• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sosyal medyadan ya da ilişki sitelerinden tanışıp evlenen var mı?

Erkek delisi olmak bu arada beni sinirlendiren bir itham değil.belli ki bunun için yazmışsınız.evet seks yapmadan hayattan soğuyorum.ama bu demek değil ki kalitesiz birileriyle birlikte oluyorum.o sonuç nereden çıkıyor.bir şekilde denk geldi allaha şükür.erkeksiz duramamanın suç ya da utanılacak birşey olduğunu da düşünmüyorum.eee vücut istiyor, ihyiyaç duyuyor.neden karşılamayayım ?. Ama denk gelmez mecburiyettir mecbur dayanacaksın yani.ona yapacak birşeu yok.ama hayat ondan ibaret değil, erkeksiz de gayet yaşanabiliyor, kız arkadaşım beni beğense yeter, erkek ilgisine gerek duymuyorum kısmına katılamıyorum.gerekli ama bazen de olmuyorsa sabretmek düşer diyorum olay bu.
Ay ben sizin gibi erkek meraklısı biri değilim ve gayette mutluyum ki hayatımdaki adam olmasa bile bana 3-5 dostum yeter. Çok şükür bir erkeğe bel bağlayacak kadar şaşırmadım bu dediğinizi bana bir arkadaşım dese onada aynı tavrı sergilerim. E sizler böyle onlara çok ihtiyacınız olduğunu daha çok gösterin sonrada bunların genelinde mayaları bozuk olduğu için en ufak bir vazgeçilmez olduğunu hissedince g*tleri kalkıyor sonra indirmeye çalışırsınız. Demek ki eden bulur inleyen ölür demeleri doğru daha çok bel bağlandığını göstersin kızlar sonra kimse ağlanmasın erkek tarafından hor görüldüğünde neden çünkü böyle havalara çıkaran yine hemcinslerim .

Merhabalar,sosyal medyadan ya da ilişki sitelerinden tanışıp evlenen var mı?Merak ettim,nasıl yürüyor ilişkiler?Sosyal medyadan,ya da aktif olduğum sayfalardan gelen istekler oluyor,tereddüt ediyorum doğrusu.Bir yandan da denemek istiyorum..
benim kardeşim 6 yıldır işsiz bi mikropla konuşuyor başına bela oldu lütfen tanışmayın kardeşimin evlilik yaşı geçti nerdeyse pisliğin teki çıktı ama kardeşimin aklına girdi ne evlendi ne ayrıldı sürünüp giden bi ilişki sakın

Ay ben sizin gibi erkek meraklısı biri değilim ve gayette mutluyum ki hayatımdaki adam olmasa bile bana 3-5 dostum yeter. Çok şükür bir erkeğe bel bağlayacak kadar şaşırmadım bu dediğinizi bana bir arkadaşım dese onada aynı tavrı sergilerim. E sizler böyle onlara çok ihtiyacınız olduğunu daha çok gösterin sonrada bunların genelinde mayaları bozuk olduğu için en ufak bir vazgeçilmez olduğunu hissedince g*tleri kalkıyor sonra indirmeye çalışırsınız. Demek ki eden bulur inleyen ölür demeleri doğru daha çok bel bağlandığını göstersin kızlar sonra kimse ağlanmasın erkek tarafından hor görüldüğünde neden çünkü böyle havalara çıkaran yine hemcinslerim .
Çok haklısın.hem de çok.bu kadar saçma sapan evlilik, toksik ilişki hep benim gibi kadınlar yüzünden oliyor.bu arada bakma böyle dediğime ben hiçbir zaman bana hakaret eden, açık açık istenmediğimi hissettiren biriyle birlikte olmam.sadece iyi geliyor bana, gereksiz gelmiyor.olmasa da olur diyemiyorum.olmayınca kafaya takanlardanım.

Ben tanistim evlendim. Vallah gerçek hayatta tanıştıklarimdan veya tanistirildiklarimdan kat kat iyi şükür. Gerçi sosyal medyada da dangalaklar var ama her türlü dikkat edeceksin. Öz güven ve biraz da insan sarrafi olduktan sonra sorun olmuyor, hosuna gitmeyeni, ters birsey diyeni anında sutluyorsun zaten. Ne istediğini bildikten sonra, sınırlarını cizdikten sonra birsey olmaz, böyle devam.

E cogu kisi internetten tanismis ben neden sapiklari cekiyorum :(
Kriterlerin çok sıkı olmadığı için olabilir mi? Biz kadınlar her zaman seçen tarafız. Ben bi ara bi tanisma platformda üyeydim, yazan yazanaydi. Gayette ciddi tiplerin, akademisyenlerin oldugu bir platformdu. Erkeklerin geneli güzelliğe bakiyor, elin yüzün az düzgün olsun - ki güzel kızımdir hava atmak gibi olmasin 😂- hemen yardirirlar. Ama bizim kriterler imiz farklı olmali, sadece güzellikle olmuyor bu işler. Sırtını yaşayabileceğin biri olmali, bunu sana hissettirmeyen kimseyle iletişimini sürdürme derim.

Sosyla medyada tanışmaya güç nasıl bulunuyor benim artık sabrım yok. Zaten o kişi varsa nasipte Bağdat'ta bile olsa gelip seni buluyor

Delilik olan taraf neresi ki ? Ilk buluşmada ıssız bir ormanda mı buluştunuz sanki ?
Mağarada mı yaşıyorsunuz? Psikopat çıkıp 3. 4. buluşmada öldüren tecavüz eden insanları görmediniz sanırım. Kesinlikle güvenli falan değil internetten tanışmak. Bi tanesi kıza iyice güven sağladıktan sonra otel odasında doğrayıp valize koymuştu kızcağızın cesedini.

Mağarada mı yaşıyorsunuz? Psikopat çıkıp 3. 4. buluşmada öldüren tecavüz eden insanları görmediniz sanırım. Kesinlikle güvenli falan değil internetten tanışmak. Bi tanesi kıza iyice güven sağladıktan sonra otel odasında doğrayıp valize koymuştu kızcağızın cesedini.
O kadarıni anlayamamak için mağarada yaşamak lazim asıl.siz kız annesisiniz galiba.ama bu tarz münferit olaylar üzerine kızınıza bu kadar baskı yaparsanız.onu sağlıklı bir birey olarak yetiştiremesiniz.bu pimpirikle.her tanışma şekline bir kulp bulacaksınız çünkü.olan da katile denk gelmeyeceğim diye gençliği katledilen kizınıza olur.hayata bu kadar güvenmiyorsanız çocuk dünyaya getirip gençliklerini mahvetmeyin.

O kadarıni anlayamamak için mağarada yaşamak lazim asıl.
Seri katillerin genellikle ortak özellikleri kendilerini karşı tarafa çok iyi sunması mükemmel bir profil çizmesi oluyormuş. Yani karşınızdaki aptal değilse anlamanız düşük bir ihtimal. Adam profesyonel psikopatsa siz tek buluşmada çözeceğinize inanıyorsunuz 😂 herşey o kadar basit değil.

Seri katillerin genellikle ortak özellikleri kendilerini karşı tarafa çok iyi sunması mükemmel bir profil çizmesi oluyormuş. Yani karşınızdaki aptal değilse anlamanız düşük bir ihtimal. Adam profesyonel psikopatsa siz tek buluşmada çözeceğinize inanıyorsunuz 😂 herşey o kadar basit değil.
Tamam ne yapalim.nereden tanışılınca garanti oluyor.madem anlamak mümkün değilmiş.herkes karavanaya mı yaşıyor madem ? O kadar belli olmuyorsa yapacak birşey de kalmıyor demektir ? Işyerinden tanişılınca katil olma oranı yok mu şimdi ? Ya da markette falan.katile denk geliriz diye evden çıkmayalim garanti olsun

Tamam ne yapalim.nereden tanışılınca garanti oluyor.madem anlamak mümkün değilmiş.herkes karavanaya mı yaşıyor madem ? O kadar belli olmuyorsa yapacak birşey de kalmıyor demektir ? Işyerinden tanişılınca katil olma oranı yok mu şimdi ? Ya da markette falan.
İşyeri diyorsunuz yani düzenli işi olan ortak arkadaşlarınız olan ve her gün gördüğünüz biri. İkisini bir tutmanız çok absürt geldi bana. Evet her türlü ihtimal var hayatta ama bu riski fazlaca arttırmış oluyorsunuz. Gidin tanışın internetten sizi ikna etmek gibi bir isteğim yok ki. Konu sahibineydi benim cevabım.

İşyeri diyorsunuz yani düzenli işi olan ortak arkadaşlarınız olan ve her gün gördüğünüz biri. İkisini bir tutmanız çok absürt geldi bana. Evet her türlü ihtimal var hayatta ama bu riski fazlaca arttırmış oluyorsunuz. Gidin tanışın internetten sizi ikna etmek gibi bir isteğim yok ki. Konu sahibineydi benim cevabım.
O işler öyle olmuyor canim.kısmetin nereden geleceği hiç belli olmuyor.bu forumda ne tanışma hikayeleri, nereden ne bağlantılar, nereden ne tanışmalar okuduk.çevrenizde kaç kişi iş arkadaşıyla evli, kaç kişi sizin kafanızdaki ideal tanışma şekliyle tanışmış ? Hatta büyük çoğunluğu sizin o katil çılar falan dediğiniz yollarla tanışıyor.hayat o kadar kurallara bağlı işleyen birşey değil.etrafta o kadar da çok katil dolaştığını da sanmıyorum.
Sürekli internetten tanişıp evlenen ya da uzun ilişki yaşayan var mı konuları açılıyor.her defasında da bir sürü, sayfalarca cevap geliyor.okumuyo musunuz? Kendisi olmasa yakınını yazıyor millet.

O işler öyle olmuyor canim.kısmetin nereden geleceği hiç belli olmuyor.bu forumda ne tanışma hikayeleri, nereden ne bağlantılar, nereden ne tanışmalar okuduk.çevrenizde kaç kişi iş arkadaşıyla evli, kaç kişi sizin kafanızdaki ideal tanışma şekliyle tanışmış ? Hatta büyük çoğunluğu sizin o katil çılar falan dediğiniz yollarla tanışıyor.hayat o kadar kurallara bağlı işleyen birşey değil.etrafta o kadar da çok katil dolaştığını da sanmıyorum.
Sürekli internetten tanişıp evlenen ya da uzun ilişki yaşayan var mı konuları açılıyor.her defasında da bir sürü, sayfalarca cevap geliyor.okumuyo musunuz? Kendisi olmasa yakınını yazıyor millet.
Etrafta çok katil dolaştığını düşünmüyorsunuz demek :)) kadın cinayetlerini araştırmanızı öneririm. Bana bir şey ispatlamak zorunda değilsiniz bunlar benim düşüncelerim. Sizin düşüncenize de saygı duyarım. Evet hayat bu neyin ne olacağı belli olmaz böyle söyleyip internetten tanıştığım birine aşık da olabilirim. Ama şuanki düşüncelerim bu şekilde.

Evlenen var.
Ama benim düşünebileceğim bir şey olmadı hiç. Burnumun dibinde tanıdığım adamın her gün türlü türlü huyları çıkıyor.Mesela bugün 20ye yakın çiğ mantarı tuzla yedi gözümün önünde.😂

İlişki sitesinde tanısam neler yerdi kim bilir🤣🤣
Kültür mantarını bende çiğ yerim kuzum😂tadını seviyorum bayılırım

Back
X