• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal paylaşımda yanlışlıkla arkadaşımın nişanlısının resmini yayınladım acil yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün ben de kuzenim nişanlandı yeni nişanlısı çok çirkin arkadasimla giybetin dibine vurmuşuz. Resmini göndereyim arkadasima dedim. sen git is yerinin gurubuna at resmi allahdan saniyesinde anladım gurupda paylaştığımı herkesden sil yaptım.insallah kimse gormemistir🙈 Valla stalk yapacağız diye rezil oluyoruz biz kadınlar dikkat etmek lazım.
😂😂 Sizede geçmiş olsun

Stalkunuza bahane bulmak için adamı baya gömmüşsünüz ama gerek yoktu, hepimiz yapıyoruz, yanlışlıkla, dalgınlıkla böyle şeyler de olabilir, sayfada paylasilir, fotografi begenilir bu da kötü niyetli olduğunuzu göstermez ama insanlarla ilgili görüşleriniz hep bu şekilde paylasiyorsaniz arkadaşınızın sessiz kalmasını ve size anlatmamasini anliyorum, çevremde sizin gibi insanları hep hayatimdan çıkardim rahat ettim, kendi tipine bakmadan ona buna çirkin derler sonra neyse Allah yaratmis derler, zenginlik konusundaysa şu var belki adam mütevazi yaşıyodur gerçek zenginler zaten gösterme kaygısı yaşamazlar. Azıcık arkadasınıza değer veriyorsanız anlamsiz önyargılarinizi bir kenara birakip ondan dinlemeye öğrenmeye çalışın. Tanimadan etmeden çirkin yaşlı diye etiketleyenler niyetleri ne okursa olsun bana fesat geliyor.
Bende buna takıldım tepki gösterdim ama normal hayatımda mutsuz olduğum için ona buna saldıran tip haline geldim 😂😂😂😂 Normal hayatımı ben bilirim ya neyseee 😂😂😂😂

Profiline bakarken yanlışlıkla olmuş deyin, yalana gerek var mı?
Çok yakın arkadaşınızın evleneceği adamın profilini kurcalamanız çok da garip değil bence.
Katılıyorum böyle bir aksiyona girmem.

Adam fakir veya zengin evleniyorlar bu onları ilgilendirir. Bu stalk olayını çok yanlış kullanıyorsunuz gibi gibi.

Gibi gibi, Facebook çok değişmiş ya, ne biliyim paylaşırken bile Bi onay gerekmez mi 😂😂😂

Yaptığını gülerek anlatacak kadar..

Yaptığın yanlış diyoruz, bir daha yapmaman gerekiyor..

Arkadaşım sevgilimi stalklasa düşünemiyorum bile .

Cok yaşlı 45 - 50 yasinda gibi demişsin ya ne 45 ilkler var sana bin çeker. Ayrıca çok çirkin sozlerinizde çok itici bence kendinize gelin. Resim paylasmanizda bu aşırı merakinizla doğal gelir arkadaşına

Hahahha çok komik, o benim yakın arkadaşım ve içimde kötü bir his olduğu için baktım, arkadaşım çok evlenmek istediği için ve sırf evlenmek olsun diye evlendiği için hata mı yapıyor diye baktım, ayrıca onun tek dostu benim ve gayette benimle dost olduğu için mutlu
Eksik olsun boyle dost.
Nisanlisi cirkinmis, parasi yokmus, adamin bin yillik gönderilerine gitmissiniz.
Siz iyi niyetle hareket etmemis, didiklemissiniz resmen.
Cok merak ediyorduysaniz bir kahveye caya gitseydiniz birlikte, tanışsaydınız.

Cok yaşlı 45 - 50 yasinda gibi demişsin ya ne 45 ilkler var sana bin çeker. Ayrıca çok çirkin sozlerinizde çok itici bence kendinize gelin. Resim paylasmanizda bu aşırı merakinizla doğal gelir arkadaşına
Yok öyle değil öyle olsa arkadaşımın yanına yakılıyor yaşını göstermiyor derdim

Arkadaşınız ketum olmakta çok haklıymış.
Sadece bu konuda ketum ve nedeni ezildiği için bazı şeyleri olmadığı ama olmasını istediği şekilde yansıttığı için, ki arkadaşımda bilir ki benim onu asla kıskanmayacağımı, siz çok biliyorsunuz, sırf yorum yazmak için yazıyorsunuz

İyi günler

Dün ben de kuzenim nişanlandı yeni nişanlısı çok çirkin arkadasimla giybetin dibine vurmuşuz. Resmini göndereyim arkadasima dedim. sen git is yerinin gurubuna at resmi allahdan saniyesinde anladım gurupda paylaştığımı herkesden sil yaptım.insallah kimse gormemistir🙈 Valla stalk yapacağız diye rezil oluyoruz biz kadınlar dikkat etmek lazım.
Biriyle mesajlaşırken konuşmaları ss alıp dedikodu yapacağın arladaşına göndermek yerine yanlışlıkla mesajlaştığın insana göndermek... :D Çok dikkatli olmak lazım

herkes aynı düşüncedeyse çoğunluk en azından kendinizde bir sorun arayın derim.
Demek ki çoğunluk kıskançlıktan bakıyor yada fesatlıktan, bana kimse demesin ki, en yakın arkadaşı sevgili yapıcak yeni yada nişanlanıcak etiket yapıp paylaşıcak ve çoğunlukta o etiketi tıklayıp bakmayacak, yapmayın Allah aşkına ya
Neyse iyi günlerrr

Bazen kadınlar için de böyle yorumlar yapılıyor ; yakışmamış yanına, çok yaşlı duruyor , işte güzel / yakışıklı değil ; zengin mi ki acaba ?

Bu da dedikodunun diğer versiyonu. Bizene, kimene kim kimi seçiyorsa. Eğer mutlu olacaksa her türlü insan birbirinin yanına yakışıyor.

Mükemmel fiziksel uyum gösterip cehenneme dönen hayatlar var.

Disaradan ay ne cici çiftler diyoruz ama kapı kapandığında cehennem başlıyor olabilir.
....

Bir iki tanede böyle örnekler var çevremde.
..

Bu arada sizin durumda komik olmus.

Yakinsaniz direkt yanlışlıkla oldu diyeceksiniz . Yakın değilseniz çocukluğuma benziyor diyeceksiniz 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X