• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal paylaşımda yanlışlıkla arkadaşımın nişanlısının resmini yayınladım acil yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim arkadaşım bana nişanlısını anlatıp detayları gizlese ekstradan tek soru sormam, insanlar rahatsız edici detayları gizler, kim ne karışır kimin neyi söyleyip söylemeyeceğine, kendisinin içi rahat ki nişanlanıyor, didmek haddine mi?

yanlış anlama lutfen ama senin ani boşanman konusundan hatırlıyorum, arkadaşın evleniyor diye kıskanmış olamaz mısın?
Aslaa kıskanılacak bir durum yok ortada

Günaydın kadınlar
Sabah sabah başıma ne iş geldi anlatamam, ama anlatacağım 😃 gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum, çok yakın Bi arkadaşım var uzun zamandır evlenmek istiyor ama evlenemiyordu, şimdi nişanlandı ama adam çok yaşlı duruyor ben diyim 45 siz diyin 50 ama arkadaşım ketum hiç bir şey söylemiyor nişanlısı hakkında, çok zengin diyor ama giyinişi altında ki arabası arkadaşıma yaptıkları daha doğrusu yapmadıkları, hiç zengin gibi durmuyor, neyse Dün arkadaşım facebookta etiketlenmiş resim paylaşmış bende adamın profiline baktım öyle stalklıyım dedim bakalım nedir ne değildir diye, nasıl olduysa resmini paylaşmışım, sabah ta beni biri aradı, dedi ki bu kişi kim dedim arkadaşımın nişanlısı, resmini paylaşmış sın dedi, ne diyorsun dedim 😂 Allahtan bebeklik resmini paylaşmış mışım (ne kadar atalkladıysam çocukluğuna inmişim) konu şu ki şimdi onlara bildirim gitmiştir ve arkadaşım bana soracak neden paylaştın diye belkide gördü ben ne diyeceğim bana mantıklı bir yalan söyler misiniz?
Not: yakışıklı yada kıskandığımdan değil asla, çünkü Allah yaratmış ama çok ta çirkin, sadece merakı..
Burda yalana gerek yokkı .Elim degmıştır deyın.Yınede sız bılırsınız

Eve çocuk gelmişti pc açikti o yapmış farkedince kaldırdım de 😁 ya da virüs de.. Bende merak edince bakarım stalk kadınların ruhunda var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X