- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
- Konu Sahibi Merifettah
Arkadaşınız gördüyse Senin profilinde gezerken elim çarptı yanlışlıkla paylaştım dersiniz.Bu arada sizin durumunuz Nasıl ? Eski eşiniz rahatsız ediyor mu yine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) kendi tipime bakarım, başkalarına da bakarım benim için dış görünüş de davranışta insanın içini azda olsa yansıtır düşüncesindeyim, mütevaziliği de ayırt edebilecek durumdayım, düğüne 1,5 ay kala kiralık ev bulamamak mütevazilik değildir, 2 bin liralık evi pahalı diye tutmayan biri i, ve arkadaşım saf sadece iyi niyetli biri olduğu için kimsesiz olduğu için bu kadar inceledim, hee yakın arkadaşım kimsesi olsada incelerdim, Burda sizi beni yargılayın demiyorum, siz benim gibi insanları çıkarın hayatınızdan, beni tanıyan kişilerde huyumu bilir, saygılar
Farkında değilim kanka ya derim, o zaten ne biliyim bilir herhalde beni, ya kız nişan yaptı isteme oldu söz oldu, bir kişiyi çağırmadılar, kızın kına gecesini yapmıyorlar başka şehirde düğün olacakmış burdan kimse katılmayacak, çok gizemli geldi merak ettimArkadaşınız gördüyse Senin profilinde gezerken elim çarptı yanlışlıkla paylaştım dersiniz.Bu arada sizin durumunuz Nasıl ? Eski eşiniz rahatsız ediyor mu yine
Demek ki çoğunluk kıskançlıktan bakıyor yada fesatlıktan, bana kimse demesin ki, en yakın arkadaşı sevgili yapıcak yeni yada nişanlanıcak etiket yapıp paylaşıcak ve çoğunlukta o etiketi tıklayıp bakmayacak, yapmayın Allah aşkına ya
Neyse iyi günlerrr
Günaydın kadınlar
Sabah sabah başıma ne iş geldi anlatamam, ama anlatacağımgülsem mi ağlasam mı bilemiyorum, çok yakın Bi arkadaşım var uzun zamandır evlenmek istiyor ama evlenemiyordu, şimdi nişanlandı ama adam çok yaşlı duruyor ben diyim 45 siz diyin 50 ama arkadaşım ketum hiç bir şey söylemiyor nişanlısı hakkında, çok zengin diyor ama giyinişi altında ki arabası arkadaşıma yaptıkları daha doğrusu yapmadıkları, hiç zengin gibi durmuyor, neyse Dün arkadaşım facebookta etiketlenmiş resim paylaşmış bende adamın profiline baktım öyle stalklıyım dedim bakalım nedir ne değildir diye, nasıl olduysa resmini paylaşmışım, sabah ta beni biri aradı, dedi ki bu kişi kim dedim arkadaşımın nişanlısı, resmini paylaşmış sın dedi, ne diyorsun dedim
Allahtan bebeklik resmini paylaşmış mışım (ne kadar atalkladıysam çocukluğuna inmişim) konu şu ki şimdi onlara bildirim gitmiştir ve arkadaşım bana soracak neden paylaştın diye belkide gördü ben ne diyeceğim bana mantıklı bir yalan söyler misiniz?
Not: yakışıklı yada kıskandığımdan değil asla, çünkü Allah yaratmış ama çok ta çirkin, sadece merakı..
Ben kıskanç diye itham etmedim size. İyi günler size de.Sadece bu konuda ketum ve nedeni ezildiği için bazı şeyleri olmadığı ama olmasını istediği şekilde yansıttığı için, ki arkadaşımda bilir ki benim onu asla kıskanmayacağımı, siz çok biliyorsunuz, sırf yorum yazmak için yazıyorsunuz
İyi günler
Övdünüz mü gömdünüz mü şuan pek anlayamadım, daha kahvaltı yapmadım ayılamadım, evet 3 bin liralık değecek bir ev bulur tamam der anlarım, ama İstanbul için 2 bin pahalı diyorsa ve zenginliği düşünürüm, ev alın düğün takılarını la diyorum bak kredi avantajları 1 sene ödemiyor sun diyorum, düğüne pek kimseleri gelmezmiş diyor,Ben zaten sizi yargılamıyorum, ilk mesajimin başinda da söyledim insanlik hali böyle dalginliklar olabilir zaten stalk çoğu insan yapıyor bunda da bir sorun yok ama stalk gerekçesi olarak adamı gömmeniz gereksiz, ya sayfamda paylasmisim yazar geçerdiniz konunuzda, kimse size niye stalkluyosun diyemezdi.
Belki arkadasiniz da sizin bu huyunuzu bildiği icin anlatmaya çekinmistir dedim. çirkin, yaşlı şeklinde yaftalamak yerine arkadasinizla konusup dertlesseniz kafaniza yatmayan yerleri söyleyebilirsiniz, verdiğiniz örneklere de facebooktan, instagramdan kanıt bulmak imkansız zaten. Zengin diye adam para mi saçsın belki bahsettiğiniz evin 2 bin lira etmeyeceğini düşünmüştür ama daha icine sinen bir yere gider 3 bin lira verir bunlar da uzun uzun konusularak anlasilacak seyler tek mesajla adami çözemeyiz neyse zaten sonradan arkadasinizin da sizin gibi olduğunu okudum içim rahatladı.
Hahahha çok komik, o benim yakın arkadaşım ve içimde kötü bir his olduğu için baktım, arkadaşım çok evlenmek istediği için ve sırf evlenmek olsun diye evlendiği için hata mı yapıyor diye baktım, ayrıca onun tek dostu benim ve gayette benimle dost olduğu için mutlu
:))))) Aminnasıl merak etmişsiniz yanlız, senin gibiler var çevremde hayatımla ilgili bir detayı sonuna kadar öğrenmek için soru soran, benim hakkımda bilgi almak için yakın arkadaşlarıma yanaşan, hayatımın kötu gittiğini duyacak olsalar zil takacak olan,...
nasıl itici bir hareket, ketum bir şey söylemiyor diyosun e o zaman sorma, merak etme. senin gibi arkadaş duşman başına.
Ee onu bakarken düşünüp dikkat etseydin bariDurudk yere gece gece neden baktın demez mi ya![]()
Yıllarca yakın arkadaşız, 1 saat önce arayıp bana kalmaya geliceğini söyledi, ben mi zil takıp oynuycam, kaç senedir hep evlenmek istedi ve ben ona hep ön ayak oldum tanıştırdım, neyse insanın fikri neyse zikri oldur der susarımdost olduğu için mutlu olsa, ketum davranmazdı, nasıl kötu bir şey olunca zil takacak biri olduğunuzu bilmiştir ondan söylememiştir.
ben sadece kötu niyetli tanıdıklarıma karşı olayların kotu detaylarını saklarım, sevinirler ya da dedikodu yaparlar neme lazım.
Sizin bana bu şekilde yorum yapmanız beni üzdü oysa ki sizi takip eder ve yorumlarınızı okurdum,herkesi kendi gibi sanmak hastalığınız.
Yıllarca yakın arkadaşız, 1 saat önce arayıp bana kalmaya geliceğini söyledi, ben mi zil takıp oynuycam, kaç senedir hep evlenmek istedi ve ben ona hep ön ayak oldum tanıştırdım, neyse insanın fikri neyse zikri oldur der susarım
İyi günleeer
Ne ilgisi varSizin bana bu şekilde yorum yapmanız beni üzdü oysa ki sizi takip eder ve yorumlarınızı okurdum,
Övdünüz mü gömdünüz mü şuan pek anlayamadım, daha kahvaltı yapmadım ayılamadım, evet 3 bin liralık değecek bir ev bulur tamam der anlarım, ama İstanbul için 2 bin pahalı diyorsa ve zenginliği düşünürüm, ev alın düğün takılarını la diyorum bak kredi avantajları 1 sene ödemiyor sun diyorum, düğüne pek kimseleri gelmezmiş diyor,
Evet tatlım akıl edemedimSilmeyi akil edemediniz mi fotografi?
Sirf konu acmak icin mi actiniz?