• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sosyal sinif :(

Benim calistigim hastanede temizlik personeli

Bana bir sorun teşkil etmiyor siz başkalarının lafına aldırmayın derim ben herşeyi takarsanız sizin ilişkinize zarar gelir.. Herşeyden önce sen onunla yaşadığn ilişkiyi ön plana al seviliyormusun seviyormusun güven varmı bunların hepsi varsa diğer herşey bence boş =) Kim ne demiş takmamalısın.. Benim bir tanıdığım üniversite okuyor esi ilk okul terk düşünün.. Herkes neler neler dedi ama o dinlemedi şimdi evliler mutlularda.. Ama sorun olur ben yapamam diyorsanız şimdiden ona söyleyin bitirin.

Zamanla umursamaz olurmuyum acaba diye dusunuyorum

canım benim kendi huyunu suyunu sen bilirsin.. ailen çok umursuyor anlaşılan sen de.. o zaman topluca çocuğu üzmeden vazgeç.. sosyal sınıf farkı göremiyorum ama belliki sen görüyorsun.. o zaman sokma canım kendini de onu da sıkıntıya.. yalnız şunu unutma senin mantığınla gidersek doktorla da çıkmaman lazım.. malum sosyal sınıf farkı orada da sorun olur kafana takarsın sen.. iyi düşün..

Bana bir sorun teşkil etmiyor siz başkalarının lafına aldırmayın derim ben herşeyi takarsanız sizin ilişkinize zarar gelir.. Herşeyden önce sen onunla yaşadığn ilişkiyi ön plana al seviliyormusun seviyormusun güven varmı bunların hepsi varsa diğer herşey bence boş =) Kim ne demiş takmamalısın.. Benim bir tanıdığım üniversite okuyor esi ilk okul terk düşünün.. Herkes neler neler dedi ama o dinlemedi şimdi evliler mutlularda.. Ama sorun olur ben yapamam diyorsanız şimdiden ona söyleyin bitirin.

Cok haklisiniz biz birbirimizi sevdikten sonra gerisi onemli olmamali sonucta kimseyi kucumsemek bana dusmez benim yarin ne olcagim belli degil

canım benim kendi huyunu suyunu sen bilirsin.. ailen çok umursuyor anlaşılan sen de.. o zaman topluca çocuğu üzmeden vazgeç.. sosyal sınıf farkı göremiyorum ama belliki sen görüyorsun.. o zaman sokma canım kendini de onu da sıkıntıya.. yalnız şunu unutma senin mantığınla gidersek doktorla da çıkmaman lazım.. malum sosyal sınıf farkı orada da sorun olur kafana takarsın sen.. iyi düşün..

Doktor konusunda cok haklisin ablacim annem babam umursamiyor onlarin disinda kalip ustlerine vazife olmayan insanlar cok umursuyor ve bu benim canimi cok sıkıyor

Cok haklisiniz biz birbirimizi sevdikten sonra gerisi onemli olmamali sonucta kimseyi kucumsemek bana dusmez benim yarin ne olcagim belli degil

Kesinlikle öyle. O yüzden size bunu söyleyenlere anlatın durumu sınıf farkı olmadığını yada senin bundan rahatsız olmadığını belirtin sevilmek değer görmek bence bunların çok çok üstünde =)

Kesinlikle öyle. O yüzden size bunu söyleyenlere anlatın durumu sınıf farkı olmadığını yada senin bundan rahatsız olmadığını belirtin sevilmek değer görmek bence bunların çok çok üstünde =)

Bu soyledikleriniz icimi cook rahatlatti gercekten cok tesekkur ederim :) sonucta onlar degil ben kuruyorum hayati

Yani her zaman bi sans vardir demi ben kuruntu yapiyorum sanirim abartiyoda olabilirim

bak tatlı temizlik görevlisi ve hemşire hakikaten bir çok kişini şaşıracağı bir durumdur. Lafda ederler evet. kaldıramıycaksan devam etme yada başka bir işe girebilir mi ilerde uzman çavuşluk olmazsa bi ağzını yokla. gerçi sen bu tür laflara çok takan biri olsaydın temizlik görevlisine aşık olmazdın dimi.

Doktor konusunda cok haklisin ablacim annem babam umursamiyor onlarin disinda kalip ustlerine vazife olmayan insanlar cok umursuyor ve bu benim canimi cok sıkıyor

ne güzel söylemişsin işte "üstlerine vazife olmayan insanlar"

ama şu var "etraf" her zaman var ve her zaman konuşacaklar..

asıl sorun senin etkilenmen..

anan baban arkanda ise sen de o da istiyorsanız.. neyi düşünüyorsun???

bak tatlı temizlik görevlisi ve hemşire hakikaten bir çok kişini şaşıracağı bir durumdur. Lafda ederler evet. kaldıramıycaksan devam etme yada başka bir işe girebilir mi ilerde uzman çavuşluk olmazsa bi ağzını yokla. gerçi sen bu tür laflara çok takan biri olsaydın temizlik görevlisine aşık olmazdın dimi.

Haklisiniz umursamaz olmaya calisacagim aslinda bu konulari biraz konustuk baska islerede yonelebilir

Hoslandigim biri var, ben lise mezunu hemsireyim o universiteyi yarida birakmis calistigim hastanede personel. Oda benden hoslaniyo ciddi ciddi evlenmeyi dusunuyoruz. Uzman cavus olmaya calisiuo olursa hersey iyi olcak gibi ama olamazsa bilmiyorum yari yolda birakmak istemiyorum etraf ne der diye dusunmekten bi hal oldum :( ne yapmaliyim kafam cok karisik lutfen bana yardimci olun...
Öncelikle kesinlikle arkadaşını temizlik görevlisi olduğu için küçümsemiyorum çünkü benim atanamayan öğretmen arkadaşlarımdan bir kaçı belediyede adliye de temizlik görevlisi oldular. Ama sorun şu onlar diyor ki '' eğitim fakültesini bitirdim öğretmen oldum ama temizlik görevlisiyim ben şimdi gidipte o kızı nasıl anne babasından isterim''
İlerde belkide senin arkadaşın evlenince kendisi sorun edecek bu durumu. siz hemşire odasında arkadaşlarınızla kakara kikiri yaparken eşiniz elinde paspasla odaya girecek arkadaşların seni kırmak istemeselerde yüz ifadeleri değişecek sen o yüz ifadelerini farklı algılayacaksın hatta belki de seni sözleri ile küçümseyenler bile olacak veeeeeeeee senin ki hoooooop komplekslere girmeye trip atmalara başlayacak.

Yani her şeyi düşün derim. Bu devirde iş bulmak zor Allah şükür arkadaşında ekmeğini helalinden kazanıyor ama hayat öyle leyla ile mecnunun masalsı hayatı gibi değil be arkadaşım. İnşallah uzman çavuş olurda içinde ki acı azalır. Buralara kadar konu açmışsın seviyorsun ama amaların var. Bu arada eşimin mesleğinden dolayı yani eşim uzman çavuş değil daha rütbeli bir personel ama uzmanların sorunlarını da çok iyi biliyorum emin ol uzman çavuş olduktan sonra o arkadaşın '' keşke temizlik görevlisi olarak kalsaydım '' diyecek.

Son düzenleme:
Öncelikle kesinlikle arkadaşını temizlik görevlisi olduğu için küçümsemiyorum çünkü benim atanamayan öğretmen arkadaşlarımdan bir kaçı belediyede adliye de temizlik görevlisi oldular. Ama sorun şu onlar diyor ki '' eğitim fakültesini bitirdim öğretmen oldum ama temizlik görevlisiyim ben şimdi gidipte o kızı nasıl anne babasından isterim''
İlerde belkide senin arkadaşın evlenince kendisi sorun edecek bu durumu. siz hemşire odasında arkadaşlarınızla kakara kikiri yaparken eşiniz elinde paspasla odaya girecek arkadaşların seni kırmak istemeselerde yüz ifadeleri değişecek sen o yüz ifadelerini farklı algılayacaksın hatta belki de seni sözleri ile küçümseyenler bile olacak veeeeeeeee senin ki hoooooop komplekslere girmeye trip atmalara başlayacak.

Yani her şeyi düşün derim. Bu devirde iş bulmak zor Allah şükür arkadaşında ekmeğini helalinden kazanıyor ama hayat öyle leyla ile mecnunun masalsı hayatı gibi değil be arkadaşım. İnşallah uzman çavuş olurda içinde ki acı azalır. Buralara kadar konu açmışsın seviyorsun ama amaların var. Bu arada eşimin mesleğinden dolayı uzmanların sorunlarını da çok iyi biliyorum emin ol uzman çavuş olduktan sonra o arkadaşın '' keşke temizlik görevlisi olarak kalsaydım '' diyecek.

Ins ablacim bende bilemedim ne yapacagimi benim acimdan sorun yok ama iste oda kendi sorun edebilir dediginiz gibi

canım önce 1.dereceden akrabalar sorun edecek dedin.. sonra annem babam değil üstüne vazife olmayan kişiler oldular..
sonra ben umursuyorum dedin.. daha sonra ben takmıyorum o takar mı acaba dedin???

bir karar ver.. bu durumu takan kim???

o takacak mı diye düşünme, konuş onunla.. bırak o kendi karar versin onun hayatı.. madem başlıyor seninle bir ilişkiye düşünmüş demekki.. takmıyor demekki.. onun da aklı fikri var elbet..

Demi cok haklisiniz sadece biraz daha umursamaz olmaliyim

bence etraftan cok siz memnun degilsiniz isinden.
Yada yaniniza yakistiramiyorsunuz.ikilemde kalmissin gibi.

Valla canim eger gercekten sevip seviliyorsa.
Ve karsindaki adam gibi adamsa.

Hic kimseyi takma derim.

Senin esin dunyanin en iyi isinide yapsa
en zenginide olsa.

Mutlu olmadiktan sonra neye yarar.

Benim kuzen boylu poslu guzel kizdir esiyle pek yakistiramazdi kimse onlari.
Eniste cocuk tipliydi yanyana bir gorseniz kuza uzulursunuz.

Annem dahil hep derdi gülsen yavrum ben seni daha iyilerine layik goruyorum diye.
Gülsen gülüp gecerdi hep.

Ama disardaki insanlar hic yuzune soyleyemezdi onun.nerden buldun bunu diye.
Hep arkasindan konusurdular ancak...

Cunku kuzenimin durusu.
Kimseye bu soruyu sordurtamazdi.

12 yil flortten sonra evlendiler vee cok ama cok mutlular.

Yani onemli olan senin mutlulugun canim.

ben sosyal sınıf olarak neyi kastettiğinizi anlayamadım.

eger egitim seviyesi ise... şu an ikiniz de lise mezunu degil misiniz zaten?

konuyu başlıkla bağdaştıramadım.

sosyal sınıf derken??

sen lise mezunu hemşiresin o da üniversite terk personel.

eğitim seviyeniz aynı, iş desen değiştirilir.

zannedersin sen tıp fakültesi mezunu doktor o lise mezunu personel.

şu insanların kendini hep çok bir şey zannedip karşı tarafı küçümsemesine bir örnek daha.

Back
X