Sosyal medyayı ciddiye almalı mıyım?

Herşeyi incigine cingicina kadar böyle hesaplar merak edermisiniz.. Yani bu sizi yorar diye dedim, istersen takibi kabul et gör olanları yada etme ama kuruntu da yapma
Bu kadar hesaplamam aslında.Ama artık hayatımda hoşlanabileceğim bir insan olsun istiyorum ve tanıştığım kişilerden olumlu enerjiyi alamıyorum.Bu durumun canımı sıktığı bir döneme denk geldiği için acabalara düştüm 😂

2,5 yıl önce staj yaptığım şirkette o zamanlarda da bulunan ama kendisini hiç görmediğim, tanışmadığım birisi takip isteği atmış.Benim hesabım gayet kendi halinde bir hesap. Bu kişiyle iki tane ortak takipçi var o da şirketin hesabı filan.Takip ettiği kişi sayısı da fazla değil bu takip atan kişinin. Hesabına baktım kendi halinde birisi gibi duruyor. O zamanlar staj yaptığım yerde benden hoşlandığını düşündüğüm ama aşırı çekingen birisi vardı.Ben de hoşlanmıştım ama ondan bir adım gelmeyince öylece kaldı.O zamanlar hoşlandığım bu kişi, geçen gün bana takip isteği atan kişiyle de arkadaş. Bu durum biraz aklıma takıldı. Bu takip istegini atan kişiyi daha önce hiç görmedim.Acaba o zamanlardaki çekingen kişi arkadaşından takip isteği attırmış olabilir mi? Diğer türlü bu kişi bu kadar az takip ettiği varken neden beni takip ediyor olabilir? Sosyal medyadan tanımadıgım kisilerin takibini kabul bile etmiyorum normalde ama bu durum kafamı karıstırdı
Biz kızlar belki bunu yaparız eğlencesine veya denemesine ama o da belki.
Ama bir erkeğin başka bir erkekle istek atarak hoşlandığı kıza yürüyeceğini sanmam.

Dm den yürüyeyim iki muhabbet olsun diye eklemiştir.
Ben normalde tanımadığım istekleri nadiren kabul ediyorum onlar da direk yazıyor öyle de itici geliyor bana. Bu kişinin isteğini kabul ettim dm filan atmadı story atıcam yarın belki cevap yazar 😂

Başkasının şeyiyle gerdeğe girmek diye bir deyim var, o geldi aklıma. 😂😂
Sizden hoşlanan kişi neden başkasına eklettirsin ki? 😂😂

Sadece bir ekleme içim çok komplike düşünceler.
Size mesaj atsa bir iki kelam etse bu konulara yaklaşsa yine neyse diyeceğim de...

Neden bu kadar kurdunuz ki? Belki ortak takip ettikleriniz olduğu için onerilerde çıkmışsınızdır. O da eklemiştir. Belki sizi hayal meyal hatirlamistir. Yani bunlar daha yüksek olasılıklar. Kabul edebilirsiniz bence. Ayrıca yorumlara da şaşırdım adam nerdeyse abaza sapık ilan edilmiş. 🤣

Neden bu kadar kurdunuz ki? Belki ortak takip ettikleriniz olduğu için onerilerde çıkmışsınızdır. O da eklemiştir. Belki sizi hayal meyal hatirlamistir. Yani bunlar daha yüksek olasılıklar. Kabul edebilirsiniz bence. Ayrıca yorumlara da şaşırdım adam nerdeyse abaza sapık ilan edilmiş. 🤣
Yok o kişiye yönelik bir söylem değil aslında.bazı erkeklerin genel tarzlarından bahsettiler 😂

Back
X