- Konu Sahibi hemsire_68
Temizlik personeli
kadrolu deilse iş deiştirebilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Temizlik personeli
Benim calistigim hastanede temizlik personeli
Zamanla umursamaz olurmuyum acaba diye dusunuyorum
Bana bir sorun teşkil etmiyor siz başkalarının lafına aldırmayın derim ben herşeyi takarsanız sizin ilişkinize zarar gelir.. Herşeyden önce sen onunla yaşadığn ilişkiyi ön plana al seviliyormusun seviyormusun güven varmı bunların hepsi varsa diğer herşey bence boş =) Kim ne demiş takmamalısın.. Benim bir tanıdığım üniversite okuyor esi ilk okul terk düşünün.. Herkes neler neler dedi ama o dinlemedi şimdi evliler mutlularda.. Ama sorun olur ben yapamam diyorsanız şimdiden ona söyleyin bitirin.
canım benim kendi huyunu suyunu sen bilirsin.. ailen çok umursuyor anlaşılan sen de.. o zaman topluca çocuğu üzmeden vazgeç.. sosyal sınıf farkı göremiyorum ama belliki sen görüyorsun.. o zaman sokma canım kendini de onu da sıkıntıya.. yalnız şunu unutma senin mantığınla gidersek doktorla da çıkmaman lazım.. malum sosyal sınıf farkı orada da sorun olur kafana takarsın sen.. iyi düşün..
kadrolu deilse iş deiştirebilir
Cok haklisiniz biz birbirimizi sevdikten sonra gerisi onemli olmamali sonucta kimseyi kucumsemek bana dusmez benim yarin ne olcagim belli degil
Kesinlikle öyle. O yüzden size bunu söyleyenlere anlatın durumu sınıf farkı olmadığını yada senin bundan rahatsız olmadığını belirtin sevilmek değer görmek bence bunların çok çok üstünde =)
Yani her zaman bi sans vardir demi ben kuruntu yapiyorum sanirim abartiyoda olabilirim
Doktor konusunda cok haklisin ablacim annem babam umursamiyor onlarin disinda kalip ustlerine vazife olmayan insanlar cok umursuyor ve bu benim canimi cok sıkıyor
bak tatlı temizlik görevlisi ve hemşire hakikaten bir çok kişini şaşıracağı bir durumdur. Lafda ederler evet. kaldıramıycaksan devam etme yada başka bir işe girebilir mi ilerde uzman çavuşluk olmazsa bi ağzını yokla. gerçi sen bu tür laflara çok takan biri olsaydın temizlik görevlisine aşık olmazdın dimi.
ne güzel söylemişsin işte "üstlerine vazife olmayan insanlar"
ama şu var "etraf" her zaman var ve her zaman konuşacaklar..
asıl sorun senin etkilenmen..
anan baban arkanda ise sen de o da istiyorsanız.. neyi düşünüyorsun???
Öncelikle kesinlikle arkadaşını temizlik görevlisi olduğu için küçümsemiyorum çünkü benim atanamayan öğretmen arkadaşlarımdan bir kaçı belediyede adliye de temizlik görevlisi oldular. Ama sorun şu onlar diyor ki '' eğitim fakültesini bitirdim öğretmen oldum ama temizlik görevlisiyim ben şimdi gidipte o kızı nasıl anne babasından isterim''Hoslandigim biri var, ben lise mezunu hemsireyim o universiteyi yarida birakmis calistigim hastanede personel. Oda benden hoslaniyo ciddi ciddi evlenmeyi dusunuyoruz. Uzman cavus olmaya calisiuo olursa hersey iyi olcak gibi ama olamazsa bilmiyorum yari yolda birakmak istemiyorum etraf ne der diye dusunmekten bi hal oldumne yapmaliyim kafam cok karisik lutfen bana yardimci olun...
Öncelikle kesinlikle arkadaşını temizlik görevlisi olduğu için küçümsemiyorum çünkü benim atanamayan öğretmen arkadaşlarımdan bir kaçı belediyede adliye de temizlik görevlisi oldular. Ama sorun şu onlar diyor ki '' eğitim fakültesini bitirdim öğretmen oldum ama temizlik görevlisiyim ben şimdi gidipte o kızı nasıl anne babasından isterim''
İlerde belkide senin arkadaşın evlenince kendisi sorun edecek bu durumu. siz hemşire odasında arkadaşlarınızla kakara kikiri yaparken eşiniz elinde paspasla odaya girecek arkadaşların seni kırmak istemeselerde yüz ifadeleri değişecek sen o yüz ifadelerini farklı algılayacaksın hatta belki de seni sözleri ile küçümseyenler bile olacak veeeeeeeee senin ki hoooooop komplekslere girmeye trip atmalara başlayacak.
Yani her şeyi düşün derim. Bu devirde iş bulmak zor Allah şükür arkadaşında ekmeğini helalinden kazanıyor ama hayat öyle leyla ile mecnunun masalsı hayatı gibi değil be arkadaşım. İnşallah uzman çavuş olurda içinde ki acı azalır. Buralara kadar konu açmışsın seviyorsun ama amaların var. Bu arada eşimin mesleğinden dolayı uzmanların sorunlarını da çok iyi biliyorum emin ol uzman çavuş olduktan sonra o arkadaşın '' keşke temizlik görevlisi olarak kalsaydım '' diyecek.
senin nasıl olduda dikkatini çekti bu çocuk. genelde pek rastlanmaz böyle ilişkiler hani hemşire ve temizlik görevlisi gibi
Demi cok haklisiniz sadece biraz daha umursamaz olmaliyim