitelerden tanısmaktan daha güvenli bence ama istediğiniz gibi biri olma ihtimali çok düşük. Yine de şans var, kısmette varsa olur neden olmasın

internetten tanısıyorsanız da çok muhabbeti uzatmadan hemen reelde görüşme ayarlayıp bulusup öyle tanımak daha doğru gibi. Uzun süre mesajlasıp sanal ortamda tanımak biraz itici geliyor bana da, kendini anlat vs.
Mumkunse avm cafeleri falan kalabalık yerlerde görüşmek daha iyi gibi, ama konu sahibi kafaları uydugundan bahsetmiş görüşüp tanımaktan zarar gelmez diye düşünüyorum :KK51:
Burada bir doktor konusu vardı onun gibi olmasın ama dikkat edin :dua:

Ben farklı bir yorumla geleyim; insta dan tanısmak sadece evlilik için konusulan vs sitelerden tanısmaktan daha güvenli bence ama istediğiniz gibi biri olma ihtimali çok düşük. Yine de şans var, kısmette varsa olur neden olmasın

internetten tanısıyorsanız da çok muhabbeti uzatmadan hemen reelde görüşme ayarlayıp bulusup öyle tanımak daha doğru gibi. Uzun süre mesajlasıp sanal ortamda tanımak biraz itici geliyor bana da, kendini anlat vs.
Mumkunse avm cafeleri falan kalabalık yerlerde görüşmek daha iyi gibi, ama konu sahibi kafaları uydugundan bahsetmiş görüşüp tanımaktan zarar gelmez diye düşünüyorum :KK51:
Burada bir doktor konusu vardı onun gibi olmasın ama dikkat edin :dua:
Hangi konu doktorla olan 🙂

Neden olmasın ama şöyle bir durum var örnek veriyorum siz istanbul da o ağrı daysa olmaz :) iki kişininde aynı veya yakın şehirlerde olmanız kısa süre içinde görüşmeniz lazım. Bir arkadaşım buranın köyünde çalışıyor, Instagramdan biriyle tanıştı çocukta merkezde. Evlenelim deyip duruyor kıza

Kız evlenmek istemiyor ki .kız adam gibi bir ilişki istiyor.ya da sadece evlenmek istemiyor demeliyim.şu ilişki isteyenlere de hemen evlenmek matah birşey değil, keyfine bak falan derler ya.amaç beğenilmek, istenmek, duygusal birşeyler yaşamak, genç olduğunu, kadın olduğunu hissetmek.
Kadın olduğunu hissetmek için bir kadının erkeğe mi ihtiyacı var? Bence yok ki ayrıca evlenmek istiyor kendisi şimdi ben evlenmek istemiyorum bir arayış içerisinde değilim gayette kendime bakıyorum ve kadın olduğumu hissediyorum. Evet evlenmek çok matah bir şey değil şu kurduğun cümleyi evlilik delisi insanlar kurar. He çok güzel evlilikler yok mu tabi ki var ama şu dönemde öyle mükemmel bir evlilik beklemek saçma çünkü etrafımızda görüyoruz aldatma şiddet aşağılama vs fazlasıyla var. O mükemmel evlilikler çok geçmişte kaldı kimse kendini kandırmasın bu konuda. Yahu ben neden beni bir erkek beğensin diye uğraşayım ben kendimi beğeniyorsam bir erkek beni beğenmese de olur ya lütfen erkeklere bu kadar bel bağlamayın. Mesela bana sevdiğim bir dostum ne kadar güzel olmuşsun dese bana yeter erkek demese de olur.

Kadın olduğunu hissetmek için bir kadının erkeğe mi ihtiyacı var? Bence yok ki ayrıca evlenmek istiyor kendisi şimdi ben evlenmek istemiyorum bir arayış içerisinde değilim gayette kendime bakıyorum ve kadın olduğumu hissediyorum. Evet evlenmek çok matah bir şey değil şu kurduğun cümleyi evlilik delisi insanlar kurar. He çok güzel evlilikler yok mu tabi ki var ama şu dönemde öyle mükemmel bir evlilik beklemek saçma çünkü etrafımızda görüyoruz aldatma şiddet aşağılama vs fazlasıyla var. O mükemmel evlilikler çok geçmişte kaldı kimse kendini kandırmasın bu konuda. Yahu ben neden beni bir erkek beğensin diye uğraşayım ben kendimi beğeniyorsam bir erkek beni beğenmese de olur ya lütfen erkeklere bu kadar bel bağlamayın. Mesela bana sevdiğim bir dostum ne kadar güzel olmuşsun dese bana yeter erkek demese de olur.
Keşke hepimiz bu kadar güçlü ve kendimize yetebilen kadınlar olabilsek ? Biraz da başkaları bize ilişki, ilişki diye empoze ediyor sanki ? Şu forumda da zaman zaman kimin daha çok sevgilisi olmuş, kim daha fazla beğenilmiş, kimin kocası, flörtünün performansı daha iyi diye yarışa girilen konular oluyor.keşke boyle olmasa.haklısınız.ama ilişki yaşamak da bir ihtiyaç sanki ?.en baştan cinsel ihtiyaçlar var.sırf ilişkisiz kalmayayın diye de ideal olmayan ilişkiler devam ettirilmemeli tabi.

Kız evlenmek istemiyor ki .kız adam gibi bir ilişki istiyor.ya da sadece evlenmek istemiyor demeliyim.şu ilişki isteyenlere de hemen evlenmek matah birşey değil, keyfine bak falan derler ya.amaç beğenilmek, istenmek, duygusal birşeyler yaşamak, genç olduğunu, kadın olduğunu hissetmek.
Arkadaşım bu kızın konuları sürekli erkek .
Normal mu sence?
Sosyal medyadan sürekli erkeklerle tanışıyor iyi var biti var bir gün kaçırıp kesip atsalar bir yere.
Beğenilmek istiyordu mu olay burda.
Sosyal medya tehlikelerle dolu.
Özellikle duygusal boşlukta ki kızlar için

Keşke hepimiz bu kadar güçlü ve kendimize yetebilen kadınlar olabilsek ? Biraz da başkaları bize ilişki, ilişki diye empoze ediyor sanki ? Şu forumda da zaman zaman kimin daha çok sevgilisi olmuş, kim daha fazla beğenilmiş, kimin kocası, flörtünün performansı daha iyi diye yarışa girilen konular oluyor.keşke boyle olmasa.haklısınız.ama ilişki yaşamak da bir ihtiyaç sanki ?.en baştan cinsel ihtiyaçlar var.sırf ilişkisiz kalmayayın diye de ideal olmayan ilişkiler devam ettirilmemeli tabi.
Valla zamanında o kadar manipüle edildim ki ilişkimde ve hayatımda ki o pislik bana güçlü olmayı öğretti. Bu forumda evet her tür konu var ama bir erkeğe bel bağlamak bana çok saçma cinsel ihtiyaç demişsiniz onun için bile bir erkeğe bel bağlamak nedir allah aşkına ya. Şu eski toplum kafasından çıkın cinsel ihtiyaç için bile evlenmek şart değil çok çok istek olursa yani 1 gece ihtiyaç gidermelik birini bulsunlar ne diyim daha yani. Mesela rainyy deli gibi erkek meraklısı ve bana o kadar aciz geliyor ki kadınlar böyle yaptığı sürece onların bir tarafları kalkıyor. Sonra ne oluyor sevgilim bana bunu yaptı şunu yaptı kusura bakmasın kimse biz kadınlar onların g*tünü kaldırıyoruz.

Arkadaşım bu kızın konuları sürekli erkek .
Normal mu sence?
Sosyal medyadan sürekli erkeklerle tanışıyor iyi var biti var bir gün kaçırıp kesip atsalar bir yere.
Beğenilmek istiyordu mu olay burda.
Sosyal medya tehlikelerle dolu.
Özellikle duygusal boşlukta ki kızlar için
Çok haklısın.ama empati yapabiliyorum.o da özeniyordur şimdi evlenip duranlar, sevgikisini anlatıp duranlara falan.eee günlük hayatta adam gibi birileri ilgilenmeyince de onlar da o kafa bozukluğuyla saçma sapan yollara, kişilere bile bel bağlayabiliyorlar.hayata karşı öfkeleniyorlar.

Çok haklısın.ama empati yapabiliyorum.o da özeniyordur şimdi evlenip duranlar, sevgikisini anlatıp duranlara falan.eee günlük hayatta adam gibi birileri ilgilenmeyince de onlar da o kafa bozukluğuyla saçma sapan yollara, kişilere bile bel bağlayabiliyorlar.hayata karşı öfkeleniyorlar.
Çok komiksin ya hiçte hayatımda evlenen veya sevgilisi olanlara hiç özenmedim :KK70: :KK70: :KK70: Vallauzun dönem sevgilimde olmadı hiçbir zaman hayata karşı öfkelenmedim hayatımda erkek yok diye neye öfkelencem aaa deli miyim ben :KK70::KK70::KK70:

Odağını farklı bir yere cevirirse öfkeli olmaz.
Kendini yetistir guzellestir güçlü ol peşine takilirlar zaten.
Genç bir kız kendini bu kadar düşürmesin diyoruz.
37 yaşındayım hiç evlenmedim öfkeli falan değilim surda yorum yaptiklarim bile yeri geliyor bana bekarsin evlenmemiş sun o yüzden böyle yazıyorsun deyip laf sokuyor kendilerince mahalle baskısı eş dost akraba hepsi baskı yapıyor .
Bense güzel bir yaz tatili planlıyorum yurt dışına gidiyorum 🤣🤣
Yani böyle şeylere takılmayın hayatınızı yaşayın sizle olmak isteyen zaten sizi bulur ....

Mutual bi çevre varsa neden olmasin. Ama ayri dünyaların insani da denk gelebilir. Seçerken kendi networkunuzden secerseniz sorun olmaz bence. Benzer okullara gitmissinizdir. Benzer şehir kültürlerinde büyümüşsunuzdur. Belki bir iki ortak arkadas vardir. Is cevresi kesişiyodur falan. Kesinlikle olmaz demek cok büyük önyargi. Ordan tanisma burdan tanisma nerden tanisacagiz. Eskiden bara gider rastgele adam bulur alırdık koynumuza. Adını bile bilmedigim cok olmuştur. Yani bu yapiliosa fotograflarini koymus adi sani bilinen adamdan bu kadar korkmaya da gerek yok.

Bu riskler normal tanisilan ortamlarda da var . Tabi sosyal medya derke chat siteleri demiyorum, gayet tüm bilgilerin olduğu arkadaşlık uygulamaları var ve bir insan hakkında bilgi edinmek çok kolay . İşi gücü düzgün tiplere bakmak gerekiyor .
Tabiki normal tanışılan ortamlarda da olabilir ama sapık olmaz mesela. Çünkü normal ortamlarda tanışanlar çoğunluk olarak iş ortamında, veya çok yakın arkadaş, akraba vasıtasıyla tanışılıyor en fazla aldatma olur sapık olacağını veya ne bilim yasa dışı bir işi olacağını sanmıyorum

Merhabalar,sosyal medyadan ya da ilişki sitelerinden tanışıp evlenen var mı?Merak ettim,nasıl yürüyor ilişkiler?Sosyal medyadan,ya da aktif olduğum sayfalardan gelen istekler oluyor,tereddüt ediyorum doğrusu.Bir yandan da denemek istiyorum..
Facebook'tan tanışıp evlendik

Odağını farklı bir yere cevirirse öfkeli olmaz.
Kendini yetistir guzellestir güçlü ol peşine takilirlar zaten.
Genç bir kız kendini bu kadar düşürmesin diyoruz.
37 yaşındayım hiç evlenmedim öfkeli falan değilim surda yorum yaptiklarim bile yeri geliyor bana bekarsin evlenmemiş sun o yüzden böyle yazıyorsun deyip laf sokuyor kendilerince mahalle baskısı eş dost akraba hepsi baskı yapıyor .
Bense güzel bir yaz tatili planlıyorum yurt dışına gidiyorum 🤣🤣
Yani böyle şeylere takılmayın hayatınızı yaşayın sizle olmak isteyen zaten sizi bulur ....
Sorma ya bir de evli değilsin diye hiçbir evlilik konusundan anlamayacağını düsünüyorlar.yorulmak, yoğun olmak bile evlilere özgü bu ülkede.geçen bir konuda ben de çalişiyorum, gayet de yoğun bir hayatım var hiç de yorulmuyorum, bu kadar yorgunluk nereden geliyor bu yaşta dedim diye linç edildim.neymişmiş.evli olunca farklı oluyormuş.ben anlayamazmışım.evli olunca akşamları taş taşımaya başlanıyor heralde 😀.bekarken herşeye yetişen kişiler, sırf bir erkekle yaşamaya başladı diye yorgunluktan kirılıuor, hiçbir işe yetişemiyor😀.şikayet üstüne şikayet.sonra da eee evlenmeseydin bu kadar zor geliyorsa deyince herkes bir anca kocacı kesiliyor.adamı övmeye başlıyor , evlilik hikayelerini falan anlatmaya baslıyor.😀 tam komedi bizim ülkede.

Tabiki normal tanışılan ortamlarda da olabilir ama sapık olmaz mesela. Çünkü normal ortamlarda tanışanlar çoğunluk olarak iş ortamında, veya çok yakın arkadaş, akraba vasıtasıyla tanışılıyor en fazla aldatma olur sapık olacağını veya ne bilim yasa dışı bir işi olacağını sanmıyorum
Ama şöyle bir şey var sosyal medya engin deniz nerelerde dolasmakla ilgili . Normal hayatta da ortamınde serseri yaşadı işi olan çok var o insanlarla da ilişki yaşayanlar var . Ben erkek arkadaşımla arkadaşlık uygulamasında tanıştım, ondan önce de görüştüğüm kişiler olmuştu. Hepsi beyaz yaka vs idi zaten Instagramdan takiplesip, LinkedIn hesabından fln baktığında kişinin kimliği ortada oluyor . Sapıklık çok ayrı bı konu sapıklıktan kastınız rahat cinsellik ise bu sapıklık olmuyor. İnsanlar istediklerini talep edebilir . Ama gidip tiktokta tanışıp evli insanlar birbirlerine kaçıyor orası da sosyal medya

Valla zamanında o kadar manipüle edildim ki ilişkimde ve hayatımda ki o pislik bana güçlü olmayı öğretti. Bu forumda evet her tür konu var ama bir erkeğe bel bağlamak bana çok saçma cinsel ihtiyaç demişsiniz onun için bile bir erkeğe bel bağlamak nedir allah aşkına ya. Şu eski toplum kafasından çıkın cinsel ihtiyaç için bile evlenmek şart değil çok çok istek olursa yani 1 gece ihtiyaç gidermelik birini bulsunlar ne diyim daha yani. Mesela rainyy deli gibi erkek meraklısı ve bana o kadar aciz geliyor ki kadınlar böyle yaptığı sürece onların bir tarafları kalkıyor. Sonra ne oluyor sevgilim bana bunu yaptı şunu yaptı kusura bakmasın kimse biz kadınlar onların g*tünü kaldırıyoruz.
Haklisın çok. Ama ilişki yaşamak yine de gayet önemli bir ihtiyaç bence.bu durumdam memnun olmamama rağmen böyle düsünüyorum.istekli de biriyim.1 hafta seks yapmasam mala bağlıyorum, hayattan soğuyorum, bomboş oluyor sanki hayatım.2 günde bir ideal geliyor benim için.bir de aylarca, yıllarca yapmadığını düşün.zaten eskiden oyleydim ama çok mutsuzdum.kısaca bence oldukça gerekli.erkeksiz duramayan tayfadanım evet.

Son düzenleme:
Haklisın çok. Ama ilişki yaşamak yine de gayet önemli bir ihtiyaç bence.bu durumdam memnun olmamama rağmen böyle düsünüyorum.istekli de biriyim.1 hafta seks yapmasam mala bağlıyorum, hayattan soğuyorum, bomboş oluyor sanki hayatım.2 günde bir ideal geliyor benim için.bir de aylarca, yıllarca yapmadığını düşün.zaten eskiden oyleydim ama çok mutsuzdum.kısaca bence oldukça gerekli.erkeksiz duramayan tayfadanım evet.
Evet çok belli erkeksiz duramayanlardan olduğun. Valla benim için seks çokta önemli değil önemli olan kaliteli biriyle olmak. Hayatıma birini aldığım zaman ben sizin gibi seks delisi ve erkek delisi olmadığım için adamın kalitesine bakarım. Kaliteden kastım giyimi kuşamıda değil bir oratamdaki oturup kalkması duruşu bana sergilediği tavrı duyguları vs. diğer konular uzun zamandan sonra olabilecek şeyler ama yine bu kaliteli biriyse olabilecek şey tabi ki. Dediğinize o yüzden katılmıyorum bana saçma geliyor çünkü hayat ondan ibaret değil.

Evet çok belli erkeksiz duramayanlardan olduğun. Valla benim için seks çokta önemli değil önemli olan kaliteli biriyle olmak. Hayatıma birini aldığım zaman ben sizin gibi seks delisi ve erkek delisi olmadığım için adamın kalitesine bakarım. Kaliteden kastım giyimi kuşamıda değil bir oratamdaki oturup kalkması duruşu bana sergilediği tavrı duyguları vs. diğer konular uzun zamandan sonra olabilecek şeyler ama yine bu kaliteli biriyse olabilecek şey tabi ki. Dediğinize o yüzden katılmıyorum bana saçma geliyor çünkü hayat ondan ibaret değil.
Erkek delisi olmak bu arada beni sinirlendiren bir itham değil.belli ki bunun için yazmışsınız.evet seks yapmadan hayattan soğuyorum.ama bu demek değil ki kalitesiz birileriyle birlikte oluyorum.o sonuç nereden çıkıyor.bir şekilde denk geldi allaha şükür.erkeksiz duramamanın suç ya da utanılacak birşey olduğunu da düşünmüyorum.eee vücut istiyor, ihyiyaç duyuyor.neden karşılamayayım ?. Ama denk gelmez mecburiyettir mecbur dayanacaksın yani.ona yapacak birşeu yok.ama hayat ondan ibaret değil, erkeksiz de gayet yaşanabiliyor, kız arkadaşım beni beğense yeter, erkek ilgisine gerek duymuyorum kısmına katılamıyorum.gerekli ama bazen de olmuyorsa sabretmek düşer diyorum olay bu.

Back
X