- 20 Mayıs 2022
- 726
- 911
- 33
Ay ben sizin gibi erkek meraklısı biri değilim ve gayette mutluyum ki hayatımdaki adam olmasa bile bana 3-5 dostum yeter. Çok şükür bir erkeğe bel bağlayacak kadar şaşırmadım bu dediğinizi bana bir arkadaşım dese onada aynı tavrı sergilerim. E sizler böyle onlara çok ihtiyacınız olduğunu daha çok gösterin sonrada bunların genelinde mayaları bozuk olduğu için en ufak bir vazgeçilmez olduğunu hissedince g*tleri kalkıyor sonra indirmeye çalışırsınız. Demek ki eden bulur inleyen ölür demeleri doğru daha çok bel bağlandığını göstersin kızlar sonra kimse ağlanmasın erkek tarafından hor görüldüğünde neden çünkü böyle havalara çıkaran yine hemcinslerim .Erkek delisi olmak bu arada beni sinirlendiren bir itham değil.belli ki bunun için yazmışsınız.evet seks yapmadan hayattan soğuyorum.ama bu demek değil ki kalitesiz birileriyle birlikte oluyorum.o sonuç nereden çıkıyor.bir şekilde denk geldi allaha şükür.erkeksiz duramamanın suç ya da utanılacak birşey olduğunu da düşünmüyorum.eee vücut istiyor, ihyiyaç duyuyor.neden karşılamayayım ?. Ama denk gelmez mecburiyettir mecbur dayanacaksın yani.ona yapacak birşeu yok.ama hayat ondan ibaret değil, erkeksiz de gayet yaşanabiliyor, kız arkadaşım beni beğense yeter, erkek ilgisine gerek duymuyorum kısmına katılamıyorum.gerekli ama bazen de olmuyorsa sabretmek düşer diyorum olay bu.